Διάφορες Αναρτήσεις

  • Αερομαχία ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών πάνω από την Λέσβο..Παραβίασαν 22 φορές τον εθνικό εναέριο χώρο
    Αερομαχία ελληνικών και τουρκικών αεροσκαφών πάνω από την Λέσβο..Παραβίασαν 22 φορές τον εθνικό εναέριο χώρο

  • Μετά τα αστυνομικά τμήματα ο Κικίλιας κάνει εφόδους στην Πυροσβεστική...Συνεχίζει τις επισκέψεις..ΦΩΤΟ
    Μετά τα αστυνομικά τμήματα ο Κικίλιας κάνει εφόδους στην Πυροσβεστική...Συνεχίζει τις επισκέψεις..ΦΩΤΟ

  •  «Έβρεξε» σοβάδες σε κεντρικό δρόμο – Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες.....Φωτο
    «Έβρεξε» σοβάδες σε κεντρικό δρόμο – Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες.....Φωτο

  •  Τουρκική πυραυλάκατος παρεμπόδισε ιταλικό πλοίο εντός της κυπριακής ΑΟΖ ....
    Τουρκική πυραυλάκατος παρεμπόδισε ιταλικό πλοίο εντός της κυπριακής ΑΟΖ ....

  • ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ! 2 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΒΙΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ! ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!
    ΠΑΓΩΣΕ ΟΛΗ Η ΚΡΗΤΗ! 2 ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΛΑΘΡΟ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΒΙΑΣΑΝ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ! ΒΡΑΖΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ!!

  • Πυροβολισμοί σε Στρατόπεδο στο Νευροκόπι – Σε κίνδυνο η ζωή στρατιωτών και στελεχών;
    Πυροβολισμοί σε Στρατόπεδο στο Νευροκόπι – Σε κίνδυνο η ζωή στρατιωτών και στελεχών;

  • ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΆΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ! ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ! . ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ??
    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ! ΆΣΧΗΜΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ! ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΕΟΙ ΕΠ’ ΑΟΡΙΣΤΟΝ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΑ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΗΣ ΑΝΔΡΙΑΝΟΥΠΟΛΗΣ ! . ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ??

  • Απίστευτo  σε γηροκομείο στη Λαμία… Μπούκαρε Ρομά για να κλέψει τα γεροντάκια
    Απίστευτo σε γηροκομείο στη Λαμία… Μπούκαρε Ρομά για να κλέψει τα γεροντάκια

  • Αστυνομικός:
    Αστυνομικός: "Έδινα πληροφορίες για να διατηρήσω την εμπιστοσύνη τους"...Στο "σκαμνί" 32 για ναρκωτικά και όπλα -

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

ΤΡΟΜΟΣ στη Λαμία: Ηλικιωμένος εμβόλισε ταξί! (ΦΩΤΟ)



Police-Voice blog ➤
Από καθαρή τύχη δεν είχαμε σοβαρό τραυματισμό, αφου μετά τη σύγκρουση το ταξί κατέληξε στο πεζοδρόμιο πάνω στην κολόνα.
Το τροχαίο έγινε στις 11:00΄ το πρωί στη συμβολή των οδών Θερμοπυλών και Παλαιολόγου, στο κέντρο της πόλης.
Το ταξί ανέβαινε κανονικά την Θερμοπυλών και μόλις έφτασε στην διασταύρωση εμβολίστηκε από το ασημί Mitsubishi που κατέβαινε την οδό Παλαιολόγου. Ο 81χρονος οδηγός από τη Βοιωτία όχι μόνο δεν είδε το STOP, αλλά πέρασε «σφαίρα» την διασταύρωση.
Το ταξί μετά τη σύγκρουση βρέθηκε πάνω στην κολόνα και είναι ευτύχημα που δεν παρασύρθηκε κάποιος πεζός, αφου εκείνη την ώρα είχε πολύ κίνηση.
Μέσα στο ταξί επέβαινε μια μητέρα με το πεντάχρονο κοριτσάκι της, που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, ωστόσο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο η ηλικιωμένη σύζυγος του 81χρονου οδηγού.
«Πάλι καλά που δεν μάζεψαν μπροστα κανένα πεζό και ευτυχώς δεν χτύπησε και το κοριτσάκι στο αυτοκίνητο. Δεν θέλω να φανταστώ τι θα γινόταν αν στη θέση του ταξιτζή ήταν ένα παιδί με μηχανάκι. Δεν έκοψε καθόλου ταχύτητα ο παππούς. Δεν έχει καμία δικαιολογία ο παππούς, αλλά να δείξετε και το STOP που είναι εντελώς ξεθωριασμένο…», είπε στο LamiaReport ιδιοκτήτης γειτονικού καταστήματος.
Δείτε στην επόμενη φωτογραφία την πινακίδα του STOP που πραγματικά είναι πολύ ξεθωριασμένη.





Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου