Διάφορες Αναρτήσεις

  • Επική απάντηση! – Εστιατόριο στην Κω έστειλε… αδιάβαστο influencer που ήθελε να φάει τσάμπα
    Επική απάντηση! – Εστιατόριο στην Κω έστειλε… αδιάβαστο influencer που ήθελε να φάει τσάμπα

  • Πλημμύρα τα πλαστά ευρώ – Τεράστιο πρόβλημα η παραχάραξη χαρτονομισμάτων  Τι θα γίνει με τα 500ευρα
    Πλημμύρα τα πλαστά ευρώ – Τεράστιο πρόβλημα η παραχάραξη χαρτονομισμάτων Τι θα γίνει με τα 500ευρα

  • Αυτά είναι τα Αλβανικά “μπουμπούκια” που είχαν «χτυπήσει» 11 ψιλικατζίδικα   είχαν κάνει 11 ληστείες  (ΦΩΤΟ)
    Αυτά είναι τα Αλβανικά “μπουμπούκια” που είχαν «χτυπήσει» 11 ψιλικατζίδικα είχαν κάνει 11 ληστείες (ΦΩΤΟ)

  • Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.. Ηλιος με… δόντια σήμερα Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 21-11-2014
    Ηλιοφάνεια στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.. Ηλιος με… δόντια σήμερα Γενική πρόγνωση καιρού για Παρασκευή 21-11-2014

  • Στην εντατική ένας τραυματίας Χανιά: Βγήκαν μαχαίρια στη φυλακή της Αγιάς
    Στην εντατική ένας τραυματίας Χανιά: Βγήκαν μαχαίρια στη φυλακή της Αγιάς

  • Η «κούρσα» του τρόμου: Οδηγός ταξί έπεσε σε ενέδρα θανάτου – Τον μαχαίρωσαν για λίγα ευρώ ένας Μαροκινός
    Η «κούρσα» του τρόμου: Οδηγός ταξί έπεσε σε ενέδρα θανάτου – Τον μαχαίρωσαν για λίγα ευρώ ένας Μαροκινός

  • ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ! ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ !     Αντιεξουσιαστές μπήκαν στο προαύλιο της Βουλής
    ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ! ΚΑΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ! Αντιεξουσιαστές μπήκαν στο προαύλιο της Βουλής

  • Αυτός είναι ο απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που μήνυσε τον Γ. Παπανδρέου ...ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ .....
    Αυτός είναι ο απόστρατος αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού που μήνυσε τον Γ. Παπανδρέου ...ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ .....

  • ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! Καλαμάτα: Νεκρός σκύλος από κροτίδες που του έβαλαν στο στόμα (ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ)
    ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ! Καλαμάτα: Νεκρός σκύλος από κροτίδες που του έβαλαν στο στόμα (ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΟΚ)

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 23 Μαρτίου 2017

Φρίκη στην Γαλλία: Χασάπης έσφαξε την σύντροφο του και 3 παιδιά

Φρίκη στην Γαλλία: Χασάπης έσφαξε την σύντροφο του και 3 παιδιά


Police-Voice blog ➤
Μια μητέρα και τα τρία παιδιά της βρέθηκαν νεκροί σήμερα (22.03.2017) το πρωί στη νοτιοδυτική Γαλλία, μετά την αυτοκτονία του συντρόφου της γυναίκας ο οποίος «ομολόγησε» το έγκλημά του στο σημείωμα που άφησε.
Ο δράστης του τετραπλού φονικού, ένας χασάπης 46 ετών, φαίνεται ότι δυσκολευόταν να διαχειριστεί τον χωρισμό του από τη 44χρονη, όπως εξήγησε ο εισαγγελέας Αλέξ Περέν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.
Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 7 το πρωί, όταν ο δράστης πήδηξε στις γραμμές ενός τρένου στη Βαλένς. «Δεν υπήρχε αμφιβολία ότι ήταν αυτοκτονία, ο μηχανοδηγός τον είδε να ρίχνεται στη σιδηροδρομική γραμμή», εξήγησε ο Περέν.
Λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο βρήκαν μέσα στο αυτοκίνητο του αυτόχειρα ένα σημειωματάριο. Εκεί διάβασαν με τρόμο την «διαθήκη» του που περιείχε και την ομολογία: «Σκότωσα τον γιο μου, 5,5 χρονών, τη σύντροφό μου και τα δυο παιδιά της, 12 και 13 ετών». Ο 46χρονος είχε φροντίσει να γράψει και τη διεύθυνση της οικογένειας στο Μπομόν-λε-Βαλένς, μια κοινότητα περίπου 3.600 κατοίκων.
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στο σπίτι. Στο σαλόνι του ισογείου βρέθηκε το πτώμα της γυναίκας που προφανώς είχε δεχτεί επίθεση με μαχαίρι. Στον επάνω όροφο βρέθηκαν νεκρά και τα τρία παιδιά, όλα στα κρεβάτια τους, με τις πιτζάμες τους. Οι αρχές υποθέτουν ότι το έγκλημα διαπράχθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης ή τα ξημερώματα σήμερα, την ώρα που τα παιδιά κοιμούνταν.
Ο 46χρονος φαίνεται ότι «φοβόταν πως θα έχανε τον γιο του» λόγω του χωρισμού του από τη σύντροφό του, εξήγησε ο εισαγγελέας. Στα μέσα της δεκαετίας του ’90 είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση 3,5 ετών για «ένοπλη βία» αλλά έκτοτε δεν είχε άλλες δοσοληψίες με τον νόμο.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου