Διάφορες Αναρτήσεις

  • Κορωνοϊός: Μειώνονται τα κρούσματα στην Ελληνική Αστυνομία  Σύμφωνα με την ημερήσια αναφορά του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., 1.634 αστυνομικοί νοσούν
    Κορωνοϊός: Μειώνονται τα κρούσματα στην Ελληνική Αστυνομία Σύμφωνα με την ημερήσια αναφορά του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., 1.634 αστυνομικοί νοσούν

  • Κύπρος Πάφος:.. Ρωσίδα έκανε ζωντανό strip show με πελεκάνο!
    Κύπρος Πάφος:.. Ρωσίδα έκανε ζωντανό strip show με πελεκάνο!

  • Το αποτύπωμα της παλάμης του Ιησού που ευωδιάζει μέχρι σήμερα (BINTEO)
    Το αποτύπωμα της παλάμης του Ιησού που ευωδιάζει μέχρι σήμερα (BINTEO)

  • Κουρούτα: Με στέγη την …παραλία – Δραματικές συνθήκες για ζευγάρι με τρία ανή λικα παι διά!  ΦΩΤΟ
    Κουρούτα: Με στέγη την …παραλία – Δραματικές συνθήκες για ζευγάρι με τρία ανή λικα παι διά! ΦΩΤΟ

  • Ρωσία: Κρεσέντο βίας στις διαδηλώσεις υπέρ Ναβάλνι ο οποίος έχει προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης
    Ρωσία: Κρεσέντο βίας στις διαδηλώσεις υπέρ Ναβάλνι ο οποίος έχει προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης

  • Oι Τούρκοι με θράσος χιλίων πιθήκων παραβίασαν και σήμερα…Καμιά εντολή για Κατάρριψη !..ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ! !
    Oι Τούρκοι με θράσος χιλίων πιθήκων παραβίασαν και σήμερα…Καμιά εντολή για Κατάρριψη !..ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΛΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ! !

  • Παγκόσμιο σοκ: Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ σε συντριβή ελικοπτέρου
    Παγκόσμιο σοκ: Νεκρός ο Κόμπι Μπράιαντ σε συντριβή ελικοπτέρου

  • Ενέδρα θανάτου  ! «Σκότωσαν τον Λίτσα για να εκδικηθούν για τη δολοφονία Στεφανάκου»
    Ενέδρα θανάτου ! «Σκότωσαν τον Λίτσα για να εκδικηθούν για τη δολοφονία Στεφανάκου»

  • Süddeutsche Zeitung: Είμαστε όλοι Έλληνες
    Süddeutsche Zeitung: Είμαστε όλοι Έλληνες

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΑΛΒΑΝΟΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ κρυβόταν επί δέκα χρόνια στην Ελλάδα!!!



Police-Voice blog ➤
 Ηρθε η ώρα ο 41χρονος Αλβανός να πέσει στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας, που τον εντόπισαν στη Θήβα και τον συνέλαβαν βάσει του Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης .
Σε λίγους μήνες θα συμπλήρωνε δεκαετία από τότε που κατάφερε να το σκάσει από την πατρίδα του, ένας Αλβανός δολοφόνος που είχε καταφέρει να περάσει παράνομα στην Ελλάδα και ζούσε σαν… κύριος παρ’ όλο που δεν είχε άδεια παραμονής, όπως διαβάσαμε σε ειδησιογραφικό πόρταλ.
Όμως, όλα τα καλά τελειώνουν κι έτσι ήρθε η ώρα ο 41χρονος Αλβανός να πέσει στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας, που τον εντόπισαν στη Θήβα και τον συνέλαβαν βάσει του Διεθνούς Εντάλματος Σύλληψης που είχε εκδοθεί από τις 6 Απριλίου του 2006 από τις αλβανικές αρχές! Ο 41χρονος είχε καταδικαστεί σε κάθειρξη 25 ετών για ένοπλη ληστεία και ανθρωποκτονία, αλλά κατηγορείται και στη χώρα μας για υφαρπαγή ψευδούς βεβαίωσης με την οποία εξασφάλιζε την παραμονή του.
*** Ένταλμα σύλληψης, αλλά των ελληνικών αρχών, εκκρεμούσε και σε βάρος ενός 22χρονου Αλβανού που συνελήφθη στη Ζάκυνθο από αστυνομικούς της τοπικής Ασφαλείας. Το είχε εκδώσει ο ανακριτής Πλημμελειοδικών Ζακύνθου σε βάρος του νεαρού αλλοδαπού, που κατηγορείται για απόπειρα ληστείας κατά συναυτουργία και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα για να εκτελεστεί το ένταλμα.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου