Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Απίστευτο και όμως Ελληνικό : Πέθανε και οι δικοί του βρήκαν 2.000 ευρώ στην τσέπη του και ακόμα 2 εκατομμύρια στα τάπερ

Απίστευτο και όμως Ελληνικό : Πέθανε και οι δικοί του βρήκαν 2.000 ευρώ στην τσέπη του και ακόμα 2 εκατομμύρια στα τάπερ


Police-Voice blog ➤
“Σταγόνα στον ωκεανό” αποδείχθηκαν τα 2.000 ευρώ που βρέθηκαν στην τσέπη συνταξιούχου υψηλόβαθμου στελέχους του ΟΣΕ, όταν αυτός άφησε την τελευταία του πνοή, σε καφενείο της Θεσσαλονίκης, καθώς η συνέχεια αποδείχθηκε… τουλάχιστον ενδιαφέρουσα!
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive, ο άνδρας που ζούσε μόνος του και δεν είχε κοντινούς συγγενείς, πέθανε από παθολογικά αίτια.
Οι φίλοι του γνώριζαν ότι είχε κάποιο κομπόδεμα, και μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε … υποσχεθεί στον λογιστή του ότι θα ήταν ο κληρονόμος του.
Αυτό όμως που αποκαλύφθηκε όταν κάποιοι πήγαν στο σπίτι αναζητώντας τη διαθήκη ή τα βιβλιάρια καταθέσεων του εκλιπόντος, τους άφησε με το στόμα ανοιχτό!
Όπως λέγεται, μέσα σε τάπερ, πατάρια και συρτάρια του σπιτιού εντοπίστηκαν – ούτε λίγο, ούτε πολύ – 1,5 εκατ. ευρώ σε μετρητά και 350 χιλ. ευρώ σε χρυσές λίρες.
Πλέον η υπόθεση παίρνει διαφορετική τροπή και αναμένεται με ενδιαφέρον η συνέχεια…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου