Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ο Ιρλανδός βετεράνος που μάχεται στο πλευρό των Κούρδων: “Δεν θα σταματήσω αν δεν διαλυθεί το ISIS” – Η φοβερή αποκάλυψη για τις Κούρδισσες μαχήτριες!



Police-Voice blog ➤
Ο βετεράνος… του ιρλανδικού στρατού Άλαν Ντάνκαν, ο οποίος υπηρέτησε στον Πόλεμο του Κόλπου, αποφάσισε να πάει στο Ιράκ για να πολεμήσει ενάντια στο ISIS.
«Αγαπώ την οικογένειά μου, αλλά δεν θα γυρίσω σπίτι μου μέχρι να διαλυθεί το Ισλαμικό Κράτος» δήλωσε ο 48χρονος, καθώς θυμάται τον εαυτό του να κλαίει ενώ παρακολουθούσε τον πόνο ορφανών παιδιών στο Κουρδιστάν.
Ο Ντάνκαν δεν ήθελε να μείνει άπραγος απέναντι στην κτηνωδία των τζιχαντιστών και ανακοίνωσε στην σύντροφό του, με την οποία διατηρεί σχέση 14 χρόνια, ότι θα πάει στο Ιράκ για να τους πολεμήσει.
Εδώ και 18 μήνες, μάχεται στο πλευρό των ημιαυτόνομων Κούρδων στο Ιράκ, κερδίζοντας τον έλεγχο σημαντικών περιοχών της χώρας.
«Αυτό που έγινε στις Βρυξέλλες ήταν μια τραγωδία. Ωστόσο, οι άνθρωποι πρέπει να μάθουν ότι η τραγωδία επαναλαμβάνεται εδώ κάθε μέρα» επεσήμανε ο Ντάνκαν.


Ο 48χρονος είναι εθελοντής και έχει αναλάβει την εκπαίδευση των γυναικών ελεύθερων σκοπευτών: «Αυτές οι γυναίκες είναι πραγματικά σκληρές. Πρέπει να αποδείξω τον εαυτό μου καθημερινά σ’ αυτές για να έχω τον σεβασμό τους. Όταν χτυπούν ένα στόχο, με κοιτούν σαν να μου λένε “Είμαστε τόσο καλές όσο εσύ”. Τότε, θα χτυπήσω τον ίδιο στόχο γονατίζοντας χωρίς σταματημό. Όταν μπορούν να το κάνουν αυτό, η δουλειά μου θα έχει τελειώσει μαζί τους».
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου