Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΤΟΣΚΑ ?? Γίναμε ρεζίλι πάλι διεθνώς! «Persona non grata» αλλά Αλβανός δημοσιογράφος έφτασε στην Πρέβεζα για το ντοκιμαντέρ της προπαγάνδας!
    ΤΟΣΚΑ ?? Γίναμε ρεζίλι πάλι διεθνώς! «Persona non grata» αλλά Αλβανός δημοσιογράφος έφτασε στην Πρέβεζα για το ντοκιμαντέρ της προπαγάνδας!

  • ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ από τον ISIS: Παιδιά εκπαιδεύονται στο πεδίο της μάχης (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΟ από τον ISIS: Παιδιά εκπαιδεύονται στο πεδίο της μάχης (ΒΙΝΤΕΟ)

  • ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ο 52χρονος αλληλέγγυος Γάλλος «ΜΟΝΑΧΟΣ» που κατηγορείται ότι ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ σεξουαλικά τους ανήλικους μετανάστες που ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ!
    ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ο 52χρονος αλληλέγγυος Γάλλος «ΜΟΝΑΧΟΣ» που κατηγορείται ότι ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ σεξουαλικά τους ανήλικους μετανάστες που ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ!

  • ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΗΡΩΑΣ σώζει γυναίκα όμηρο και στην συνέχεια τον σκοτώνουν!! (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
    ΤΡΟΜΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: ΗΡΩΑΣ σώζει γυναίκα όμηρο και στην συνέχεια τον σκοτώνουν!! (ΠΡΟΣΟΧΗ: ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • Αδελφός κατηγορεί αδελφό για δηλητηρίαση προβάτων – Συλλήψεις πατέρα και γιου.......
    Αδελφός κατηγορεί αδελφό για δηλητηρίαση προβάτων – Συλλήψεις πατέρα και γιου.......

  • Πρέβεζα: Έκλεβαν ακόμη και... παπούτσια!.....
    Πρέβεζα: Έκλεβαν ακόμη και... παπούτσια!.....

  • Ελεύθεροι οι αστυνομικοί για την απόδραση των δύο κρατουμένων στο Αγρίνιο ...20 και 18 χρονών οι Ρομά δραπέτες....
    Ελεύθεροι οι αστυνομικοί για την απόδραση των δύο κρατουμένων στο Αγρίνιο ...20 και 18 χρονών οι Ρομά δραπέτες....

  • Οίκος αν...... στην Ομόνοια λειτουργούσε παράνομα εν μέσω καραντίνας - Είκοσι έξι συλλήψεις 15 άνδρες και 11 γυναίκες,
    Οίκος αν...... στην Ομόνοια λειτουργούσε παράνομα εν μέσω καραντίνας - Είκοσι έξι συλλήψεις 15 άνδρες και 11 γυναίκες,

  • Μπόμπιρας κάνει μπάνιο και τα δίνει όλα στον χορό! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Μπόμπιρας κάνει μπάνιο και τα δίνει όλα στον χορό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ..Πατρών-Κορίνθου: Μόνο με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στο ύψος του Αιγίου! ΧΙΟΝΙΑ! Το έστρωσε στην Πάτρα μετά από… 110 χρόνια!!! (ΦΩΤΟ) (ΒΙΝΤΕΟ)

ΕΚΤΑΚΤΟ..Πατρών-Κορίνθου: Μόνο με αλυσίδες η κίνηση των οχημάτων στο ύψος του Αιγίου! ΧΙΟΝΙΑ! Το έστρωσε στην Πάτρα μετά από… 110 χρόνια!!!


Police-Voice blog ➤
Μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες γίνεται η κίνηση των οχημάτων στην Νέα Εθνική Οδό Πατρών – Κορίνθου, στο ύψος του Αιγίου.

Κανονικά διεξάγεται η κίνηση στην παλαιά εθνική οδό.
patrastimes.gr
χιονι-πατρα-2
Πυκνές νιφάδες χιονιού έκαναν την εμφάνισή τους το βράδυ της Παρασκευής στο κέντρο της Πάτρας, ενώ ακόμη πιο έντονη είναι η χιονόπτωση στα ορεινά της Αχαϊκής πρωτεύουσας.
Μάλιστα, δεν ήταν λίγοι οι Πατρινοί που πετάχτηκαν από τα σπίτια τους για να φωτογραφίσουν τα ασπρισμένα από το χιόνι Ι.Χ. τους, ενώ κάποιοι άλλοι έπαιξαν μέχρι και χιονοπόλεμο, όπως στα Ψηλαλώνια.
Πλέον μένει να δούμε αν το φαινόμενο θα συνεχιστεί και μέσα στο Σάββατο.
Δείτε φωτογραφίες που βρήκε ο ιστότοπος patrasevents.gr στα social media:
xioni-patra 
hioni-patra-3 PATRA XIONI
Χιόνια στην Πάτρα το 1907
Χιόνια μέσα στην πόλη της Πάτρας σπάνια βλέπουμε και κρατούν πολύ λίγο.
Το 1893 αναφέρεται ότι το είχε ‘στρώσει’ στην Πάτρα αλλά τα ντοκουμέντα έρχονται αργότερα το 1907 που στις 9 Ιανουαρίου υπήρξε η μεγαλύτερη χιονόπτωση στην πόλη μέχρι και σήμερα, χιόνιζε συνεχώς από τις 11 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα με θερμοκρασία -1 βαθμούς και οι φωτογράφοι της εποχής δεν έχασαν την ευκαιρία αυτή.
Τις παρακάτω κάρτες δημοσιεύει ο ιστότοπος meteo-news.gr:
patra-old-3
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου