Διάφορες Αναρτήσεις

  • Ενώσεις Αστυνομικών Θεσσαλίας: «Σταματήστε επιτέλους να μας ξεφτιλίζετε και να μας λοιδορείτε».....
    Ενώσεις Αστυνομικών Θεσσαλίας: «Σταματήστε επιτέλους να μας ξεφτιλίζετε και να μας λοιδορείτε».....

  • ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Εμφανίστηκε το….πλοίο ..
    ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ! Εμφανίστηκε το….πλοίο ..

  • Κατασκοπεία στη Ρόδο: Έστελναν δεκάδες μηνύματα για τις θέσεις των ελληνικών πλοίων
    Κατασκοπεία στη Ρόδο: Έστελναν δεκάδες μηνύματα για τις θέσεις των ελληνικών πλοίων

  • Επίθεση κατά ειδικού φρουρού στο Υπουργείο Πολιτισμού με μολότοφ !
    Επίθεση κατά ειδικού φρουρού στο Υπουργείο Πολιτισμού με μολότοφ !

  • Απίστευτο κι όμως αληθινό! Πρατήριο στη Θεσσαλονίκη πουλούσε τη βενζίνη 0,709 ευρώ/lt! (ΦΩΤΟ)
    Απίστευτο κι όμως αληθινό! Πρατήριο στη Θεσσαλονίκη πουλούσε τη βενζίνη 0,709 ευρώ/lt! (ΦΩΤΟ)

  • Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ! ! Απίστευτες εικόνες: Μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν δημόσια σε πάρκο στη Θεσσαλονίκη! (video)
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ! ! Απίστευτες εικόνες: Μουσουλμάνοι προσευχήθηκαν δημόσια σε πάρκο στη Θεσσαλονίκη! (video)

  • Νέες ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ! Το ISIS ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ και ΕΚΤΕΛΕΙ όποιον βοηθάει ΠΟΛΙΤΕΣ! (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)
    Νέες ΦΡΙΚΑΛΕΟΤΗΤΕΣ! Το ISIS ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ και ΕΚΤΕΛΕΙ όποιον βοηθάει ΠΟΛΙΤΕΣ! (ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

  • Η Τροχαία βεβαίωσε 488 παραβάσεις για μέθη στις γιορτές των Χριστουγέννων Αυξημένοι οι έλεγχοι της Τροχαίας σε όλη τη χώρα για την πρόληψη τροχαίων
    Η Τροχαία βεβαίωσε 488 παραβάσεις για μέθη στις γιορτές των Χριστουγέννων Αυξημένοι οι έλεγχοι της Τροχαίας σε όλη τη χώρα για την πρόληψη τροχαίων

  • Με … μολότοφ γιόρτασαν στον Νέο Κόσμο την Ανάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)
    Με … μολότοφ γιόρτασαν στον Νέο Κόσμο την Ανάσταση (ΒΙΝΤΕΟ)

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Έναρξη λειτουργίας του τμήματος επαγγελματικής μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων



Police-Voice blog ➤
Από τη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδος της Αστυνομικής Ακαδημίας (Kέντρο Επιμόρφωσης της Ελληνικής Αστυνομίας), ανακοινώνεται, ότι την 08-02-2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 08:00 στις εγκαταστάσεις της Σχολής στο Πανόραμα Βέροιας, ξεκίνησε η λειτουργία του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων (Τ.Ε.Μ.Α.) με τη συμμετοχή τριάντα εφτά (37) Ανθυπαστυνόμων από Υπηρεσίες της Βόρειας Ελλάδας (Μακεδονίας, Θράκης, Θεσσαλίας, Ηπείρου & Ιονίων Νήσων), του εκπαιδευτικού έτους 2015-2016. Τα ανωτέρω Στελέχη θα φοιτήσουν κατά το χρονικό διάστημα από 08-02-2016 έως 10-06-2016.

Σκοπός της μετεκπαίδευσης  είναι η συμπλήρωση της επαγγελματικής και νομικής τους μόρφωσης, η συζήτηση και ανάλυση προβλημάτων που ανέκυψαν κατά την άσκηση των καθηκόντων τους και η ενημέρωσή τους σε σύγχρονα και γενικότερα θέματα και προβλήματα της διοίκησης προσωπικού.

Στις θεματικές ενότητες του προγράμματος εκπαίδευσης συμπεριλαμβάνονται ενδεικτικά αντικείμενα διδασκαλίας θεωρητικής και πρακτικής άσκησης που αφορούν: Δικονομικά ζητήματα (ποινικό και δικονομικό δίκαιο), Εγκληματολογικά – Ανακριτικά ζητήματα και Θέματα Ιατροδικαστικής, Θέματα Διοίκησης Προσωπικού, Θέματα Συνταγματικού – Διοικητικού Δικαίου, Προστασίας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Σχέσεων Κράτους – Πολίτη, Θέματα αστυνομικού ενδιαφέροντος, όπως ειδικότερα Θέματα Ασφάλειας και Τάξης, Τροχαίας, Αλλοδαπών, Διαχείρισης Κρίσεων, Διερεύνησης Εγκλημάτων, Οργανωμένου Εγκλήματος, Διαχείρισης Πληροφοριών, Θέματα Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, Διεθνούς Δικαίου, Εθνικών Θεμάτων και Ευρωπαϊκής Αστυνομικής Συνεργασίας.

Στους ανωτέρω εκπαιδευόμενους του Τμήματος Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Ανθυπαστυνόμων απεύθυνε χαιρετισμό και ευχές για μια καλή διαμονή και άριστη επιμόρφωση και μετεκπαίδευση στο Εκπαιδευτικό Κέντρο, ο διοικητής της Σχολής Μετεκπαίδευσης & Επιμόρφωσης Βόρειας Ελλάδας, Αστυνομικός Υποδιευθυντής Διονύσιος Κούγκας ο οποίος μετέφερε και τις ευχές, του Γενικού Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος, Αντιστράτηγου Δημήτριου Σοφιού ως εκπρόσωπου του Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή, της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγου Νικόλαου Μπαντουβάκη, οι οποίοι λόγω Υπηρεσιακών αναγκών δεν κατέστη δυνατόν να παρευρίσκονται.  
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου