Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Καμμένος προς Τσαβούσογλου: Αν πατήσετε στα Ιμια, να δούμε πώς θα φύγετε μετά

Καμμένος προς Τσαβούσογλου: Αν πατήσετε στα Ιμια, να δούμε πώς θα φύγετε μετά


Police-Voice blog ➤
Aπάντηση στις προκλητικές δηλώσεις του Τούρκου ΥΠΕΞ Μελβούτ Τσαβούσογλου, έδωσε ο Πάνος Καμμένος.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και αρχηγός των ΑΝΕΛ, μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι «όποιος πατά σε ελληνικό νησί θα αντιμετωπίζεται άμεσα», προσθέτοντας ότι «αν έρθουν οι Τούρκοι, να δούμε πως θα φύγουν μετά».
Όπως ο ίδιος είπε, οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις είναι έτοιμες να αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε πρόκληση. Με ηρεμία, σωφροσύνη αλλά και αποφασιστικότητα. Οποιοδήποτε αεροσκάφος, οποιοδήποτε πλοίο θα αναχαιτίζεται. Πρωθυπουργός είναι ο κ. Τσίπρας όχι ο Σημίτης. Υπουργός Εξωτερικών ο Κοτζιάς και όχι ο Πάγκαλος».
Παράλληλα, υπογράμμισε ότι «Δεν υπάρχει θέμα να πατήσει ο οποιοσδήποτε ελληνικό νησί. Θα αντιμετωπιστεί άμεσα. Για να τελειώνουμε.Θα πατήσουν, να δούμε πως θα φύγουνε μετά. Αυτές οι προσπάθειες από την Τουρκική πλευρά είναι κινήσεις πανικού, φέρνουν μια επικίνδυνη κατάσταση για την Τουρκία. Η Ελλάδα ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να κάνει πίσω όσον αφορά τα κυριαρχικά της δικαιώματα’».
Επίσης αναφέρθηκε και στα επεισόδια που προβάλλονται από τα ΜΜΕ τονίζοντας ότι δεν υπάρχουν πια ελεύθερα δίκτυα και ελεύθεροι δημοσιογράφοι. Έχουμε δει απίστευτα πράγματα, ειδήσεις μαϊμού. Αυτές είναι προσπάθειες που προκαλούν θυμηδία».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου