Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΗΤΕΡΑ ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΣΕ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ-ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ  ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ


Police-Voice blog ➤
Κανένα θεατρικό για τις χιλιαδες αυτοκτονίες του Μνημονίου δεν έχει ??? για τους 400,000 ελληνες μετανάστες που εφυγαν από την Χώρα δεν έχει ??? Για τα Ελληνόπουλα που λυποθυμούν στα σχολεία από την πείνα δεν έχει ???….

Ως εκπαιδευτικός πληρώνεσαι από το Ελληνικό κρατος για να ευαισθητοποιήσεις τα παιδια στο σχολείο με τον χρηματοδοτούμενο (ΜΚΟ) ΛΑΘΡΟΕΙΣΟΔΙΣΜΟ ???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ 
ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ:



Πηγή ➤https://kentripotideas.blogspot.gr

44 σχόλια:

  1. Ένα απλό Εύγε αρκεί. Είμαι μαζί σου ψυχή και σώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την εστειλε "αδιαβαστη" την κυρια Νικολετα !!!!
    Ευγε και παλι Ευγε!!!
    Εδω καιγετε το σπιτι μας και εμεις κοιταμε το σπιτι του γειτονα.
    Ελεος πια με αυτον τον δηθεν "ανθρωπισμο"
    Το μαθαμε το παραμυθι επιτελους,ο μονος στοχος ειναι να μην φυγουν τα φτηνα εργατικα χερια απο την Ελλαδα για να γινουν οι πλουσιοι πλουσιοτεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Bravotis!!! Distixos to kratos exi vali se defteri mira tous Ellines pou ipoferoun!!! Esxos!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο σε αυτήν τη γυναίκα - μάνα για το θάρρος της γνώμης της και την αντικειμενικότητα στις απόψεις της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το ερωτημα ειναι γιατι οι εκπαιδευτικοι δεν υψωνουν το αναστηνμα τους σε αυτη την παραποιηση των Ελληνικων Εθνικων ΑΞΙΩΝ΄΄ ΜΗΠΩς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑ΄΄Τι παραδειγματα δινουν στους μαθητες τους.. του φοβου και του ευατουλισμου΄΄

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί απλά είναι σοβαρότεροι,αξιοπρεπέστεροι, και φυσικά μπορούν να ξεχωρίζουν το σωστό, το έντιμο, το πολιτισμένο. Διαβάστε το συγκεκριμένο θεατρικό έργο, και πείτε μου εσείς και όλοι οι άλλοι εδώ, Πού διαπιστώνετε παραποίηση των Ελληνικών Εθνικών ΑΞΙΩΝ;

      Διαγραφή
  6. Ενα μπραβο στην μητερα , αλλα εχω ενα ερωτημα. Αυτη η γιορτη ειναι προτοβουλια του σχολειου ή εξαναγκασμος απο το Υπουρηειο Παιδειας ? Αντι να στελνουν τετοιες "επιστολες" στους καθηγητες γιατι δεν κινουνται ολοι οι γονεις προς το Υπουργειο Παιδειας, μην κοιταμε μονο το τωρα και την βολη μας , γιατι σε λιγα χρονια ετσι οπως γενανε αυτοι και ετσι οπως φευγουν οι Ελληνες στο εξωτερικο, θα ειμαστε μειονεκτεια στην ιδια μας την χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπράβο ελληνίδα μάνα.
    Σίγουρα κάποιοι θα βγουν να πουν ότι είσαι ρατσίστρια & φασίστρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πολύ σωστή, μόνο που έκανε διαφήμιση σε συγκεκριμένη εταιρεία , θέλει προσοχή σε τι χαρτί γράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΛΑΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό εισπραξατε εσείς; την ανεξιθρησκεια σαν όρο την γνωρίζετε είναι δύσκολο; τα παιδιά πρέπει να διδάσκονται και να ξέρουν καθετί που διαπραγματεύεται η κάθε θρησκεία. Έλεος πια με τη στεμνομυαλια και τις παρωπίδες ορισμένων... Έτσι κατά στρέφονται τα παιδιά μας και γίνονται ρατσιστές.

      Διαγραφή
    2. Eλεος πια με τη βιαιοπραγία ενάντια στην Ελληνική γλώσσα. Και όποιος θέλει να μάθει τι "διαπραγματεύεται" το ισλάμ, το κοράνιο, είναι διαθέσιμο στο internet, σε επίσημη μετάφραση. Διαφωνώ με την κυρία ΑΝΤΟΥΛΑ παραπάνω. Να μαθαίνουν τα παιδιά... Να μαθαίνουν την αλήθεια, ολόκληρη όμως. Επίσης τα παιδιά πρέπει να μάθουν την έννοια των λέξεων, που έχουν γίνει της μόδας τελευταία και χρησιμοποιούνται σαν αποστομωτικές απαντήσεις (π.χ. φασισμός, εθνικισμός, δημοκρατία κλπ).

      Διαγραφή
    3. ΕΣΎ ΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΥΜΕΝΕ ΧΑΧΌΛΕ.....ΣΤΕΊΛΕ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΝΤΡΕΣΕ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΟΥ,(ΕΚΆΛΗ? π ΨΥΧΙΚΌ? ΦΙΛΟΘΈΗ?) ΝΑ ΚΆΝΟΥΝ ΜΆΣΤΕΡ. ΚΑΙ ΆΔΕΙΑΣΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΓΩΝΙΆ.!!

      Διαγραφή
    4. Το ότι ο πατέρας μου ήταν πεταλωτής, δεν με εμπόδισε να μάθω Ελληνικά. Και κουμάντο στη γωνιά σου. Προσπάθησε να καταλαβαίνεις πρώτα τα γραφόμενα των άλλων και ύστερα να σχολιάζεις. Ναι... Πρέπει να μάθουν τα παιδιά μας ότι το ιερό τους βιβλίο, μιλάει για φόνους απίστων και "ισότητα" των γυναικών. Και άλλα βέβαια, που και να τα γράψω, εσύ προσωπικά δεν θα τα καταλάβεις.....

      Διαγραφή
    5. Μπράβο όλοι εσείς οι διαβασμένοι καλά θα κάνετε να ζείτε με τα πραγματικά γεγονότα του ισλαμισμός και όχι με τα βιβλία εγώ τα ζω και τα ξέρω καλύτερα μην φτάσει η Ελλάδα όπως όλες οι μοντέρνες χώρες που τους έχουν αποδεχτεί και τα το τώρα το μετανιώνουν ...

      Διαγραφή
  10. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΠΕ Η ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό είναι ονομαζεται δημοκρατία; ή χριστιανισμός κυρία καραγεωργη; Λυπάμαι γιατί την Παιδεία του παιδιού σας. Του διδάσκεται ευσπλαχνία κ σεβασμό ανάλογα με τα συμφέροντά σας... λυπάμαι πραγματικά. Κακοψυχία βλέπω και τίποτε παραπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. https://www.youtube.com/watch?v=GqxyA2WY3Lo

      Διαγραφή
    2. Τη δική σας παιδεία πως την ονομάζετε; Σίγουρα πάντως όχι Ελληνική.

      Διαγραφή
    3. Μας πρήξατε με τις "δημοκρατικές σας αντιλήψεις" Είδαμε τα δια σας "παιδάκια " που καταστρέφουν δημόσια περιουσία κάθε λίγο και λιγάκι και μετά πίσω στο Π. Ψυχικό και Κολωνάκι,για ανάπαυση και το 200σαρη χαρτζιλίκι από τον μπαμπά .συνήθως διαπλεκόμενο. Τράβα μωρή ψευτογραμματιζουμενη πίσω στην τρύπα σου.

      Διαγραφή
  13. Μπράβο της. Πολύ μας έπριξαν με τη δημοκρατία και το χριστιανισμό. Η δημοκρατία δεν είναι άλλοθι για να δεχόμαστε τα πάντα ούτε και ο Χριστός είπε να γίνουμε σάκοι του μποξ. Μέχρι το δεύτερο χαστούκι μας είπε να δεχόμαστε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ Ή ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΑΚΟΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Απλά, συγχαρητήρια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. επιτελους μηπως αρχισαμε να καταλαβαινουμε τι μας ετοιμαζουν?συμφωνω απολυτως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καταπληκτικός τρόπος, να δώσει κάποιος Ελληνικό χρώμα στα γραφόμενά του: Πολυτονικό και απλή καθαρεύουσα. Γλωσσα απλή, κάθε άλλο παρά αλλοτριωμένη και κακοποιημένη. Και δεν διαπίστωσα φασιστική, εθνικιστική ή αντιδημοκρατική νοοτροπία. Το γράμμα είναι απλά τέλειο και τεκμηριωμένο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ πλην η συσχέτιση της δικής μας μιζέριας με αυτής των λαθρομεταναστών/προσφύγων κτλ δεν έχει θέση. Μπορεί να διαμαρτυρηθεί και χωρίς τη μνεία των ανέργων κτλ. Το ζήτημα είναι το θεατρικό έργο, ο σκοπός του και αν πρέπει να παιχτεί ή όχι. Όσο για τις πεποιθήσεις της κυρίας διακρίνεται κάποιου είδους πατριδολατρεία που προδίδει εθνικιστικές τάσεις. Αυτές όμως είναι πεποιθήσεις συμπολίτη μας και σε καμμία περίπτωση δε μπορούν να αποτελούν αντικείμενο ψόγου. Η επιστολή ούτε βρίζει ούτε θίγει.

      Διαγραφή
  18. ΒΛΑΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. είναι ειρωνικό να είναι ρατσιστής ο Έλληνας, τη στιγμή που οι μισοί νέοι δυστυχώς έχουν μεταναστεύσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μπράβω ελινειδα μαννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Είναι κρίμα και ντροπή αντί να αναλύουμε κάτι που μας αφορά άμεσα να βρίζουμε ένας τον άλλο. Αυτό είναι το βαθύτερο πρόβλημά μας. Πολλών ο σκοπός δεν είναι η ανταλλαγή απόψεων αλλά η ικανοποίηση των συμπλεγμάτων τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Με τα βρισίδια δε θα καταφέρουμε τίποτε θετικό παιδιά.
    Η έννοια του κράτους είναι η κατεξοχήν καταπιεστική. Αφού όμως είμαστε οργανωμένοι με αυτό το τρόπο ακόμα οφείλουμε να συζητήσουμε επι αυτού. Η "Ελλάδα" δεν είναι κάτι ομοιογενές. Είναι και των καταπιεστών είναι και των καταπιεζομένων. Αλλά ως έθνος, ως σύνολο ανθρώπων που μοιραζόμαστε πάνω κάτω τα ίδια χούγια, οφείλουμε αφενός να παρέχουμε την ανθρωπιστική υποστήριξη, αφετέρου να προστατεύουμε το τρόπο ζωής που μας αρέσει.
    Ιστορικά κανένας πληθυσμός δεν έμεινε αναλλοίωτος. Εδώ μάλιστα... πιάσε το αυγό και κούρευτο.
    Δυστυχώς όμως οι αλλοιώσεις αυτές σπάνια γίνανε ειρηνικά.
    Πάντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα εκμεταλλευτούν φαινόμενα μετακίνησης πληθυσμών.
    Για τους αρχαιολάτρες και όχι μόνο να θυμίσουμε ότι "ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ"
    Η αλήθεια και ο τρόπος που θα την αντιμετωπίσουμε βρίσκεται κάπου μεταξύ των άκρων αλλά όχι σε αυτά
    Σκοπός του ανθρώπου είναι να ζει ήσυχα και όσο ευτυχισμένος μπορεί. Με βάση αυτό το σκοπό πρέπει να βλέπουμε όλα όσα μας απασχολούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συγχαρητηρια στη μαμα καιρος η Ελλάδα να προσεχει τα δικα της παιδια πρώτα, αν όλοι αυτοί εχουν μάθει να γεννοβολούν σαν κουνέλια δεν φταίνε οι υπόλοιποι λαοί να υποφέρουν....Έχουν άλλη κουλτούρα ίσως φταίει η θρησκεία τους αλλά όλοι αυτοι πως κάνουν ετσι ελαφρα τοοοοσα παιδιά.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή