Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ !  Διοικητές ήρωες στα χρόνια της κρίσης αντί για μπράβο θα εισπράξουν και τιμωρία; Έλεος! ! Έλεος ! ! Έλεος ! !
    ΕΛΕΟΣ ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ ! Διοικητές ήρωες στα χρόνια της κρίσης αντί για μπράβο θα εισπράξουν και τιμωρία; Έλεος! ! Έλεος ! ! Έλεος ! !

  • "Εγώ, ο αγανακτισμένος Ελληνας" - Ενα σχόλιο στο FB που σπάει τα παντα !

  • Το κινητό τηλέφωνο,η χλιδάτη του ζωή του,και το facebook έκαψαν τον Αστυνομικό της ΔΙΑΣ.Τα τσιγαρα τα ποτα και τα ξενυχτια  (Φωτό).
    Το κινητό τηλέφωνο,η χλιδάτη του ζωή του,και το facebook έκαψαν τον Αστυνομικό της ΔΙΑΣ.Τα τσιγαρα τα ποτα και τα ξενυχτια (Φωτό).

  • Μάχη με τις φλόγες στη Λέσβο- H Πυρκαγιά «ΓΛΕΙΦΕΙ» τα σπίτια!- 2 ΚΑΝΑΝΤΕΡ και ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ στη μάχη της ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    Μάχη με τις φλόγες στη Λέσβο- H Πυρκαγιά «ΓΛΕΙΦΕΙ» τα σπίτια!- 2 ΚΑΝΑΝΤΕΡ και ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ στη μάχη της ΚΑΤΑΣΒΕΣΗΣ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • EΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΩΝΙΑ! Οδηγίες για το πώς να προστατευτείτε από την κακοκαιρία!.. ΠΡΟΣΟΧΗ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ..Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να συνιστά στους πολίτες
    EΡΧΕΤΑΙ ΠΑΓΩΝΙΑ! Οδηγίες για το πώς να προστατευτείτε από την κακοκαιρία!.. ΠΡΟΣΟΧΗ – ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙΡΟΥ..Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας να συνιστά στους πολίτες

  • Θρήνος στην κηδεία του 55χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που τυλίχτηκε στις φλόγες.....
    Θρήνος στην κηδεία του 55χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου που τυλίχτηκε στις φλόγες.....

  • Χαμός στην Φλώρινα – Παραλίγο να τις «φάει» ο Γιώργος Λιάνης!
    Χαμός στην Φλώρινα – Παραλίγο να τις «φάει» ο Γιώργος Λιάνης!

  • Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας...Κάμερα ασφαλείας «αποκάλυψε» τον δράστη που «φύτεψε» σφ αί ρα στο κεφάλι 29χρονου στη Μεσσαρά
    Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας...Κάμερα ασφαλείας «αποκάλυψε» τον δράστη που «φύτεψε» σφ αί ρα στο κεφάλι 29χρονου στη Μεσσαρά

  • Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν.....στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες    Αυτοί είναι οι ληστές με την βαριοπούλα Αλβανοι Πακιστανοι κλπ
    Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν.....στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες Αυτοί είναι οι ληστές με την βαριοπούλα Αλβανοι Πακιστανοι κλπ

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ – Έρχεται η αμερικανιά της «μαύρης Παρασκευής», λες και οι υπόλοιπες μέρες δεν είναι μαύρες για τους καταστηματάρχες!

 Έρχεται η αμερικανιά της «μαύρης Παρασκευής», λες και οι υπόλοιπες μέρες δεν είναι μαύρες για τους καταστηματάρχες!


Police-Voice blog ➤
Άλλη μια “αμερικανιά ” ήρθε και στη χώρα μας. Η Μαύρη Παρασκευή θα λάβει χώρα αυτή την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου και στην Ελλάδα, με δεκάδες καταστήματα ένδυσης και τεχνολογίας να γιορτάζουν την ημέρα αυτή με σημαντικές προσφορές, εκπτώσεις αλλά και εκδηλώσεις.
Ο λόγος που η Μαύρη Παρασκευή λέγεται… μαύρη, είναι γιατί τα έσοδα από τις πωλήσεις της συγκεκριμένης περιόδου, είναι παραδοσιακά τα πιο σημαντικά της χρονιάς. Τα καταστήματα καταγράφουν κέρδη, έχοντας «μαύρο» το τελικό αποτέλεσμα του ισολογισμού τους. Η Μαύρη Παρασκευή είναι μια γιορτή του εμπορίου που ακολουθεί την ημέρα των Ευχαριστιών στις Ηνωμένες Πολιτείες. Εικόνες με ουρές εκατοντάδων ή ακόμη και χιλιάδων ανθρώπων που θέλουν να επωφεληθούν από τις μεγάλες προσφορές κάνουν τον γύρο του κόσμου την Μαύρη Παρασκευή.
Να σημειωθεί ότι στο εξωτερικό είναι τέτοια η “σημασία” της Μαύρης Παρασκευής για τους καταναλωτές, και τέτοιο το όφελός τους από τις προσφορές που συχνά σημειώνονται επεισόδια ανάμεσα σε καταναλωτές που περιμένουν στις ουρές.
Πλέον, εκτός από τις χώρες που γιορτάζουν παραδοσδιακά την Μαύρη Παρασκευή, όπως είναι οι Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία, Αυστρία, τώρα και οι Πολωνία, Φινλανδία αλλά και πολλές άλλες χώρες σε όλον τον κόσμο, γιορτάζουν την ημέρα της Μαύρης Παρασκευής. Το έθιμο πρωτοεμφανίστηκε στην χώρα πέρυσι σε συγκεκριμένα καταστήματα, όμως φέτος η Μαύρη Παρασκευή αναμένεται να λάβει μεγαλύτερες διαστάσεις. Εμείς προτείνουμε στους Έλληνες καταστηματάρχες να καθιερώσουν και τη “μαύρη εβδομάδα” καθώς όλη την εβδομάδα είναι αρνητικός ο ισολογισμός τους…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου