Διάφορες Αναρτήσεις

  • Πάτρα: Παρίσταναν τους ελεγκτές για το κάπνισμα και ζητούσαν «μίζα» για να μην γράψουν τα καταστήματα
    Πάτρα: Παρίσταναν τους ελεγκτές για το κάπνισμα και ζητούσαν «μίζα» για να μην γράψουν τα καταστήματα

  • Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για Νέα Σμύρνη: Επιθέσεις με πρωτοφανή σφοδρότητα – Τουλάχιστον 10 συλλήψεις Υπάρχουν (4) τουλάχιστον τραυματίες αστυνομικοί.
    Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για Νέα Σμύρνη: Επιθέσεις με πρωτοφανή σφοδρότητα – Τουλάχιστον 10 συλλήψεις Υπάρχουν (4) τουλάχιστον τραυματίες αστυνομικοί.

  • ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Δημοσίευμα-φωτιά: «Ήξεραν ότι θα ισοπεδωθεί το Αματρίτσε! Δεν έκαναν τίποτα!» – Στους 278 οι νεκροί του φονικού ΣΕΙΣΜΟΥ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Δημοσίευμα-φωτιά: «Ήξεραν ότι θα ισοπεδωθεί το Αματρίτσε! Δεν έκαναν τίποτα!» – Στους 278 οι νεκροί του φονικού ΣΕΙΣΜΟΥ!!! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • ΘΡΙΛΕΡ στον αέρα! Θεσσαλονίκη: Αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από την Κολωνία χτυπήθηκε από κεραυνό – Η απόφαση του πιλότου!
    ΘΡΙΛΕΡ στον αέρα! Θεσσαλονίκη: Αεροπλάνο που εκτελούσε πτήση από την Κολωνία χτυπήθηκε από κεραυνό – Η απόφαση του πιλότου!

  • ΨΥΧΑΡΑ ! το
    ΨΥΧΑΡΑ ! το "καλό παιδί", Ο Παντελίδης άφησε σε φίλο του χρήματα για έναν άστεγο...Aδίστακτος κλέφτης στην κηδεία του Παντελίδη

  • Αιματηρό επεισόδιο - Ο καυγάς κατέληξε σε μαχαίρωμα
    Αιματηρό επεισόδιο - Ο καυγάς κατέληξε σε μαχαίρωμα

  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη! Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους 50.000 κάτοικοι για τη βόμβα στο Κορδελιό! Μεγάλη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ του ΣΤΡΑΤΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στη Θεσσαλονίκη! Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους 50.000 κάτοικοι για τη βόμβα στο Κορδελιό! Μεγάλη ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ του ΣΤΡΑΤΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • "Οι αστυνομικοί δεν περιπολούν, Φυλάνε σημαντικά πρόσωπα..."

  •  Περίπου 140 κιλά χασίς προσπάθησε να περάσει 30χρονος από την περιοχή που γίνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ιλίρ Κούπα !!! ..-
    Περίπου 140 κιλά χασίς προσπάθησε να περάσει 30χρονος από την περιοχή που γίνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του Ιλίρ Κούπα !!! ..-

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ! ! Νέα σύλληψη αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ. Πιάστηκε να οδηγεί ταξί, ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ....



Police-Voice blog ➤
Η οικονομική ένδεια που οδηγήθηκαν και οδηγούνται οι ένστολοι γίνεται προϊόντος του χρόνου εντονότερα αισθητή κι αποκαλύπτεται αντιστρεπτικά κατά το γνωμικό 
από την φιλοτιμία που μετατρέπει την ανάγκη για συμπλήρωση του εισοδήματος προκειμένου να βγει ο μήνας.

Κάπως έτσι αιτιολογούν στην ηγεσία της αστυνομίας αλλά και οι επικεφαλής των αδιάφθορων την επ' αυτοφώρω σύλληψη ενός υπαστυνόμου της Σήμανσης να οδηγεί ταξί και να μεταφέρει πελάτες σε υποδεικνυόμενη διαδρομή.

"Σίγουρα δεν διέπραξε έγκλημα", λένε οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. "και αναμφίβολα προβληματίζει ιδιαίτερα η περίπτωση του υπαστυνόμου, που μάλιστα αθροίζεται σε μεγάλη πλέον σειρά παρόμοιων περιπτώσεων από τότε που ξεκίνησε η κρίση και τμηματικά το ψαλίδισμα των μισθών. Όμως δεν μπορούμε ν' αγνοήσουμε τίποτα, όταν υπάρχουν καταγγελίες".

ΣΧΟΛΙΟ POLICE-VOICE GR..ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟ...ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ...ΟΥΤΕ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΟΥΤΕ ΕΚΛΕΒΕΣ ! ΖΟΥΣΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ! 

ΜΗΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ! ! ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΚΛΠ ΝΑ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΕΙΟΥ  ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ...

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΘΟΡΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΣΥΛΛΆΒΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ...ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ??

"Δεν μπορούμε ν' αγνοήσουμε τις καταγγελίες.." ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΝΩ ! ! 


Πηγή ➤την ειδηση την ειδαμε στο bloko.gr

9 σχόλια:

  1. Αυτοί πού κατέστρεψαν τήν Ελλάδα
    Τί πρέπει να τούς κάνουμε;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτοί που κατέστρεψαν τήν Ελλάδα
    τί πρέπει να τούς κάνουμε;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΠΡΆΒΟ ΔΕΝ ΈΓΙΝΕ ΝΤΑΒΆΝΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΉ ΟΎΤΕ ΣΤΟ ΧΑΣΆΠΗ Κ'ΆΛΛΟΥΣ .ΑΥΤΌ ΕΊΝΑΙ ΥΠΌΛΗΨΗ ΜΠΡΆΒΟ. ΛΥΠΑΜΕ ΌΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΈΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΆΡΦΩΣΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τιμή στον Έντιμο Αστυνομικό που προσπάθησε να αναπληρώσει αυτά που του περιεκοψαν αυτοί οι ΑΛΛΟΕΘΝΗΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ που κυβερνούν προσωρινά την πατρίδα μας.
    Τιμή του που διάλεξε να εργαστεί και όχι να πουλήσει Προστασία η να πουλήσει Μαύρη, Άσπρη κλπ κλπ.
    Γεώργιος Δρακοπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς στην Ελλάδα κάθε τίμιο και ηθικό χτυπιέται προς χάριν της ανήθικης νομιμότητας. Καλημέρα σε όλους αυτούς πού παλεύουν τίμια για να ζήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπραβο φιλε.Αξιος.Ουτε εκλεψες ουτε σκοτωσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπραβο φιλε.Αξιος.Ουτε σκοτωσες ουτε εκλεψες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπραβο φιλε.Αξιος.Ουτε εκλεψες ουτε σκοτωσες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή