Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΤΩΡΑ: ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην υπόθεση αεροπειρατείας ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ – Ανησυχητικές δηλώσεις των Αιγυπτίων για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ταυτότητα του δράστη – …(φωτο)



Police-Voice blog ➤ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΑΕΡΟΠΕΙΡΑΤΗΣ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΤΟΥ
Απίστευτη τροπή…
Το υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου ανακοίνωσε και επίσημα ότι αεροπειρατής είναι ο Αιγύπτιος Σελίχ Ελντίν Μουσταφά, 59 ετών. Είναι πρώην αξιωματικός του αιγυπτιακού στρατού, ο οποίος ζητεί την απελευθέρωση των γυναικών από τις φυλακές της Αιγύπτου αλλά και να συναντηθεί με αξιωματούχο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για παραχώρηση πολιτικού ασύλου.
“Περίεργη” δήλωση του Αιγύπτιου υπουργού
“Δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε περισσότερες λεπτομέρειες για την ώρα, έχουμε πληροφορίες που θα “σοκάρουν” πολύ κόσμο” δήλωσε ο υπουργός Πολιτικής Αεροπορίας της Αιγύπτου, μια δήλωση που προκαλεί ανησυχία και δεκάδες ερωτήματα!
Σύμφωνα με το Sky News, ελεύθεροι σκοπευτές έχουν ήδη αναπτυχθεί στο αεροδρόμιο της Λάρνακας!
Η Αίγυπτος ζητάει συγνώμη από την καθηγητή:
«Συγγνώμη» από τον καθηγητή Ιμπραχίμ Σαμάχα ζήτησαν το μεσημέρι της Τρίτης οι αιγυπτιακές αρχές για να δικαιολογήσουν το λάθος τους σχετικά με το όνομα του αεροπειρατή της πτήσης MS181 των αιγυπτιακών αερογραμμών.
Η πρώτη πληροφορία αναφορικά με την ταυτότητα του αεροπειρατή έκανε λόγο για έναν 59χρονο καθηγητή Κτηνιατρικής, ωστόσο, οι αρχές της Αιγύπτου ανακοίνωσαν ότι δράστης δεν είναι ο Ιμπραχίμ Σαμάχα, αλλά ότι πρόκειται για τον Σείφ Εντίν Μουστάφα, έναν Αιγύπτιο αξιωματικού του στρατού.
Οι αιγυπτιακές αρχές έσπευσαν να επισημάνουν ότι το λάθος αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι ένας από τους επιβάτες έχει και αυτός διπλή υπηκοότητα (είναι Αιγύπτιος και Αμερικανός υπήκοος), όπως ο αεροπειρατής.
Πάντως, ο ίδιος ο καθηγητής μίλησε στο BBC, διαψεύδοντας τις όποιες πληροφορίες τον ήθελαν να εμπλέκεται στην αεροπειρατεία.

Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου