Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ένας 37χρονος κι ένας 34χρονος Δύο αδέλφια ασελγούσαν σε ανήλικη στη Θεσσαλονίκη
    Ένας 37χρονος κι ένας 34χρονος Δύο αδέλφια ασελγούσαν σε ανήλικη στη Θεσσαλονίκη

  • ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ?? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΜΑΚΑΚΑ ! ! ..Ζούμε μοναδικές καταστάσεις: Στέλεχος του Μαξίμου αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» και εγκαλεί τους Έλληνες για… εθνικισμό!
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ?? ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΠΟΝΕΜΕΝΟ ΜΑΚΑΚΑ ! ! ..Ζούμε μοναδικές καταστάσεις: Στέλεχος του Μαξίμου αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» και εγκαλεί τους Έλληνες για… εθνικισμό!

  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΡΑΠΗ !   ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!!ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ! ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ! ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ….
    ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΣΤΡΑΠΗ ! ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΛΕΜΠΙΔΑΚΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ!!ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΦΑΙΡΑ! ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ! ΟΙ ΑΠΑΓΩΓΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ….

  • ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΒΑΝ!! ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΚΑΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ ΠΟΥ “ΕΣΠΡΩΧΝΕ” ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ 246 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ!!
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΒΑΝ!! ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΗΣ ΥΨΗΛΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΚΑΙΕΙ ΤΟΥΣ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ Η ΑΤΖΕΝΤΑ ΤΟΥ ΙΒΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΣΕ ΠΟΥ “ΕΣΠΡΩΧΝΕ” ΚΟΚΑΪΝΗ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΠΟΙΟΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΑ 246 ΚΙΛΑ ΚΟΚΑΪΝΗΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ!!

  • Σαρωτικοί έλεγχοι της Αστυνομίας: 392 συλλήψεις και 5.457 παραβάσεις ΚΟΚ μέσα σε 24 ώρες.....
    Σαρωτικοί έλεγχοι της Αστυνομίας: 392 συλλήψεις και 5.457 παραβάσεις ΚΟΚ μέσα σε 24 ώρες.....

  • Οι Λαθροθήρες έχουν μετατρέψει τον Πύργο σε ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ – Πυροβόλησαν ξανά θηροφύλακα…
    Οι Λαθροθήρες έχουν μετατρέψει τον Πύργο σε ΦΑΡ ΟΥΕΣΤ – Πυροβόλησαν ξανά θηροφύλακα…

  • Τρόμος στη Ρόδο: Αδίστακτοι επιτήδειοι στήνουν «καρτέρι» στις δημόσιες τουαλέτες
    Τρόμος στη Ρόδο: Αδίστακτοι επιτήδειοι στήνουν «καρτέρι» στις δημόσιες τουαλέτες

  • ΕΚΤΑΚΤΟ! ΩΡΑ12:01! TO ΠΡΩΤΟ «ΜΠΑΜ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! 4 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΡΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΕΚΤΑΚΤΟ! ΩΡΑ12:01! TO ΠΡΩΤΟ «ΜΠΑΜ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! 4 ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΚΑΦΗ ΤΩΡΑ… (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Το συγκινητικό γράμμα ενός μικρου κοριτσιού στον Αη Βασίλη:
    Το συγκινητικό γράμμα ενός μικρου κοριτσιού στον Αη Βασίλη: " Κάνε καλά τον μπαμπά μου κι εμένα..."

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! Με άριστα 19,6 πήρε το απολυτήριο της 82χρονη στην Κοζάνη!



Police-Voice blog ➤
Με βαθμό 19,6 πήρε το απολυτήριο της η 82χρονη Σουλτάνα Γκέσου από την Κοζάνη, ολοκληρώνοντας τη φοίτηση της στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας.
Σύμφωνα με το kozanilife.gr η κ. Γκέσου αρίστευσε τελειώνοντας την Τρίτη τάξη του Γυμνασίου έμαθε να χειρίζεται υπολογιστή για τις ανάγκες των μαθημάτων και είχε πολύ καλή συνεργασία με τους συμμαθητές της αλλά και τους καθηγητές της, όπως ανέφερε.
Όνειρο της ήταν να γίνει δασκάλα. Η 82χρονη κ. Σουλτάνα θα συνεχίσει όπως τόνισε μιλώντας στην ΕΡΤ Κοζάνης για να ολοκληρώσει τον κύκλο σπουδών της, καθώς ήδη έχει εγγραφεί και στο Λύκειο.
Μάλιστα πρότεινε ανεπιφύλακτα σε όλους να ακολουθούν τα όνειρά τους και να παλεύουν για αυτά.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου