Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΠΑΝΙΚΟΣ στη Πάτρα: Ληστεία στα ΕΛΤΑ της Έλληνος Στρατιώτου !
    ΠΑΝΙΚΟΣ στη Πάτρα: Ληστεία στα ΕΛΤΑ της Έλληνος Στρατιώτου !

  • Καρδιοχτύπησαν Αεροδρόμιο Ρόδου: Αεροσκάφος από το Ισραήλ επιχείρησε να προσγειωθεί με 9 μποφόρ
    Καρδιοχτύπησαν Αεροδρόμιο Ρόδου: Αεροσκάφος από το Ισραήλ επιχείρησε να προσγειωθεί με 9 μποφόρ

  • Επίθεση με λοστό δέχτηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας
    Επίθεση με λοστό δέχτηκε ο αναπληρωτής πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας

  • Αδίστακτοι ληστές έδεσαν και χτύπησαν αλύπητα ένα γεροντάκι... επειδή είχε μόνο 70 ευρώ..
    Αδίστακτοι ληστές έδεσαν και χτύπησαν αλύπητα ένα γεροντάκι... επειδή είχε μόνο 70 ευρώ..

  •  ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ....ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 2016...ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ 4 ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ 7 Κρίθηκαν οι Υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας..Την πρώτη γυναίκα αντιστράτηγο έχει από εχθες η Ελληνική αστυνομία,
    ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΟΤΕΡΑ....ΚΡΙΣΕΙΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ 2016...ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΙ 4 ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ 7 Κρίθηκαν οι Υποστράτηγοι της Ελληνικής Αστυνομίας..Την πρώτη γυναίκα αντιστράτηγο έχει από εχθες η Ελληνική αστυνομία,

  • Παρέμβαση Σάββα Καλεντερίδη! «Θα πέσει βαριά κεραμίδα στο κεφάλι της Τουρκίας» Στη διεθνή απομόνωση της Τουρκίας, έρχεται
    Παρέμβαση Σάββα Καλεντερίδη! «Θα πέσει βαριά κεραμίδα στο κεφάλι της Τουρκίας» Στη διεθνή απομόνωση της Τουρκίας, έρχεται

  • ΕΚΤΑΚΤΟ! MEΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΦΑΛΑΓΓΙ!
    ΕΚΤΑΚΤΟ! MEΓΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝΕ ΦΑΛΑΓΓΙ!

  • ΑΣΤΡΑΨΕ και ΒΡΟΝΤΗΞΕ η εκπρόσωπος του Ρωσικού ΥΠΕΞ: “Η Τουρκία προστατεύει ενόπλους που κόβουν λαιμούς, όχι αμάχους”
    ΑΣΤΡΑΨΕ και ΒΡΟΝΤΗΞΕ η εκπρόσωπος του Ρωσικού ΥΠΕΞ: “Η Τουρκία προστατεύει ενόπλους που κόβουν λαιμούς, όχι αμάχους”

  • Εορτή των Αγίων Ιάσωνος και Σωσιπάτρου, των Αποστόλων..Γιορτάζουμε σήμερα 29 Απριλίου
    Εορτή των Αγίων Ιάσωνος και Σωσιπάτρου, των Αποστόλων..Γιορτάζουμε σήμερα 29 Απριλίου

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016

Ετοιμάζουν ΣΧΕΔΙΟ “ΕΚΤΡΟΠΗΣ”-Στήνεται σκηνικό “εξέγερσης” με “άρωμα” πρακτόρων...συναγερμος και Μέτρα στην ΕΛΑΣ.



Police-Voice blog ➤
Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συμβεί κάτι από όλα αυτά
Σύμφωνα με αποκλειστική πληροφόρηση του thefaq,gr.τις τελευταίες ώρες ( πιο συγκεκριμένα από νωρίς το μεσημέρι ), στο Μαξιμου έχουν γίνει δέκτες πληροφοριών , οι οποίες φέρουν, ήδη σε εξέλιξη απο κάποια αταίριαστα μεταξύ τους “παρακεντρα” ( πολυσυλλεκτικης αφετηρίας και διαφόρων προελεύσεων ), να στήνεται “σκηνικό ” αγανακτισμενων και “αυθόρμητης” εξεγερσης για τις 4 Φεβρουαριου,. Πιο συγκεκρίμενα έγινε γνωστό οτι προετοιμαζονται ασχημα επεισόδια και προβοκάτσιες στυλ αγανακτισμένων το 2012.
Εξ ου και το προοίμιο με τα δήθεν επεισόδια ακραίων και την παρουσία αλλοδαπών τραμπούκων στην Αθήνα. Ξαφνικα ” παρουσιάστηκαν “ από το πουθενά, ναζι απο την Ευρωπη στην Αθηνα και όλα αυτα σε μια ξαφνική όξυνση του κλίματος με αφορμή και την παρασταση με κείμενο Ξηρού στο Εθνικό. Ταυτόχρονα ” επανεμφανίζεται “ δυναμική η ΧΑ, με προγραμματισμένη συγκέντρωση στο κέντρο της Αθήνας, το Σάββατο, ενώ πυκνώνουν και τα σύνεφα της έντασης από το αγροτικό και τους φορτηγατζήδες, που μπήκαν ” αιφνιδιαστικά ” στο παιχνίδι του ” αποκλεισμού ” των δρόμων.
Οι πληροφορίες μάλιστα φέρουν κάποια ” σωματεία ” περισσότερο … δυναμικά, να σκέφτονται ακόμα και να ” κατεβούν ” με βαριά οχήματα προς την πρωτεύουσα την Πέμπτη, στην Γενική Απεργία..
Με απόφαση του γενικού αστυνομικού διευθυντή Αττικής. απαγορεύτηκαν για το Σάββατο όλες οι συγκεντρώσεις στο κέντρο των Αθηνών από τις 06.00 ως τα μεσάνυχτα.
Υπενθυμίζεται ότι για τις 15.00 είχε προγραμματιστεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας στο ύψος της οδού Ρηγίλλης, στον χώρο όπου βρίσκεται το μνημείο των Ιμίων, για να παρεμποδιστεί η εκδήλωση που είχε προγραμματίσει η Χρυσή Αυγή για τις 19.00 μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ).
Αν επαληθευθούμε στις πληροφορίες που έχουμε, θα έλεγα οτι, το όλο κλίμα εχει ” άρωμα “ απο παλιά. Απο το ’89 και την εποχή Δημητροκάλλη , Γρυλλάκη , Κωνστ Μητσοτάκη. Ιδωμεν…
politikanet.gr
Πηγή ➤makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου