Διάφορες Αναρτήσεις

  • Εορτή του Οσίου Βασιλείου του Ομολογητού
    Εορτή του Οσίου Βασιλείου του Ομολογητού

  • Και «Αυτόχθονες» και «κιμπάρηδες» – Σχεδόν 1,8 τρισ. ευρώ το νέο πρόστιμο που «έκοψαν»  Δίχως τέλος οι δράσεις διαφόρων ομάδων
    Και «Αυτόχθονες» και «κιμπάρηδες» – Σχεδόν 1,8 τρισ. ευρώ το νέο πρόστιμο που «έκοψαν» Δίχως τέλος οι δράσεις διαφόρων ομάδων

  • Τραγωδία με νεαρό κολυμβητή στην Αιτωλοακαρνανία
    Τραγωδία με νεαρό κολυμβητή στην Αιτωλοακαρνανία

  • Λάρισα: Αυτός είναι ο γίγαντας που νίκησε τις σφαίρες – Καταδίκες για την απόπειρα δολοφονίας του body builder Μανώλη Καραμανλάκη.
    Λάρισα: Αυτός είναι ο γίγαντας που νίκησε τις σφαίρες – Καταδίκες για την απόπειρα δολοφονίας του body builder Μανώλη Καραμανλάκη.

  • Απόπειρα ληστείας σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της Νέας Σμύρνης είχαμε πριν από λίγο...ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.
    Απόπειρα ληστείας σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ της Νέας Σμύρνης είχαμε πριν από λίγο...ο δράστης συνελήφθη από αστυνομικό, ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας.

  • ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ?? Μάτι: Πρόστιμα μαμούθ στους πυρόπληκτους – Από την πολεοδομία...«Νιώθουμε σαν να μας τιμωρούν»
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ?? Μάτι: Πρόστιμα μαμούθ στους πυρόπληκτους – Από την πολεοδομία...«Νιώθουμε σαν να μας τιμωρούν»

  • ΣΥΝΕΛΗΘΗ Ο ΓΟΝΙΟΣ – ΑΡΝΗΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ  Δράστης: «Το παιδί μου… του έπαιξα μια κουτουλιά»
    ΣΥΝΕΛΗΘΗ Ο ΓΟΝΙΟΣ – ΑΡΝΗΤΗΣ ΜΑΣΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΘΗΓΗΤΗ Δράστης: «Το παιδί μου… του έπαιξα μια κουτουλιά»

  • .ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ....! ! !...ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ! ! !..ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: Πάμε Βραζιλία...???
    .ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ....! ! !...ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΙΚΆΡΙΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ! ! !..ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ: Πάμε Βραζιλία...???

  • ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ! Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ! ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ!!!

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017

Κρήτη: Σώος και αβλαβής βρέθηκε ο 12χρονος που εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο

Κρήτη: Σώος και αβλαβής βρέθηκε ο 12χρονος που εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο


Police-Voice blog ➤
Σώος και αβλαβής βρέθηκε τελικά ο 12χρονος, που εξαφανίστηκε το απόγευμα από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο, κινητοποιώντας τις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου.
To ανήλικο αγόρι βρισκόταν με τους γονείς του στο Βενιζέλειο, όταν εκείνοι το έστειλαν να αγοράσει κάτι από το κυλικείο του νοσοκομείου.
Ο 12χρονος όμως αργούσε να επιστρέψει και οι γονείς του άρχισαν να ανησυχούν.
Άμεσα ειδοποίησαν την αστυνομία και για τρεις και πλέον ώρες αστυνομικοί τον αναζητούσαν σε ολόκληρο το Ηράκλειο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, το αγόρι έφυγε από το χώρο του νοσοκομείου και με τα πόδια έφτασε στο σπίτι του, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης.
Όπως ανέφερε, ο ίδιος στους γονείς του, αποφάσισε να κάνει βόλτα κι έτσι πήρε την απόφαση να διανύσει τόσο μεγάλη απόσταση με τα πόδια μέχρι να φτάσει στο σπίτι τους.
cretapost.gr

Κρήτη: Μεγάλη κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. για 12χρονο παιδί που αναζητείται


Συναγερμός έχει σημάνει τις τελευταίες ώρες στις αστυνομικές αρχές στο Ηράκλειο, λόγω της εξαφάνισης ενός 12χρονου παιδιού από την περιοχή του Βενιζελείου Νοσοκομείου.
Αστυνομικοί ερευνούν σπιθαμή προς σπιθαμή ολόκληρη την περιοχή, αναζητώντας το μικρό παιδί, που απομακρύνθηκε από τη μητέρα του.
Όπως ήταν αναμενόμενο στην περιοχή επικρατεί μεγάλη αναστάτωση, καθώς πρόκειται για ένα μικρό παιδί.
Όποιος γνωρίζει το παραμικρό, μπορεί να ειδοποιήσει την άμεση δράση ή το φυλάκιο του νοσοκομείου
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου