Διάφορες Αναρτήσεις

  • Σουφλί: Έκλεψαν, και έφαγαν κατσίκια στο Μεγάλο Δέρειο 29 μετανάστες – Τελικά συνελήφθησαν  Ανεξέλεγκτη τείνει να γίνει η κατάσταση με τους
    Σουφλί: Έκλεψαν, και έφαγαν κατσίκια στο Μεγάλο Δέρειο 29 μετανάστες – Τελικά συνελήφθησαν Ανεξέλεγκτη τείνει να γίνει η κατάσταση με τους

  • Ρωσία προς Σκόπια: «Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία αλλαγή του ονόματός σας»!
    Ρωσία προς Σκόπια: «Δεν πρόκειται να δεχθούμε καμία αλλαγή του ονόματός σας»!

  • Amber Alert: Άφαντη για τέταρτη ημέρα η 14χρονη Αναστασία που εξαφανίστηκε.....
    Amber Alert: Άφαντη για τέταρτη ημέρα η 14χρονη Αναστασία που εξαφανίστηκε.....

  • Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ –Οι αποφάσεις του έκτακτου ΚΥΣΕΑ για τα προσφυγικά κύματα
    Συνεδρίασε το ΚΥΣΕΑ –Οι αποφάσεις του έκτακτου ΚΥΣΕΑ για τα προσφυγικά κύματα

  • ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα κοτόπουλου γνωστής εταιρείας λόγω σαλμονέλας   «Να μην καταναλωθεί το συγκεκριμένο προϊόν»
    ΕΦΕΤ: Ανακαλεί παρτίδα κοτόπουλου γνωστής εταιρείας λόγω σαλμονέλας «Να μην καταναλωθεί το συγκεκριμένο προϊόν»

  • «ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ»! ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ «Μea Culpa» από την ΜINOAN LINES ..Δείτε γιατί έσβησαν από τους τρούλους των εκκλησιών τον Σταυρό της Ορθοδοξίας!
    «ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ»! ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ «Μea Culpa» από την ΜINOAN LINES ..Δείτε γιατί έσβησαν από τους τρούλους των εκκλησιών τον Σταυρό της Ορθοδοξίας!

  • AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ! Το ημερολόγιο του βιασμού: Δασκάλα κατέγραφε βήμα-βήμα την αποπλάνηση ενός 14χρονου (ΦΩΤΟ)
    AΠΙΣΤΕΥΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ! Το ημερολόγιο του βιασμού: Δασκάλα κατέγραφε βήμα-βήμα την αποπλάνηση ενός 14χρονου (ΦΩΤΟ)

  • Κορωνοϊός – Τσιόδρας: Κινείται με υψηλή ταχύτητα, αυξήθηκε η μεταδοτικότητα
    Κορωνοϊός – Τσιόδρας: Κινείται με υψηλή ταχύτητα, αυξήθηκε η μεταδοτικότητα

  • Το επικίνδυνο παιχνίδι των… παιδιών στο ΤΡΑΜ! (ΦΩΤΟ)
    Το επικίνδυνο παιχνίδι των… παιδιών στο ΤΡΑΜ! (ΦΩΤΟ)

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 24 Απριλίου 2016

Έπεσε χαλάζι στον Έβρο και... άσπρισαν οι δρόμοι! ΦΩΤΟ...Τι καιρό θα κάνει το Πάσχα - Αναλυτική πρόγνωση



Police-Voice blog ➤



Η χαλαζόπτωση έπληξε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής τον Βόρειο Έβρο αφήνοντας πίσω της καταστροφές.





Το χαλάζι έκανε την εμφάνισή του λίγο μετά τις 12.00 και για περίπου 15 λεπτά οι ουρανοί άνοιξαν με τους δρόμους να... αλλάζουν χρώμα. Το μέγεθος του θύμιζε καρύδια με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε καλλιέργειες στην περιοχή. Χαρακτηριστικές είναι οι εικόνες από το Φυλάκιο Έβρου αλλά και τις Καστανιές.

ΦΩΤΟ από xanthineaΦΩΤΟ από xanthinea




Από Μεγάλη Δευτέρα ο καιρός θα χαλάσει με δυνατές βροχές και μπόρες στα βόρεια που σταδιακά θα επεκταθούν σε ολόκληρη την χώρα ενω παρόμοιο θα ειναι το σκηνικό του καιρού και τη Μεγάλη Τρίτη με δυτικούς ανέμους που δεν θα ξεπεράσουν τα 5 μποφόρ και την θερμοκρασία στους 21-22 βαθμούς Κελσίου.

Από την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα βελτιωθεί με τις οποίες αστάθειες να εκδηλώνονται στα βόρεια ορεινά με βροχές και καταιγίδες, ενώ η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο παραμένοντας, ωστόσο, σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα.
Αμετάβλητος ο καιρός και την Μεγάλη Παρασκευή με τη θερμοκρασία να κυμαίνεται στους 22-23 βαθμούς Κελσίου ενω στα βόρεια και τα δυτικά της χώρας θα εκδηλωθούν βροχές κυρίως τις μεσημεριανές ώρες.

Το Μεγάλο Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα είναι ασταθής με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας αλλα και μεσημεριανές μπόρες, κυρίως στα ορεινά και τα δυτικά της χώρας, ενώ η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο που δεν θα ξεπεράσει τους 24 βαθμούς Κελσίου.

Καθόλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας οι άνεμοι δεν θα ξεπεράσουν τα 6 μποφόρ στα πελάγη ευνοώντας το ταξιδι των εκδρομέων του Πάσχα προς τα νησιά ενω ο κ. Αρνιακός προτείνει-για όσους γιορτάσουν το πασχαλινό τραπέζι στα βόρεια και τα δυτικά της χώρας- το σούβλισμα του οβελία να εχει ολοκληρωθεί μεχρι το μεσημέρι.

Γενικά προβλέπεται ανοιξιάτικος καιρός με φυσιολογικές για την εποχή μεταπτώσεις.

Κώστας Στάμου



Πηγή: xanthinea
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου