Διάφορες Αναρτήσεις

  • Τα social media θωρακίζονται και παίρνουν μέτρα κατά του Ισλαμικού Κράτους
    Τα social media θωρακίζονται και παίρνουν μέτρα κατά του Ισλαμικού Κράτους

  • Φρίκη στις ΗΠΑ: Εργαζόμενοι φοράνε πάνες για να μην πηγαίνουν τουαλέτα! - Υποχρεώνουν εργαζόμενους να φορούν πάνες ακράτειας (!)
    Φρίκη στις ΗΠΑ: Εργαζόμενοι φοράνε πάνες για να μην πηγαίνουν τουαλέτα! - Υποχρεώνουν εργαζόμενους να φορούν πάνες ακράτειας (!)

  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΟΜΒΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ MIRAGE. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΑΝ…..ΈΓΓΡΑΦΟ – «ΦΩΤΙΑ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ….
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΒΟΜΒΑ» ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ MIRAGE. Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΛΤΑΔΩΡΟΣ ΘΑ ΖΟΥΣΕ ΑΝ…..ΈΓΓΡΑΦΟ – «ΦΩΤΙΑ» ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΟΤΙ Ο ….

  • Πως θα κινηθούν σημερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
    Πως θα κινηθούν σημερα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

  • Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Ζίτσας  που Έσερνε το άτυχο ζώο με το αγροτικό του για περίπου ένα χιλιόμετρο ....Ζητούν την αποπομπή του
    Συνελήφθη ο αντιδήμαρχος Ζίτσας που Έσερνε το άτυχο ζώο με το αγροτικό του για περίπου ένα χιλιόμετρο ....Ζητούν την αποπομπή του

  • Μία 100χρονη Ιταλίδα ανανέωσε την άδεια οδήγησης για δύο χρόνια
    Μία 100χρονη Ιταλίδα ανανέωσε την άδεια οδήγησης για δύο χρόνια

  • Μάντρα αυτοκίνητων δέχεται καταγγελίες για απάτη με προκαταβολές – 150 τα «θύματά» της....«Δυστυχώς την πατήσαμε, όπως και πολλοί άλλοι,
    Μάντρα αυτοκίνητων δέχεται καταγγελίες για απάτη με προκαταβολές – 150 τα «θύματά» της....«Δυστυχώς την πατήσαμε, όπως και πολλοί άλλοι,

  • Επιτέλους!- Βρήκαν τα στοιχεία του ληστή που κρυβόταν στη… ντουλάπα για 14 ώρες
    Επιτέλους!- Βρήκαν τα στοιχεία του ληστή που κρυβόταν στη… ντουλάπα για 14 ώρες

  • «KAΙΓΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ «ΝΑΙ» ΚΑΙ Η ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
    «KAΙΓΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ! ΤΟ ΟΡΙΑΚΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΤΟΥ «ΝΑΙ» ΚΑΙ Η ΣΤΥΓΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Τώρα χιλιάδες Ρουμάνοι είναι στους δρόμους κατά της διεφθαρμένης κυβέρνησής τους με καταρρακτώδη βροχή .. Τώρα κλάψε και δες τι κάνουν οι λαοί με αξιοπρέπεια..(ΒΙΝΤΕΟ)

Τώρα χιλιάδες Ρουμάνοι είναι στους δρόμους κατά της διεφθαρμένης κυβέρνησής τους με καταρρακτώδη βροχή .. Τώρα κλάψε και δες τι κάνουν οι λαοί με αξιοπρέπεια..(ΒΙΝΤΕΟ)


Police-Voice blog ➤
Χιλιάδες Ρουμάνοι πλημμύρισαν εκ νέου τους δρόμους της χώρας απαιτώντας την παραίτηση της σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης, η οποία παραμένει αντιμέτωπη με ένα πρωτοφανές κίνημα διαμαρτυρίας μετά την απόπειρά της στα τέλη Ιανουαρίου να καταστήσει πιο ευέλικτη τη νομοθεσία κατά της διαφθοράς. Στο Βουκουρέστι τουλάχιστον 2.000 διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν, αψηφώντας την καταρρακτώδη βροχή, μπροστά από την έδρα της κυβέρνησης φωνάζοντας «κλέφτες» και «παραίτηση», μετέδωσε το Γαλλικό Πρακτορείο.

«Η νυν κυβέρνηση έχασε κάθε ίχνος αξιοπιστίας. Το σοσιαλδημοκρατικό κόμμα κέρδισε τις εκλογές, εμείς δεν το αμφισβητούμε, όμως πρέπει να βρούμε τίμιους ανθρώπους για να κυβερνήσουν την χώρα» δήλωσε ένας εκ των διαδηλωτών, ο Γκεόργκ. «Είναι σημαντικό να παραμείνουμε σε επαγρύπνηση, να λέμε στους κυβερνώντες ότι τους παρακολουθούμε και δεν ανεχόμαστε τη διαφθορά» είπε από την πλευρά της η 45χρονη Μανταλίνα, που επίσης συμμετείχε στην κινητοποίηση. Τουλάχιστον 3.000 άνθρωποι διαδήλωσαν επιπλέον στο Κλουζ (βορειοδυτικά), κρατώντας σημαίες της Ρουμανίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως μετέδωσαν ρουμανικά ΜΜΕ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου