Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ Ο ΥΠ.ΠΡ.ΠΟ...Πανούσης: Θα είναι καταστροφή, θα έχω κάνει λάθος αν μαζευτούν 1.000 μετανάστες στην Ομόνοια
    ΑΠΟ ΓΚΑΦΑ ΣΕ ΓΚΑΦΑ Ο ΥΠ.ΠΡ.ΠΟ...Πανούσης: Θα είναι καταστροφή, θα έχω κάνει λάθος αν μαζευτούν 1.000 μετανάστες στην Ομόνοια

  • Επαναφορά των μισθών στο επίπεδο Ιουλίου 2012 ζητούν οι ένστολοι
    Επαναφορά των μισθών στο επίπεδο Ιουλίου 2012 ζητούν οι ένστολοι

  • Ηράκλειο: Ξέχασαν το παιδί τους στην Κνωσσό - Η στιγμή που η μικρή τους ξαναβρίσκει...
    Ηράκλειο: Ξέχασαν το παιδί τους στην Κνωσσό - Η στιγμή που η μικρή τους ξαναβρίσκει...

  • ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φοροδιαφυγή στα νησιά: Η Οικονομική Αστυνομία έχει βγάλει «λαβράκια»
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ φοροδιαφυγή στα νησιά: Η Οικονομική Αστυνομία έχει βγάλει «λαβράκια»

  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ-ΧΩΡΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΣ…ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!
    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ-ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ-ΧΩΡΑ ΕΞΟΠΛΙΖΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΣΤΑΚΟΣ…ΗΧΟΥΝ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ!

  • Η ΑΠΑΤΗ στα προϊόντα 1+1! ΔΙΑΒΑΣΤΕ και ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ με το ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ οι εταιρίες με τις ΥΠΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! (πίνακες)
    Η ΑΠΑΤΗ στα προϊόντα 1+1! ΔΙΑΒΑΣΤΕ και ΕΞΟΡΓΙΣΤΕΙΤΕ με το ΠΟΣΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ οι εταιρίες με τις ΥΠΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ! (πίνακες)

  • Συνελήφθησαν στην Αθήνα και τη Βουλιαγμένη... Δύο Έλληνες εξαπάτησαν ...360.000 Γερμανούς μέσω ψεύτικων λαχείων!
    Συνελήφθησαν στην Αθήνα και τη Βουλιαγμένη... Δύο Έλληνες εξαπάτησαν ...360.000 Γερμανούς μέσω ψεύτικων λαχείων!

  • ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! Υπόθεση «Βατοπεδίου»:Αθώωση όλων των κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας! ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΗΤΑΝ
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ! Υπόθεση «Βατοπεδίου»:Αθώωση όλων των κατηγορουμένων προτείνει η εισαγγελέας! ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΠΟΥΡΔΑ ΗΤΑΝ

  • Απίστευτο: Λαγοκέφαλος-γίγας αλιεύτηκε στην Ιεράπετρα [εικόνα]
    Απίστευτο: Λαγοκέφαλος-γίγας αλιεύτηκε στην Ιεράπετρα [εικόνα]

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Πορεία Πακιστανών στη Θήβα, καταγγέλλουν οχι δεν ειναι ανεκδοτο.. Πορεία στους δρόμους της Θήβας και συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία πραγματοποίησαν μέλη της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα.



Police-Voice blog ➤
Πορεία στους δρόμους της Θήβας και συλλαλητήριο στην κεντρική πλατεία πραγματοποίησαν μέλη της Πακιστανικής κοινότητας στην Ελλάδα, συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και μέλη του ΚΕΡΦΑ (της Κίνησης Ενάντια στη Ρατσιστική και Φασιστική Απειλή)
 
Η Πακιστανική κοινότητα καταγγέλλει άγριες συνθήκες εκμετάλλευσης και βάρβαρη συμπεριφορά στους εργάτες γης με αφορμή το πρόσφατα εργατικό τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στα Βάγια Βοιωτίας, όταν σε ανατροπή της καρότσας 20 Πακιστανοί τραυματίσθηκαν.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου