Διάφορες Αναρτήσεις

  • Αντγος Νίκος Ταμουρίδης: Έρχεται το «σφράγισμα» των πολιτών με σκοπό την υποδούλωση όλων στον «άρχοντα
    Αντγος Νίκος Ταμουρίδης: Έρχεται το «σφράγισμα» των πολιτών με σκοπό την υποδούλωση όλων στον «άρχοντα

  • Μεγαλη έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος
    Μεγαλη έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκληματος

  • Πρωτοφανές: Εχασαν το μωρό τους και τους έδωσαν να θάψουν… λάθος μωρό!..Σοκ από τη διπλή τραγωδία που βιώνει οικογένεια στα Ιωάννινα
    Πρωτοφανές: Εχασαν το μωρό τους και τους έδωσαν να θάψουν… λάθος μωρό!..Σοκ από τη διπλή τραγωδία που βιώνει οικογένεια στα Ιωάννινα

  • ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΒΑΝΤΑ ΤΟΣΚΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ: «ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ» ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΦΡΟΥΡΑ.
    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΒΑΝΤΑ ΤΟΣΚΑ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ: «ΚΑΚΟΗΘΗΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΟΧΑΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ» ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗ ΦΡΟΥΡΑ.

  • ΕΚΤΑΚΤΟ – ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΩΡΑΙΟΣ  Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ! ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ  ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
    ΕΚΤΑΚΤΟ – ΒΟΜΒΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ! ΩΡΑΙΟΣ Ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ! ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

  • Με παρέλαση από άλλες εποχές ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου....Το κόστος θα καλυφθεί από τα λειτουργικά κονδύλια, λένε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας
    Με παρέλαση από άλλες εποχές ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου....Το κόστος θα καλυφθεί από τα λειτουργικά κονδύλια, λένε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας

  • ΗΠΑ: ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΕΡΑ… ΜΕΣΗΜΕΡΙ! (VIDEO)
    ΗΠΑ: ΞΑΝΑΜΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΚΑΝΕ ΣΕΞ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΜΕΡΑ… ΜΕΣΗΜΕΡΙ! (VIDEO)

  • Λάρισα: Συγκινεί η ιστορία άστεγης που πέρασε στο πανεπιστήμιο
    Λάρισα: Συγκινεί η ιστορία άστεγης που πέρασε στο πανεπιστήμιο

  • Ιγνάτιου από τις ΗΠΑ! «Χάσαμε σε όλα τα μέτωπα»  Η απειλή της Τουρκίας είναι υπαρκτή.  Το πολιτικό προσωπικό στην Αθήνα και τη Λευκωσία έχει χάσει προ πολλού την… µπάλα
    Ιγνάτιου από τις ΗΠΑ! «Χάσαμε σε όλα τα μέτωπα» Η απειλή της Τουρκίας είναι υπαρκτή. Το πολιτικό προσωπικό στην Αθήνα και τη Λευκωσία έχει χάσει προ πολλού την… µπάλα

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Ακολούθησε το φίλο της… Η τραγική αυτοκτονία της Εύας! Το μυστικό που βγήκε στην επιφάνεια… Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ συμπτώση!

Ακολούθησε το φίλο της… Η τραγική αυτοκτονία της Εύας! Το μυστικό που βγήκε στην επιφάνεια… Η ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΗ


Police-Voice blog ➤
Ένα καλά κρυμμένο μυστικό που φύλαγε ως κόρη οφθαλμού ο 18χρονος Ιωακείμ, ήρθε στο φως όταν η κολλητή του φίλη και συνομήλικη του Εύα έδωσε τέλος στη ζωή της την περασμένη Παρασκευή με τον ίδιο τραγικό τρόπο που και εκείνος τερμάτισε τη ζωή του, πέφτοντας στις ράγες τρένου.
Ο 18χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες των αστυνομικών αρχών της Θεσσαλονίκης, αρκετούς μήνες πριν αυτοκτονήσει, διατηρούσε σχέση με έναν 45χρονο, μέχρι που κάποια στιγμή αποφάσισε να τον καταγγείλει στην αστυνομία.
Στην πορεία όμως ο 18χρονος, για άγνωστη αιτία αναίρεσε την καταγγελία του. Η εισαγγελέας όμως που είχε επιληφθεί της υπόθεσης, προχώρησε τη διαδικασία και ο 45χρονος θα βρισκόταν στο δικαστήριο με τη κατηγορία της ασέλγειας και αποπλάνησης ανηλίκου.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος Ιωακείμ δεν μπορούσε να πιστέψει πως θα βρισκόταν στη δικαστική αίθουσα απέναντι από τον 45χρονο φίλο του.
Πριν από περίπου 40 μέρες και έχοντας μιλήσει μονάχα στη φίλη του Εύα προχώρησε στο απονεννοημένο διάβημα, πέφτοντας στις ράγες του τρένου.
Η γλυκιά Ευαγγελία, μαθήτρια της Γ´ Λυκείου, δεν άντεξε το χαμό του κολλητού της φίλου και επέλεξε να τον ακολουθήσει στο θάνατο, ακριβώς όπως είχε κάνει ο 18χρονος Ιωακείμ στις 21 Σεπτεμβρίου.
Όπως έγινε γνωστό, η οικογένεια της κοπέλας δεν γνώριζε τον βαθμό που είχε βυθίσει στη θλίψη την κόρη τους η αυτοκτονία του πολύ καλού της φίλου, Ιωακείμ. Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, η νεαρή προερχόταν από πολύ καλή οικογένεια. Ο Ιωακείμ αντίθετα περνούσε δύσκολα καθώς ήταν παιδί χωρισμένων γονιών και ο πατέρας του ομογενής, σεσημασμένος για κλοπές και ληστείες.
Η Εύα είχε δεθεί πολύ με τον Ιωακείμ κι έτσι την περασμένη Παρασκευή, μην αντέχοντας τον θάνατο του αγαπημένου της φίλου, ακολούθησε τα βήματά του…
Επιβιβάστηκε σε τρένο της γραμμής και από τη Θεσσαλονίκη κατευθύνθηκε προς την Αλεξάνδρεια της Ημαθίας. Όταν αποβιβάστηκε, χωρίς δεύτερη σκέψη, έπεσε στον πρώτο συρμό που βρήκε μπροστά της και ο οποίος εκείνη τη στιγμή διέσχιζε με ταχύτητα τις σιδηροδρομικές γραμμές, με αποτέλεσμα να διαμελιστεί. Η τσάντα της και τα γυαλιά της βρέθηκαν μερικά μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα της.
Η τραγική ειρωνεία είναι πως ο οδηγός του τρένου και στις δυο περιπτώσεις ήταν ο ίδιος άνθρωπος, ο οποίος έχει υποστεί ισχυρό σοκ.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου