Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Πακιστανός στην Εύβοια παρίστανε τον μικροπωλητή και πούλαγε χασίς μέσα σε σπιρτόκουτα



Police-Voice blog ➤
Τον μικροπωλητή που πωλούσε… σπίρτα παρίστανε ένας 44χρονος Πακιστανός που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην περιοχή Βασιλικό της Εύβοιας και υποβλήθηκε σε έλεγχο. Στην πραγματικότητα, τα σπιρτόκουτα ήταν το… καμουφλάζ για το χασίς που διακινούσε!
Στην κατοχή του αλλοδαπού βρέθηκαν 41 σπιρτόκουτα και μια αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 247,5 γραμμαρίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Ο 44χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκίδας, ο οποίος του άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή.
Άλλο ένα ζευγάρι συνελήφθη στην Αλεξανδρούπολη, από αστυνομικούς της Ασφάλειας που βρήκαν δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 4,5 γραμμαρίων στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που επέβαιναν. Σε έρευνες που ακολούθησαν από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, βρέθηκαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 1,5 γραμμαρίου στο σπίτι του 40χρονου άνδρα και δύο γυάλινα βάζα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 380 γραμμαρίων μαζί με μία ηλεκτρονική ζυγαριά στα δυο σπίτια της 30χρονης συντρόφου του. Και οι δυο οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου