Διάφορες Αναρτήσεις

  • Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 37χρονου ιερέα που κατηγορείται για βι α σμούς - «Μου απέκρυψε στοιχεία» καταγγέλλει
    Παραιτήθηκε ο δικηγόρος του 37χρονου ιερέα που κατηγορείται για βι α σμούς - «Μου απέκρυψε στοιχεία» καταγγέλλει

  • 400 Ρώσοι πράκτορες της GRU εισήλθαν στην Αλβανία – Eπιβεβαίωσαν οι ΗΠΑ – Διαταγή Πούτιν να τελειώσει οριστικά η «Μεγάλη Αλβανία»
    400 Ρώσοι πράκτορες της GRU εισήλθαν στην Αλβανία – Eπιβεβαίωσαν οι ΗΠΑ – Διαταγή Πούτιν να τελειώσει οριστικά η «Μεγάλη Αλβανία»

  • Άγριος καυγάς στα Τρίκαλα όταν μία μητέρα θήλασε το μωρό της σε εμπορικό κέντρο
    Άγριος καυγάς στα Τρίκαλα όταν μία μητέρα θήλασε το μωρό της σε εμπορικό κέντρο

  • Επτά τροχαία σε ένα πρωί στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης (Βίντεο)
    Επτά τροχαία σε ένα πρωί στην Περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης (Βίντεο)

  • Μιχάλης Μητρούσης: Το κράνος άνοιξε από τη σύγκρουση κι εκείνος σηκώθηκε σαν να μην έγινε τίποτα, αποκάλυψε η κόρη του.....
    Μιχάλης Μητρούσης: Το κράνος άνοιξε από τη σύγκρουση κι εκείνος σηκώθηκε σαν να μην έγινε τίποτα, αποκάλυψε η κόρη του.....

  • Πεδίο μάχης και παλι τα Εξάρχεια με δύο τραυματίες αστυνομικούς ! ενώ δέκα οχήματα κάηκαν. ΤΟΣΚΑ ΑΚΟΥΣ ??
    Πεδίο μάχης και παλι τα Εξάρχεια με δύο τραυματίες αστυνομικούς ! ενώ δέκα οχήματα κάηκαν. ΤΟΣΚΑ ΑΚΟΥΣ ??

  • Ο Ερντογάν εκβιάζει εν ψυχρώ την Ευρώπη: “Θέλετε 15.000 παιδιά πνιγμένα στο Αιγαίο;”
    Ο Ερντογάν εκβιάζει εν ψυχρώ την Ευρώπη: “Θέλετε 15.000 παιδιά πνιγμένα στο Αιγαίο;”

  • Απίστευτες πρακτικές! Η εφορία μπορεί να υποθηκεύσει σπίτια για χρέη – Μακαρόνια και αγελάδες γλιτώνουν από τις κατασχέσεις
    Απίστευτες πρακτικές! Η εφορία μπορεί να υποθηκεύσει σπίτια για χρέη – Μακαρόνια και αγελάδες γλιτώνουν από τις κατασχέσεις

  • H επανεμφάνιση των Τσάμηδων …(Tι ήταν οι Τσάμηδες και τι η Τσαμουριά!)
    H επανεμφάνιση των Τσάμηδων …(Tι ήταν οι Τσάμηδες και τι η Τσαμουριά!)

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Έρχεται ΧΑΟΣ στην αγορά εργασίας!!! – Θα πληρώνουν με… ΚΟΥΠΟΝΙΑ και ΚΑΡΤΕΣ αντί μισθού!!! και προσλήψεις μέσω… Βουλγαρίας!

Έρχεται ΧΑΟΣ στην αγορά εργασίας!!! – Θα πληρώνουν με… ΚΟΥΠΟΝΙΑ και ΚΑΡΤΕΣ αντί μισθού!!! και προσλήψεις μέσω… Βουλγαρίας


Police-Voice blog ➤

«Ζούγκλα» η αγορά εργασίας: Κουπόνια αντί μισθού και προσλήψεις μέσω… Βουλγαρίας!


«Eφευρετικοί» οι εργοδότες ανακάλυψαν νέους τρόπους να φοροδιαφεύγουν και να εκμεταλλεύονται τους εργαζόμενους, πληρώνοντάς τους με κουπόνια και κάρτες!
Μεγάλες εταιρίες αντικαθιστούν παρανόμως μέρος της μισθοδοσίας των εργαζομένων τους με διατακτικές γευμάτων και σούπερ μάρκετ. Μάλιστα διατείνονται ότι με τον τρόπο αυτό στοχεύουν τάχα «στη βελτίωση της ποιότητας της ζωής των εργαζομένων και την ενίσχυση της αποδοτικότητάς τους».
Στην πραγματικότητα υποκαθιστούν μέρος της μισθοδοσίας, κυρίως έκτακτες αποδοχές (νυχτερινά, αργίες, υπερωρίες, κλπ), υποχρεώνοντας τους εργαζομένους τους να λαμβάνουν αντί αποδοχών, για την πρόσθετη ή και την κανονική εργασία, τα εκπτωτικά κουπόνια που πλασάρουν συγκεκριμένες εταιρίες «κουπονιών».
Η δεύτερη νέα «μόδα» που συναντάμε ολοένα και περισσότερο τους τελευταίους μήνες, είναι οι προσλήψεις στη Βουλγαρία αλλά για εργασία στην Ελλάδα καθώς και οι βουλγάρικες και κυπριακές προπληρωμένες τραπεζικές κάρτες.
Η νέα «μόδα» επιτάσσει εταιρείες logistics, συμβούλων, πωλήσεων, διαδικτυακών υπηρεσιών και γενικότερα δραστηριοτήτων που απαιτούν εργασία εκτός γραφείου να ιδρύουν εταιρείες στη γείτονα χώρα και να προσλαμβάνουν Έλληνες εργαζόμενους με έδρα το εξωτερικό, ανοίγουν λογαριασμούς μισθοδοσίας στη Βουλγαρία και απασχολούν εργαζόμενους στην Ελλάδα.
Η μισθοδοσία έρχεται στην Ελλάδα με prepaid cards με αποτέλεσμα τα ασφαλιστικά ταμεία ζημιώνονται, αφού δεν εισπράττουν απολύτως τίποτα.
Και οι δύο παραπάνω περιπτώσεις είναι παράνομες, αφού ούτε πληρωμή μισθού σε είδος επιτρέπεται, ούτε εργασία εντός της Ελληνικής Επικράτειας με πρόσληψη σε άλλη χώρα.
Η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων που καταγγέλλει αυτά τα περιστατικά καλεί το ΣΕΠΕ σε συνεργασία με τις φορολογικές αρχές και την Οικονομική Αστυνομία, να ξεκινήσουν εκτεταμένους ελέγχους για την πάταξη του φαινομένου εν τη γενέσει, διότι οι εργαζόμενοι είναι πραγματικά απροστάτευτοι σε μια αγορά εργασίας πραγματική «ζούγκλα». Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ομοσπονδίας «οι εργοδότες εφαρμόζουν τρόπους εισφοροδιαφυγής και αντικατάστασης του μισθού με…»αντίδωρα». Εδώ και τώρα επαναρρύθμιση της αγοράς εργασίας, με ισχυρές συλλογικές συμβάσεις, ισχυρές εργασιακές σχέσεις, ισχυρούς εργαζόμενους. Να μπει φραγμός και τέλος στην ασυδοσία».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου