Διάφορες Αναρτήσεις

  • Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα  έχει ύψος 19 μέτρα - 350.000 λαμπάκια γέμισαν με φως το κέντρο της Αθήνας
    Φωταγωγήθηκε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Σύνταγμα έχει ύψος 19 μέτρα - 350.000 λαμπάκια γέμισαν με φως το κέντρο της Αθήνας

  • " Είμαι αστυνομικός και ξέρεις τι σημαίνει αυτό; "

  • ΕΛΛΑΔΑ  Ο ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ 76ΧΡΟΝΟ
    ΕΛΛΑΔΑ Ο ΨΕΥΤΟΓΙΑΤΡΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ 76ΧΡΟΝΟ

  • Δολοφονία 36χρονης μεσίτριας: «Τρα γικό ιατρικό λάθος» λέει ο χειρουργός - Για προμελετημένο έγκλημα μιλούν οι συγγενείς
    Δολοφονία 36χρονης μεσίτριας: «Τρα γικό ιατρικό λάθος» λέει ο χειρουργός - Για προμελετημένο έγκλημα μιλούν οι συγγενείς

  • ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Η αντίδραση σκύλου που βλέπει το αφεντικό του μετά από πολύ καιρό! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ! Η αντίδραση σκύλου που βλέπει το αφεντικό του μετά από πολύ καιρό! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Η ειδηση εχει λογοκριθει απο το facebook και δεν επετρεψε την αναρτηση της ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥN ΜΟΝΟ ΣΤΟ FACEBOOK ! ! Σουηδία: Στον «δρόμο» τα θύματα βιασμών – Στις κλινικές μόνο μουσουλμάνοι ! Αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη είναι απίστευτα.
    Η ειδηση εχει λογοκριθει απο το facebook και δεν επετρεψε την αναρτηση της ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥN ΜΟΝΟ ΣΤΟ FACEBOOK ! ! Σουηδία: Στον «δρόμο» τα θύματα βιασμών – Στις κλινικές μόνο μουσουλμάνοι ! Αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη είναι απίστευτα.

  • ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τρόμος μεσάνυχτα στο Σιδηρώ Σουφλίου – μετανάστες έκλεψαν κυνηγετικά όπλα και πυροβολούσαν όταν τους καταδίωξαν!!!
    ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τρόμος μεσάνυχτα στο Σιδηρώ Σουφλίου – μετανάστες έκλεψαν κυνηγετικά όπλα και πυροβολούσαν όταν τους καταδίωξαν!!!

  • Η ώρα της αλήθειας για τα νέα μέτρα ! Ποιοί θα επιβαρυνθούν από το φορολογικό - Ποιοι γλιτώνουν φόρους - Ανοίγει
    Η ώρα της αλήθειας για τα νέα μέτρα ! Ποιοί θα επιβαρυνθούν από το φορολογικό - Ποιοι γλιτώνουν φόρους - Ανοίγει "πόλεμο" με το ΔΝΤ η κυβέρνηση

  • Στη Χρυσούπολη Καβάλα: Σε ένα πρωινό έκανε τέσσερις κλοπές
    Στη Χρυσούπολη Καβάλα: Σε ένα πρωινό έκανε τέσσερις κλοπές

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2016

Υποψήφια ΣΥΡΙΖΑ, η δημοσιογράφος της ΕΡΤ που χαρακτήρισε στημένο το βίντεο στην Μυτιλήνη! Αξιος ο μισθος της ! !



Police-Voice blog ➤
Μηνύσεις ετοιμάζουν οι
θιγόμενοι-Η Αναστασία Σπυριδάκη κατηγόρησε συναδέλφους της ότι έστησαν ρεπορτάζ-βίντεο και έβαλαν γονείς να κλείσουν το 8ο δημοτικό σχολείο,ήταν υποψήφια περιφερειακός σύμβουλος με την Αγλαΐα Κυρίτση και το συνδυασμό «Βόρειο Αιγαίο – Γόνιμη Γραμμή” που κατέβασε ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αυτή είναι η ανάρτηση της δημοσιογράφου στο Facebook:spiridaki-fb
Η δημοσιογράφος που εργάζεται τώρα για την ΕΡΤ-Αιγαίου και οι θιγόμενοι της καταλογίζουν ότι ψεύδεται και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να είναι αντικειμενικοί ως προς το θέμα.
ΕΡΤ ΑΙΓΑΙΟΥ
O συνδυασμός του ΣΥΡΙΖΑ με τον οποίο η δημοσιογράφος κατέβηκε υποψήφια:
11
Όπως δήλωσε ο δημοσιογράφος Γιάννης Συνάνης του lesvosnews.gr στην πρωινή εκπομπή “Στην ώρα μας” στον ΑΡΤ fm 90,6 ετοιμάζονται μηνύσεις και σε καμία περίπτωση οι θιγόμενοι δεν θα ανεχτούν να περάσουν έτσι τα όσα είπε η δημοσιογράφος της ΕΡΤ και υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ.
the-f-times.gr
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου