Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ξαφνική εμπλοκή στη Βαλτική μετά την πτήση ενός αμερικανικού στρατηγικού βομβαρδιστικού B-52H το οποίο όπως κατηγόρησε η Μόσχα πραγματοποίησε
    Ξαφνική εμπλοκή στη Βαλτική μετά την πτήση ενός αμερικανικού στρατηγικού βομβαρδιστικού B-52H το οποίο όπως κατηγόρησε η Μόσχα πραγματοποίησε

  • Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη επειδή ....νιζόταν μπροστά σε 16χρονη  Ελληνίδα!
    Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο στη Θεσσαλονίκη παραπέμφθηκε να δικαστεί ένας 34χρονος αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη επειδή ....νιζόταν μπροστά σε 16χρονη Ελληνίδα!

  • «ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ» Oι πρώτες δηλώσεις και τα μηνύματα Ερντογάν σε Μητσοτάκη
    «ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ» Oι πρώτες δηλώσεις και τα μηνύματα Ερντογάν σε Μητσοτάκη

  • Αστυνομία σε ρόλο μπαμπούλα ή με κοινωνικό προσανατολισμό.. ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, ; Κείμενο αστυνομικού.
    Αστυνομία σε ρόλο μπαμπούλα ή με κοινωνικό προσανατολισμό.. ανοιχτή επιστολή προς τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ, ; Κείμενο αστυνομικού.

  • Νέα υπόθεση «ψευτογιατρού» – Πέθαναν ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας....
    Νέα υπόθεση «ψευτογιατρού» – Πέθαναν ασθενείς με σκλήρυνση κατά πλάκας....

  • Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις Βολές Πυροβολικού και Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων την ημέρα και την νύχτα
    Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες από τις Βολές Πυροβολικού και Πολλαπλών Εκτοξευτών Πυραύλων την ημέρα και την νύχτα

  • Τον τρόμο έσπειρε Πόρσε χωρίς έλεγχο πέφτοντας πάνω σε θεατές – 11 άτομα τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
    Τον τρόμο έσπειρε Πόρσε χωρίς έλεγχο πέφτοντας πάνω σε θεατές – 11 άτομα τραυματίστηκαν (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

  • 60χρονος Πολωνός Χανιά: Τον βρήκαν νεκρό σε ένα παγκάκι....
    60χρονος Πολωνός Χανιά: Τον βρήκαν νεκρό σε ένα παγκάκι....

  • ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ-Μπλόκο στον Καλαμά για τον Κούπα....
    ΑΝΘΡΩΠΟΚΥΝΗΓΗΤΟ-Μπλόκο στον Καλαμά για τον Κούπα....

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 21 Μαΐου 2016

Σε σούπερ Μάρκετ στη Θεσσαλονίκη: Μουσουλμάνα στην υπάλληλο: Βγάλε το σταυρό, με ενοχλεί, δεν σε πληρώνω!



Police-Voice blog ➤
Είναι από τα απίστευτα που κάποιοι δε θέλουν να τα πιστέψουν, αλλά εμείς τα πιστεύουμε, γιατί η πηγή είναι αστυνομική και ασφαλής.
Μουσουλμάνα, πήγε να ψωνίσει στο σούπερ μάρκετ Μασούτης, στη Νέα Χαλκηδόνα Θεσσαλονίκης.
Μόλις έφτασε στο ταμείο, βλέποντας την υπάλληλο να φοράει το σταυρό της είπε: «Βγάλτον, με ενοχλεί. Δεν σε πληρώνω.»
Τώρα εξηγούνται όλα. Μα όλα…
Πηγή ➤http://www.makeleio.gr/

2 σχόλια: