Διάφορες Αναρτήσεις

  • Τέλος στην «αγροτική ζωή» του  αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη» Κουφοντίνα – Τι προβλέπει νέο νομοσχέδιο για τις μεταγωγές & χορήγησης αδειών.
    Τέλος στην «αγροτική ζωή» του αρχιεκτελεστή της «17 Νοέμβρη» Κουφοντίνα – Τι προβλέπει νέο νομοσχέδιο για τις μεταγωγές & χορήγησης αδειών.

  • Αιτωλοακαρνανία: Έπαθαν πανικό όταν είδαν αυτό το πλάσμα να κάνει βόλτες μέσα στο καταχείμωνο (ΒΙΝΤΕΟ)
    Αιτωλοακαρνανία: Έπαθαν πανικό όταν είδαν αυτό το πλάσμα να κάνει βόλτες μέσα στο καταχείμωνο (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Έδεσσα: Τον εφιάλτη έζησε ζευγάρι – Τέσσερις δράστες τους έδεσαν και τους λήστεψαν!
    Έδεσσα: Τον εφιάλτη έζησε ζευγάρι – Τέσσερις δράστες τους έδεσαν και τους λήστεψαν!

  • EMEIΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ! ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ… ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    EMEIΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΤΕΙΛΑΜΕ! ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΗΝ… ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ! (ΒΙΝΤΕΟ)

  • Ο νέος «πεντάστερος» φόρος: Τι είναι & πως θα εφαρμοσθεί
    Ο νέος «πεντάστερος» φόρος: Τι είναι & πως θα εφαρμοσθεί

  • Τουρκία: Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Πάλη ο Κολιτσόπουλος  Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο....Δείτε βίντεο
    Τουρκία: Παγκόσμιος πρωταθλητής στην Πάλη ο Κολιτσόπουλος Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο....Δείτε βίντεο

  • Κατέληξε στα δικαστήρια όταν η σύζυγος του κάρφωσε ότι η ερωμένη τον κεράτωνε..
    Κατέληξε στα δικαστήρια όταν η σύζυγος του κάρφωσε ότι η ερωμένη τον κεράτωνε..

  • Σάββας Καλεντερίδης: Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – Ένα έγκλημα που περιμένει τη δικαίωσή του
    Σάββας Καλεντερίδης: Η Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου – Ένα έγκλημα που περιμένει τη δικαίωσή του

  • ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: «ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ – ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΝ…»
    ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΤΣΑΒΟΥΣΟΓΛΟΥ: «ΠΑΜΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΑΝ ΜΑΣ ΕΜΠΟΔΙΣΕΤΕ – ΟΙ ΗΠΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΠΟΔΙ ΑΝ…»

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2016

ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΜΕ ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΝΑΝ.....Μ...ΚΑ... Ποιος Μουζάλας; Δείτε την Φιλοσκοπιανή ανάρτηση από τον σύμβουλο του Φίλη…Και αυτος θα δωσει συμβουλες χα χα χα ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ



Police-Voice blog ➤
Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε… σύμβουλος του υπουργού Παιδείας, αρμόδιος για θέμα Πολιτισμού Περιβάλλοντος και Δικαιωμάτων/ Αλληλεγγύης, Θέμης Δημητρακόπουλος, με αφορμή το γεγονός ότι ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, αποκάλεσε τη Fyrom, «Μακεδονία».
Ο κ. Δημητρακόπουλος παραδέχεται ότι δεν έχει καμία σημασία αν ο Μουζάλας αποκάλεσε «Μακεδονία» μια χώρα που χρησιμοποιεί αυτό το όνομα επί δεκαετίες και είναι παράλογο να ζητάμε να αλλάξουν την ονομασία τους. Στην ανάρτηση, την οποία δημοσιοποιήσε στο twitter ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αδωνις Γεωργιάδης, αναφέρει:
«Μακεδονία αποκαλούνταν η περιοχή επί δεκαετίες, ως επαρχία της ενιαίας Γιουγκοσλαβίας. Και τότε, κανείς δεν διαμαρτυρόταν από τους δικούς μας». Και προσθέτει: Είναι παράλογο από ανθρώπους που γεννήθηκαν και μεγάλωσαν σε έναν τόπο που τον έλεγαν Μακεδονία να τους στερείς το δικαίωμα να ζουν σε αυτή τη χώρα με αυτό το όνομα. Ετσι κι αλλιώς, δεν μπορώ να συμφωνήσω  με τίποτα με τα αιτήματα των χρυσαυγιτών, των ακροδεξιών και των εθνικοφρόνων. Ούτε συναρτώ την ευημερία της πατρίδας μου που υπεραγαπώ με το όνομα μιας μικρής αδύναμης χώρας στα βόρεια σύνορά μας. Οπότε…» καταλήγει η ανάρτηση του συμβούλου του υπουργού Παιδείας.



Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου