Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ??? Κατσέλη: Είσαι συνεπής; Μην φοβάσαι τον πλειστηριασμό - Στις 30 ημέρες το πρώτο ειδοποιητήριο!
    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ Η ΚΥΡΙΑ ??? Κατσέλη: Είσαι συνεπής; Μην φοβάσαι τον πλειστηριασμό - Στις 30 ημέρες το πρώτο ειδοποιητήριο!

  • ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟ.. ήρθαν στα χέρια στο λιμάνι του Πειραιά ,,,ΕΝΑΣ στο νοσοκομείο.
    ΜΕΘΥΣΜΕΝΟΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟ.. ήρθαν στα χέρια στο λιμάνι του Πειραιά ,,,ΕΝΑΣ στο νοσοκομείο.

  • ΣΟΚ! Σοβαρά επεισόδια στον καταυλισμό των λαθρομεταναστών στο Πολύκαστρο που κατέληξε με ένα μαχαιρωμένο Σύρο στο νοσοκομείο!
    ΣΟΚ! Σοβαρά επεισόδια στον καταυλισμό των λαθρομεταναστών στο Πολύκαστρο που κατέληξε με ένα μαχαιρωμένο Σύρο στο νοσοκομείο!

  • Αδειάζουν λογαριασμούς, εκβιάζουν  – Έτσι θα προστατευτείτε…
    Αδειάζουν λογαριασμούς, εκβιάζουν – Έτσι θα προστατευτείτε…

  • Σκηνές από ταινία γουέστερν με μπαμ & μπουμ  εκτυλίχθηκαν αργά τη νύχτα στη λεωφόρο Συγγρού ... - Αναζητούνται οι δύο επιβαίνοντες σε μαύρο τζιπ...
    Σκηνές από ταινία γουέστερν με μπαμ & μπουμ εκτυλίχθηκαν αργά τη νύχτα στη λεωφόρο Συγγρού ... - Αναζητούνται οι δύο επιβαίνοντες σε μαύρο τζιπ...

  • ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ! Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου..
    ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ! Η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Βορείου Αιγαίου..

  • «Λαβράκι» από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.: Υπάλληλοι σε κυκλώματα που πουλούσαν κινητά και router στις φυλακές
    «Λαβράκι» από την επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ.: Υπάλληλοι σε κυκλώματα που πουλούσαν κινητά και router στις φυλακές

  • ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ! Ανατροπή στο φονικό του Μοσχάτου: «Μάνα, τον τελείωσα» – Σε ποιον άνηκε το όπλο, ποια η πέτρα του σκανδάλου (ΦΩΤΟ)
    ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ ! Ανατροπή στο φονικό του Μοσχάτου: «Μάνα, τον τελείωσα» – Σε ποιον άνηκε το όπλο, ποια η πέτρα του σκανδάλου (ΦΩΤΟ)

  • ΔΟΥ Κοζάνης: Ισόβια & 26 χρόνια στον 45χρονο για την επίθεση με τσεκούρι
    ΔΟΥ Κοζάνης: Ισόβια & 26 χρόνια στον 45χρονο για την επίθεση με τσεκούρι

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2017

EKTAKTO – ΡΩΣΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! YΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! «ΚΡΥΑ» ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΕΣΚΟΦ; (ΦΩΤΟ)

EKTAKTO – ΡΩΣΟΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΤΟΥΡΚΟΥΣ! YΠΑΡΧΟΥΝ ΝΕΚΡΟΙ ΚΑΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ! «ΚΡΥΑ» ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΕΣΚΟΦ; (ΦΩΤΟ)


Police-Voice blog ➤
Πριν λίγο ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Dmitry Peskov επιβεβαίωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος Β.Πούτιν εξέφρασε τα συλλυπητήριά του στον Τούρκο πρόεδρο Ρ.Τ.Ερντογάν για το ατύχημα

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες ο ρωσικός βομβαρδισμός σκότωσε τρεις Τούρκους στρατιώτες και τραυμάτισε άλλους 11.

Τα ρωσικά μαχητικά κατά λάθος στόχευσαν τους Τούρκους στρατιώτες σήμερα το πρωί κατά τις  8:40 ώρα Συρίας

Η βόμβα κτύπησε κατά λάθος τοκτίριο όπου βρίσκοναν οι τουρκικές δυνάμεις την στιγμή που το ρωσικό μαχητικό στόχευε κατά θέσεων της Al-Bab.

3 σκοτώθηκαν ακαριαία και ένας ακόμη είναι σε κρίσιμη κατάσταση ενώ στο σύνολο τραυματίστηκαν 11. Οι πληγωμένοι στρατιώτες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο.

Έρευνα για το ατύχημα θα διεξαχθεί από το ρωσικό Επιτελείο.

Πάντως όπως και να το δει κανείς οι Ρώσοι πήραν μια «κρύα» εκδίκηση για τον αδικοχαμένo Πεσκόφ που τον είχαν καταρρίψει τουρκικά F-16 για να σκοτωθεί τελικά στα χέρια Τουρκμένων μαχητών.
View image on TwitterView image on TwitterView image on Twitter
Aftermath of  Air Force strikes that targeted  Army base in al Bab. Reports of 6 dead/injured Turkish soldiers

Προηγούμενη ενημέρωση:
Ρωσικό μαχητικό χτύπησε κτίριο στη Συρία…
Πληροφορίες που μεταδίδονται τα τελευταία λεπτά από τα διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία κάνουν λόγο για δυστύχημα. Το μαχητικό χτύπησε κτίριο στο οποίο στεγάζονταν Τούρκοι στρατιώτες. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι νεκροί είναι τουλάχιστον τρεις, ενώ γίνεται λόγος για τουλάχιστον 11 τραυματίες. Την πληροφορία για τους τρεις νεκρούς την επιβεβαιώνει ο τουρκικός στρατός.

Σύμφωνα με τη Milliyet ρώσοι αξιωματούχοι εξέφρασαν ήδη τη λύπη και τα συλληπητήριά τους, μιλώντας για δυστύχημα. Κατά πληροφορίες ήδη έχει γίνει επικοινωνία ανάμεσα στον ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν και τον τούρκο ομόλογό του Ταγίπ Ερντογάν, κατά
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου