Διάφορες Αναρτήσεις

  • Τι θα γίνει με την μετακίνηση εκτός νομού τα Χριστούγεννα
    Τι θα γίνει με την μετακίνηση εκτός νομού τα Χριστούγεννα

  • " Άλλα τα μάτια του λαγού, άλλα της κουκουβάγιας..." του Χρήστου Συνδρεβέλη.. ΕΓΩ ΛΕΩ ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ ΚΑΙ......

  • «Ήταν ημί........ και μας όρμηξε στα καλά καθούμενα» λέει ο οδηγός του απορριμματοφόρου που δέχτηκε επίθεση....Φωτο
    «Ήταν ημί........ και μας όρμηξε στα καλά καθούμενα» λέει ο οδηγός του απορριμματοφόρου που δέχτηκε επίθεση....Φωτο

  • Πέθανε 13χ ρονος ποδοσφαιριστής - Λιποθύμησε την ώρα του αγώνα  μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο Υγείας Αλιβερίου.
    Πέθανε 13χ ρονος ποδοσφαιριστής - Λιποθύμησε την ώρα του αγώνα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο κέντρο Υγείας Αλιβερίου.

  • ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ! ΑΥΤΟΣ είναι ο 52χρονος παιδεραστής της Ρόδου που ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΕ και ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ σε ανήλικα παιδάκια! (ΦΩΤΟ)
    ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ! ΑΥΤΟΣ είναι ο 52χρονος παιδεραστής της Ρόδου που ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΣΕ και ΑΣΕΛΓΟΥΣΕ σε ανήλικα παιδάκια! (ΦΩΤΟ)

  • Εορτή του Αγίου Κυρίλλου του Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων
    Εορτή του Αγίου Κυρίλλου του Αρχιεπισκόπου Ιεροσολύμων

  • Αυτά είναι τα δικαιώματά μας αν μας πιάσουν χωρίς εισιτήριο ...
    Αυτά είναι τα δικαιώματά μας αν μας πιάσουν χωρίς εισιτήριο ...

  • Πανικός στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης: Άγνωστη προσπάθησε να επιβιβάσει ανήλικο σε ΙΧ προσποιούμενη τη φίλη της μητέρας του
    Πανικός στη Μηχανιώνα Θεσσαλονίκης: Άγνωστη προσπάθησε να επιβιβάσει ανήλικο σε ΙΧ προσποιούμενη τη φίλη της μητέρας του

  • Έρχονται 18.500 προσλήψεις σε 49 δήμους μέσω κοινωφελούς εργασίας !
    Έρχονται 18.500 προσλήψεις σε 49 δήμους μέσω κοινωφελούς εργασίας !

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση με τα 4.818 χασισόδεντρα στο Ηράκλειο!



Police-Voice blog ➤
Άλλη μια απρόβλεπτη εξέλιξη παρουσιάστηκε στην έρευνα για το μεγάλο θερμοκήπιο που «φιλοξενούσε» 4.818 χασισόδεντρα σε αγροτική περιοχή στο Αντισκάρι του Δήμου Φαιστού. Ενώ ο ιδιοκτήτης (που προφυλακίστηκε) έκανε τον ανήξερο και έριξε τα βάρη στο νεαρό ενοικιαστή, τώρα προκύπτει ότι η ενοικίαση ήταν… «βιτρίνα»!
Ο 22χρονος που φέρεται ως ενοικιαστής του θερμοκηπίου, υποστήριξε στην απολογία του ότι το ενοικιαστήριο ήταν εικονικό κι ότι θα έπαιρνε χρήματα μόνο και μόνο για να εμφανίζεται το όνομα του στα χαρτιά, χωρίς να γνωρίζει κάτι για το τεράστιο δάσος από χασισόδεντρα!
Οι ισχυρισμοί του έγιναν δεκτοί από εισαγγελέα και ανακριτή Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που τον άφησαν ελεύθερο με τους περιοριστικούς όρους της καταβολής εγγύησης ύψους 10.000 ευρώ, της υποχρέωσης να δίνει το παρών δυο φορές μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Την περασμένη Δευτέρα, είχε πάρει το δρόμο για τη φυλακή ο 39χρονος ιδιοκτήτης του θερμοκηπίου, παρ’ όλο που είχε αρνηθεί κάθε εμπλοκή με την καλλιέργεια των δενδρυλλίων της ειδικής ποικιλίας «νανάκια», τα οποία θα απέδιδαν δυόμισι τόνους κάνναβης και κέρδη άνω των επτά εκατομμυρίων ευρώ!
Ο ισχυρισμός του ότι δεν ήξερε τίποτε για τη φυτεία κι ότι υπεύθυνος ήταν ο 22χρονος που είχε νοικιάσει το θερμοκήπιο, δεν είχαν πείσει τους δικαστικούς λειτουργούς.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου