Διάφορες Αναρτήσεις

  • Αλβανός πατέρας- ποιος τον πιστεύει; «Δεν έχω μεγαλώσει δολοφόνο», λέει ο πατέρας του 19χρονου κατηγορούμενου! «Έχει ξεριζωθεί η καρδιά μου….»
    Αλβανός πατέρας- ποιος τον πιστεύει; «Δεν έχω μεγαλώσει δολοφόνο», λέει ο πατέρας του 19χρονου κατηγορούμενου! «Έχει ξεριζωθεί η καρδιά μου….»

  • Οδύνη στο τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο Ένστολοι έχουν κατακλύσει τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος ...Οδηγήθηκε ντυμένος γαμπρός στην τελευταία του κατοικία.
    Οδύνη στο τελευταίο αντίο στον 29χρονο αστυνομικό που σκοτώθηκε σε καταδίωξη στον Ασπρόπυργο Ένστολοι έχουν κατακλύσει τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος ...Οδηγήθηκε ντυμένος γαμπρός στην τελευταία του κατοικία.

  • ΤΩΡΑ. Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΤΩΡΑ. Η ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  • Όλα ξεκίνησαν από μια οικογενειακή διαφορά..... Αιματηρός καβγάς μεταξύ τσιγγάνων στην Αμαλιάδα
    Όλα ξεκίνησαν από μια οικογενειακή διαφορά..... Αιματηρός καβγάς μεταξύ τσιγγάνων στην Αμαλιάδα

  • Ευχές Αρβανιτόπουλου στους μαθητές για τις Πανελλαδικές...σημερα  η πρεμιέρα..
    Ευχές Αρβανιτόπουλου στους μαθητές για τις Πανελλαδικές...σημερα η πρεμιέρα..

  • Καταδίωξη στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας! Οι αστυνομικοί κυνηγούσαν Ρουμάνους ληστές!
    Καταδίωξη στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας! Οι αστυνομικοί κυνηγούσαν Ρουμάνους ληστές!

  • ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΓΡΙΑ  ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ στις ΗΠΑ! ΕΣΦΑΞΕ τη σύζυγο του ΜΠΡΟΣΤΑ στα παιδιά τους! – Η ζήλια και ο φόβος τον «ώθησαν» στη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ για τη σύλληψη του! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
    ΤΡΑΓΙΚΟ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ στις ΗΠΑ! ΕΣΦΑΞΕ τη σύζυγο του ΜΠΡΟΣΤΑ στα παιδιά τους! – Η ζήλια και ο φόβος τον «ώθησαν» στη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ! ΚΑΤΑΔΙΩΞΗ για τη σύλληψη του! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

  • Σεπόλια:  καβγάς σε δομή φιλοξενίας μεταναστών προκάλεσε συμπλοκή με κατοίκους...αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ...
    Σεπόλια: καβγάς σε δομή φιλοξενίας μεταναστών προκάλεσε συμπλοκή με κατοίκους...αστυνομικοί προχώρησαν στη σύλληψη ...

  • Εορτή της γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού..Γιορτάζουμε σήμερα 25 Δεκεμβρίου,
    Εορτή της γεννήσεως του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού..Γιορτάζουμε σήμερα 25 Δεκεμβρίου,

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016

NTΡΟΠΗ και ΑΙΣΧΟΣ! Εισάγουμε φασόλια και ρεβίθια από το Μεξικό! ΔΕΙΤΕ…



Police-Voice blog ➤
Φαντάζει αδιανόητο μια χώρα όπως η Ελλάδα, όπου με το μεσογειακό κλίμα και εύφορα εδάφη της έθρεψε τόσες γενιές ανθρώπων με πληθώρα εγχώριων προϊόντων, εξάγοντας μάλιστα πολλά από αυτά με προσοδοφόρες μεθόδους, να έχει φτάσει πλέον στο σημείο να μην είναι ούτε η ίδια αυτάρκης από την παραγωγή της.
Τα ποσά είναι τρομακτικά, αν αναλογιστεί κανείς ότι μόνο στα αγροτικά προϊόντα δαπανώνται σε εισαγωγές 6 δις ευρώ ετησίως! Ο τομέας που  έχει δεχθεί το σκληρότερο πλήγμα είναι τα κτηνοτροφικά και γαλακτοκομικά προϊόντα, όπου η κρατική αυτάρκεια στα περισσότερα είναι κοντά στο 50% και 70% αντιστοίχως, πράγμα που σημαίνει ότι σε περίπτωση ανάγκης η χώρα δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών σε βασικά διατροφικά προϊόντα. Άξιο απορίας είναι και το γεγονός ότι προτιμούνται τα εισαγόμενα προϊόντα, όπως φαίνεται από τα ποσοστά κατανάλωσης της τάξης  90% στη φακή, 70% στα ρεβίθια και 60% στα φασόλια, με χώρες προέλευσης τον Καναδά, ΗΠΑ, Τουρκία, Αλβανία, Αργεντινή και το Μεξικό, ενώ υπάρχουν αντίστοιχα ελληνικά εξαιρετικής ποιότητας.
Είναι στιγμή να γίνει κάτι γι`αυτή τη κατάσταση, καθώς είναι παράλογο εν μέσω οικονομικής κρίσης και από μια χώρα που μπορεί κάλλιστα να θρέψει όχι μόνο τους πολίτες της αλλά και να τονώσει την οικονομία της με εξαγωγές, να σπαταλά τόσο μεγάλα ποσά σε ξένα προϊόντα.
Η Λύση είναι μία. Η σταδιακή απαγκίστρωση από την μαζική εισαγωγή Πρώτων Υλών. Η ανάπτυξη της παραγωγής είναι ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ για την ΕΞΟΔΟ της χώρας από τη Δαγκάνα της Ύφεσης.
voicenews
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου