Διάφορες Αναρτήσεις

  • Επιτήδειοι γέμιζαν λούτρινα αρκουδάκια με ναρ κω τι κά - Φυλάκιση σε φοιτήτρια και 35χρονο
    Επιτήδειοι γέμιζαν λούτρινα αρκουδάκια με ναρ κω τι κά - Φυλάκιση σε φοιτήτρια και 35χρονο

  • Λαμία: Νυχτερινή «απόβαση» αγριογούρουνων (Βίντεο)
    Λαμία: Νυχτερινή «απόβαση» αγριογούρουνων (Βίντεο)

  • Οι ... ορφανοί της
    Οι ... ορφανοί της "17 Ν"... Tου Λαμπρόπουλου Βασίλη έρευνα! ! !

  • Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ ! Β Ο Μ Β Α !! ΑΚΡΩΣ Α Π Ο Ρ Ρ Η Τ Ο !!! ΦΩΤΟ.. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ
    Ε Π Τ Α Σ Φ Ρ Α Γ Ι Σ Τ Ο ΜΥΣΤΙΚΟ ! Β Ο Μ Β Α !! ΑΚΡΩΣ Α Π Ο Ρ Ρ Η Τ Ο !!! ΦΩΤΟ.. ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

  • Θα σκότωναν Πατριάρχη, Ερντογάν...ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ....
    Θα σκότωναν Πατριάρχη, Ερντογάν...ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ ....

  • Ψεύτης ο Τόσκας: ?? «Δεν πρόκειται να φτιάξουμε ξανά ομάδα Δέλτα, ούτε Ο. Η Αστυνομία είχε μάθει μόνο τη καταστολή», Η αλήθεια για πράσινα μηχανάκια
    Ψεύτης ο Τόσκας: ?? «Δεν πρόκειται να φτιάξουμε ξανά ομάδα Δέλτα, ούτε Ο. Η Αστυνομία είχε μάθει μόνο τη καταστολή», Η αλήθεια για πράσινα μηχανάκια

  • ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ …»ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ» ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ! ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!
    ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΕ …»ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ» ΣΤΑ 10 ΜΕΤΡΑ ! ΕΛΛΗΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΔΕΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΜΙΑΣ ΑΟΡΑΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

  • Αληθινό σενάριο ή απλά φήμες; Θα καταταγούν Έλληνες οπλίτες στον Γερμανικό Στρατό; Εγινε και αυτο ! ! απο την κυρια ΜΕΡΚΕΛ !
    Αληθινό σενάριο ή απλά φήμες; Θα καταταγούν Έλληνες οπλίτες στον Γερμανικό Στρατό; Εγινε και αυτο ! ! απο την κυρια ΜΕΡΚΕΛ !

  • Εύβοια: Σπαραγμός στο facebook για τον 24χρονο Βασίλη - Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την Ερέτρια (Φωτό)!
    Εύβοια: Σπαραγμός στο facebook για τον 24χρονο Βασίλη - Ο θάνατός του βύθισε στο πένθος την Ερέτρια (Φωτό)!

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 20 Ιουνίου 2016

Το ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ με το πλιάτσικο των ΛΑΘΡΟ που έκρυψαν όλα τα ΜΜΕ! ΔΕΙΤΕ το ΞΑΝΑ και ΞΑΝΑ για να καταλάβετε πόσο οργανωμένο είναι το σχέδιο! (ΒΙΝΤΕΟ)



Police-Voice blog ➤
Εκτός ελέγχου βρίσκεται η κατάσταση σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες με τους μετανάστες, οι οποίοι προκαλούν παντού αναταραχές και πανικό. Όλα τα ΜΜΕ κρύβουν τις εικόνες από τα επεισόδια που προκαλούν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες.
Πρόκειται για διαμαρτυρίες μεταναστών, οι οποίοι έχουν ξεχυθεί στους δρόμους, σπάνε αυτοκίνητα και βιτρίνες, κάνουν πλιάτσικο, ρίχνουν ασταμάτητο ξύλο και καταστρέφουν δημόσια και ιδιωτική περιουσία. Είναι έντονα επεισόδια μουσουλμάνων μεταναστών, οι οποίοι έσπειραν τον πανικό στους δρόμους του Όσλο.
Από το 4:32 μπορούμε να δούμε πως μεγάλη ομάδα μεταναστών περικύκλωσε ρεπόρτερ, στον οποίο επιτέθηκαν. Εν τέλει δεν κατόρθωσε να τα βάλει μαζί τους και αναγκάστηκε να το βάλει στα πόδια για να σωθεί από την «αγέλη».
Το σχέδιο τους είναι οργανωμένο και τα ΜΜΕ είναι σύμμαχοι τους σε όλη αυτή την προσπάθεια, αφού κρύβουν όλα τα επεισόδια που έχουν προκαλέσει.

Πηγή ➤

2 σχόλια: