Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΕΓΙΝΑΝ πάλι VIRAL οι ΚΡΗΤΙΚΟΙ! Δείτε το άκρως χιουμοριστικό βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης
    ΕΓΙΝΑΝ πάλι VIRAL οι ΚΡΗΤΙΚΟΙ! Δείτε το άκρως χιουμοριστικό βίντεο για τον Ημιμαραθώνιο Κρήτης

  •  ΡΟΜΑ...Εξιχνιάστηκαν επτά (7) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε καταστήματα καθώς και μία (1) κλοπή οχήματος στη Μεσσηνία
    ΡΟΜΑ...Εξιχνιάστηκαν επτά (7) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών σε καταστήματα καθώς και μία (1) κλοπή οχήματος στη Μεσσηνία

  • ΩΡΑ 11:05 ! ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ….. (ΒΙΝΤΕΟ  ΦΩΤΟ
    ΩΡΑ 11:05 ! ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ! ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΣΤΟΥΣ….. (ΒΙΝΤΕΟ ΦΩΤΟ

  • ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ( ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ) ΒΙΝΤΕΟ
    ΕΚΤΑΚΤΟ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΟ: ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ-ΣΥΝΤΑΓΜΑ. ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ, ΤΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ( ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ) ΒΙΝΤΕΟ

  • Αφρικανική πανώλη των χοίρων: Συναγερμός σε Σέρρες και Κιλκίς για τα κρούσματα στη Βουλγαρία  Σε κατάσταση πολύ αυξημένης επαγρύπνησης βρίσκονται
    Αφρικανική πανώλη των χοίρων: Συναγερμός σε Σέρρες και Κιλκίς για τα κρούσματα στη Βουλγαρία Σε κατάσταση πολύ αυξημένης επαγρύπνησης βρίσκονται

  • Πυρά της Ένωσης Θεσσαλονίκης για τον αφοπλισμό των ΜΑΤ:
    Πυρά της Ένωσης Θεσσαλονίκης για τον αφοπλισμό των ΜΑΤ: "Κάποιοι αποφάσισαν αυτοβούλως να μας στέλνουν ως «πρόβατα στη σφαγή» "

  • Λάρισα: Έτσι κέρδισε 8.400.000 ευρώ στα τυχερά παιχνίδια – Η συνταγή του μεγάλου απατεώνα που προκαλεί σάλο!
    Λάρισα: Έτσι κέρδισε 8.400.000 ευρώ στα τυχερά παιχνίδια – Η συνταγή του μεγάλου απατεώνα που προκαλεί σάλο!

  • Μην σου τύχει! Πάρκαρε την Πόρσε του σε πιάτσα ταξί και η αστυνομία την… ανατίναξε!
    Μην σου τύχει! Πάρκαρε την Πόρσε του σε πιάτσα ταξί και η αστυνομία την… ανατίναξε!

  • «Θέλω να δικαστούν, δεν μου φτάνει να παραιτηθούν» – Συγκλονίζει η ανάρτηση ενός τυφλού επιζήσαντα στο Μάτι
    «Θέλω να δικαστούν, δεν μου φτάνει να παραιτηθούν» – Συγκλονίζει η ανάρτηση ενός τυφλού επιζήσαντα στο Μάτι

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 2 Αυγούστου 2016

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ! Μουσουλμάνος ιμάμης προτρέπει τους πιστούς του να έχουν σκλάβες του σεξ! (ΒΙΝΤΕΟ)



Police-Voice blog ➤
Ένας σκληροπυρηνικός μουσουλμάνος ιερέας στη Βρετανία καταγράφηκε μυστικά από δημοσιογράφο σε τζαμί να κηρύττει στους έφηβους μαθητές του ότι είναι επιτρεπτό από το Κοράνι να έχουν σκλάβες του σεξ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Daily Mail, o Ali Hammuda, ιμάμης στο τζαμί του Κάρντιφ όπου πιστεύεται ότι ριζοσπαστικοποιήθηκαν τρεις νεαροί Βρετανοί τζιχαντιστές προτού φύγουν από τη χώρα για να ταξιδέψουν στη Συρία και να ενταχθούν στο Ισλαμικό Κράτος, ηχογραφήθηκε επίσης να λέει σε 13χρονα παιδιά ότι «η μέρα της Κρίσης» είναι κοντά. Η συγκεκριμένη ιδέα (της επερχόμενης ημέρας της Κρίσης που πλησιάζει και επιβάλλει στους μουσουλμάνους να αποδείξουν την πίστη τους) αποτελεί ένα από τα ζωτικά στοιχεία της προπαγάνδας του ISIS.
Tα απαράδεκτα κηρύγματα του μουσουλμάνου κληρικού καταγράφηκαν μυστικά από δημοσιογράφο, ο οποίος κατάφερε να εισχωρήσει σε έναν στενό κύκλο «μελέτης των θρησκευτικών κειμένων», τα μέλη του οποίου συναντιούνταν στο τζαμί Αλ Μανάρ. Στο πιο σοκαριστικό σημείο της ηχογράφησης, ο ιμάμης αναλύει μία σειρά απο χαντίθ (γνωμικά του Μωάμεθ), στα οποία ο προφήτης λέει ότι μία ένδειξη του ερχομού της ημέρας της Κρίσης θα είναι όταν «μία σκλάβα γεννήσει τον αφέντη της».
«Μία από τις ερμηνείες αυτού του χαντίθ είναι ότι στο τέλος των ημερών θα υπάρξουν πολλοί πόλεμοι, όπως αυτοί που έχουμε σήμερα, και εξαιτίας αυτών των πολέμων αρκετές γυναίκες θα πιαστούν αιχμάλωτες, ως σκλάβες. Ο αφέντης μιας τέτοιας γυναίκας θα μπορεί να έχει ερωτικές σχέσεις μαζί της, γιατί αυτό επιτρέπεται από το Ισλάμ. Επιτρέπεται να έχεις σχέσεις με μια γυναίκα που είναι είτε σκλάβα είτε γυναίκα σου», ακούγεται να αναφέρει ο κληρικός στην ηχογράφηση.
Συνεχίζοντας το παραλήρημά του μπροστά στα νεαρά παιδιά, ο Hammuda αναφέρει και άλλες πιθανές ερμηνείες του χαντίθ, χωρίς ωστόσο να αναφέρει σε κανένα σημείο ότι η δουλεία δεν επιτρέπεται πλέον σε καμία περίπτωση από το Ισλάμ ούτε φυσικά ότι είναι παράνομη στη Βρετανία.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου