Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ίος: Μποξέρ «έσπασε στο ξύλο» Αυστραλούς τουρίστες σε μπαρ  Πώς τον έπιασαν οι αρχές    Δείτε βίντεο
    Ίος: Μποξέρ «έσπασε στο ξύλο» Αυστραλούς τουρίστες σε μπαρ Πώς τον έπιασαν οι αρχές Δείτε βίντεο

  • Πυρά Frontex κατά Αγκυρας που ζητά περισσότερα λεφτά Το γεγονός ότι οι προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς επιβεβαιώνει και ο επικεφαλής της υπηρεσίας Frontex Φραμπρίς Λετζιέρι.
    Πυρά Frontex κατά Αγκυρας που ζητά περισσότερα λεφτά Το γεγονός ότι οι προσφυγικές ροές προς την Ευρώπη συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς επιβεβαιώνει και ο επικεφαλής της υπηρεσίας Frontex Φραμπρίς Λετζιέρι.

  • Άρχισαν τα όργανα!  ξύλο μεταξύ Ρομά  και Πακιστανών στο Μπουρνάζι  χειροπέδες σε τρεις Ρομά
    Άρχισαν τα όργανα! ξύλο μεταξύ Ρομά και Πακιστανών στο Μπουρνάζι χειροπέδες σε τρεις Ρομά

  • ΕΛΛΑΔΑ..ΧΑΜΟΣ με τη γιαγιά που «μπούκαρε» στο γήπεδο! Δείτε το βίντεο!
    ΕΛΛΑΔΑ..ΧΑΜΟΣ με τη γιαγιά που «μπούκαρε» στο γήπεδο! Δείτε το βίντεο!

  • ΝΕΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΝΕΑ NAVTEX: «ΔΕΣΜΕΥΕΙ» ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! – ΜΗΝΥΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!
    ΝΕΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕ ΝΕΑ NAVTEX: «ΔΕΣΜΕΥΕΙ» ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ! – ΜΗΝΥΜΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ!

  • Απίστευτο και όμως Ελληνικό : Πέθανε και οι δικοί του βρήκαν 2.000 ευρώ στην τσέπη του και ακόμα 2 εκατομμύρια στα τάπερ
    Απίστευτο και όμως Ελληνικό : Πέθανε και οι δικοί του βρήκαν 2.000 ευρώ στην τσέπη του και ακόμα 2 εκατομμύρια στα τάπερ

  • ΒΟΜΒΑ! ΝΕΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΤΟ 2019: ΜΕ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ
    ΒΟΜΒΑ! ΝΕΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ – ΔΥΣΟΙΩΝΟ ΤΟ 2019: ΜΕ ΝΕΑ ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΕΙ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΑ ΔΑΝΕΙΑ

  • AYTOΣ ΕΙΝΑΙ! Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)
    AYTOΣ ΕΙΝΑΙ! Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ & ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ! “Τώρα…ναι στο κάνουμε;”!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ξεβρακώνει την ........με την θερμαινόμενη πισίνα στην Κηφισιά!
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΕΝΤΙΑ ! “Τώρα…ναι στο κάνουμε;”!! Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ που ξεβρακώνει την ........με την θερμαινόμενη πισίνα στην Κηφισιά!

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ..Η Σόφια αναπτύσσει δυνάμεις ασφαλείας στα σύνορα με την Ελλάδα



Police-Voice blog ➤
Η Βουλγαρία, η οποία παραμένει προς το παρόν μακριά από τις οδούς που ακολουθούν οι μετανάστες μέσω των Βαλκανίων, θα αναπτύξει περισσότερους από 400 άνδρες στα σύνορα της με την Ελλάδα για να προλάβει μια ενδεχόμενη αύξηση της μεταναστευτικής πίεσης, ανακοίνωσε ο Βούλγαρος πρωθυπουργός Μπόικο Μπορίσοφ.
"Μερικές εκατοντάδες άτομα, περισσότερα από 400, του στρατού, της χωροφυλακής και της αστυνομίας, θα παραμείνουν εδώ μόνιμα", δήλωσε ο Μπορίσοφ το Σάββατο στο τέλος μιας κοινής άσκησης των δυνάμεων ασφαλείας με τη συμμετοχή θωρακισμένων οχημάτων και ελικοπτέρων, μπροστά από τα ελληνικά σύνορα, κοντά στα Σκόπια, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
"Περίπου 500 επιπλέον άνδρες μπορούν να κινητοποιηθούν μέσα σε μερικές ώρες στα σύνορα, σε περίπτωση ανάγκης", πρόσθεσε.
Τα μέτρα αυτά αποφασίσθηκαν για να προληφθεί η εμφάνιση νέων μεταναστευτικών δρομολογίων με αφετηρία την Ελλάδα όπου βρίσκονται αποκλεισμένοι περισσότεροι από 30.000 μετανάστες.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου