Διάφορες Αναρτήσεις

  • Έβρος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 49χρονο αστυνομικό
    Έβρος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον 49χρονο αστυνομικό

  • ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ...ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ! ΤΡΕΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ...ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ! ΤΡΕΛΟ ΧΟΥΝΕΡΙ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ! ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝ, ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΦΟΡΜΑ ΤΩΝ ΑΙΧΜΑΛΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

  • ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ο Κρητίκαρος με την τροχονόμο που πήγε να του κόψει κλήση! Βγήκε από το αυτοκίνητο βούτηξε…
    ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙΑ ο Κρητίκαρος με την τροχονόμο που πήγε να του κόψει κλήση! Βγήκε από το αυτοκίνητο βούτηξε…

  • Κομοτηνή: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες σε τροχαίο  στην Εγνατία Οδό
    Κομοτηνή: Ένας νεκρός και οκτώ τραυματίες σε τροχαίο στην Εγνατία Οδό

  • Δολοφονία Άλκη  Δέκα εντάλματα, τέσσερις συλλήψεις  Ταυτοποίηση νέων μελών   Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:
    Δολοφονία Άλκη Δέκα εντάλματα, τέσσερις συλλήψεις Ταυτοποίηση νέων μελών Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ:

  • ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ Η1Ν1 ΠΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ...!! ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ...!!
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΜΕ Η1Ν1 ΠΟΥ ΚΟΛΗΣΕ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΙΟ...!! ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ...!!

  • Σοκ στον Βόλο: Δύο ανήλικοι άρπαξαν 20χρονο με νοητική στέρηση και τον ξυλοκόπησαν
    Σοκ στον Βόλο: Δύο ανήλικοι άρπαξαν 20χρονο με νοητική στέρηση και τον ξυλοκόπησαν

  • ΣΟΒΑΡΟ τροχαίο! ΡΟΜΑ συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και ΠΑΡΕΣΥΡΕ μηχανή! Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής! – Εγκατέλειψε το θύμα του ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΣΟΒΑΡΟ τροχαίο! ΡΟΜΑ συγκρούστηκε με αυτοκίνητο και ΠΑΡΕΣΥΡΕ μηχανή! Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής! – Εγκατέλειψε το θύμα του ΑΙΜΟΦΥΡΤΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 32χρονος που μετέφερε 2,5 κιλά κάν ναβη
    Συνελήφθη μετά από καταδίωξη 32χρονος που μετέφερε 2,5 κιλά κάν ναβη

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

SOS!!! ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ-ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΤΣΙΓΑΡΑ-Χειρότερα και από τα κανονικά; ΘΡΙΛΕΡ για την υγεία…



Police-Voice blog ➤
Αναβρασμός και πανικός στο Χονγκ Κονγκ…. Μια ιδιαίτερα ανησυχητική αποκάλυψη έκανε το Συμβούλιο Υγείας και Καπνίσματος στο Χονγκ Κονγκ, το οποίο υποστηρίζει μέσω…μιας έρευνας πως τα ηλεκτρονικά τσιγάρα εμπεριέχουν ένα εκατομμύριο περισσότερες καρκινογόνες ουσίες από τον μολυσμένο αέρα. Μετά από τη διεξαγωγή της έρευνας το Συμβούλιο ζητά την πλήρη απαγόρευση κυκλοφορίας των ηλεκτρονικών τσιγάρων.
Στην εν λόγω έρευνα, η οποία πραγματοποιήθηκε από το Baptist University στο Χονγκ Κονγκ, εξετάστηκαν 13 διαφορετικών ειδών ηλεκτρονικά τσιγάρα και τα αποτελέσματα ήταν σοκαριστικά. Πιο αναλυτικά, αποδείχθηκε πως στα ηλεκτρονικά τσιγάρα το επίπεδο των πολυκυκλικών αρωματικών υδρογονανθράκων (PAH), ένα υποπροϊόν της καύσης πετρελαίου, που βρίσκεται και στον μολυσμένο αέρα, κυμάνθηκε από 2,9 έως 504,5 νανογραμμάρια ανά χιλιοστόλιτρο. Αυτό συνεπάγεται, σύμφωνα με τον καθηγητή βιολογίας, Dr Chung Shan-shan, πως: «Τα επίπεδα αυτά είναι ένα εκατομμύριο φορές περισσότερο αυξημένα από ότι τα συναντούμε στον μολυσμένο αέρα του Χονγ Κονγκ».
Εκτός αυτού, αποδείχθηκε πως στα ηλεκτρονικά τσιγάρα βρίσκονται σε αφθονία είναι πολυβρωμοδιφαινυλαιθέρες (PBDE). Οι ουσίες αυτές είναι επιβραδυντικά φλόγας που χρησιμοποιούνται ευρέως στην κατασκευή επίπλων και ηλεκτρονικών προϊόντων και είναι ιδιαίτερα τοξικά για τον άνθρωπο. Όπως, μάλιστα τονίζει ο Dr. Chung Shan-shan η εισπνοή αυτών των χημικών ουσιών έχει συσχετιστεί με διαταραχές των θυρεοειδικών ορμονών, μείωση της γονιμότητας, ενώ φαίνεται πως επηρεάζει και την ανάπτυξη του εμβρύου, όπως σημειώνεται σε σχετικό άρθρο ειδησιογραφικού πόρταλ.
Σημειώνουμε πως έως σήμερα τουλάχιστον 16 χώρες έχουν επιβάλει πλήρη απαγόρευση των ηλεκτρονικών τσιγάρων, συμπεριλαμβανομένων των Σιγκαπούρη, Ταϊλάνδη και Βραζιλία, ενώ ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παραδέχεται ότι δεν υπάρχουν επαρκείς πληροφορίες μέχρι στιγμής σχετικά με τις επιπτώσεις στην υγεία που προκαλούνται από τα ηλεκτρονικά τσιγάρα.
tsigaro-696x391
Όλα τα σχετικά υπάρχουν σε άρθρο της Daily Mail!
Τι λέει ο Dr Farsalinos για την σχετική έρευνα:
Υπάρχουν μόνο δύο πιθανότητες: είτε οι επιστήμονες δεν έχουν ιδέα για το τι μιλάμε, είτε εσκεμμένα παραπληροφορούν το κοινό και τις ρυθμιστικές αρχές. Ακόμα χειρότερα, δημιουργούν πανικό στην vapers κοινότητα (η συντριπτική πλειοψηφία των οποίων είναι πρώην καπνιστές), με τον κίνδυνο να τους καθιστά υποτροπείς στο κάπνισμα. Αυτή είναι μια τυπική περίπτωση βαρείας παραπληροφόρησης και εξαιρετικά κακής επιστήμης. Κυριολεκτικά, ντροπή για τη δημόσια υγεία…
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου