Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2015

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΦΟΥΣΚΑ - Συνελήφθη Ελληνας καστανάς που το ονομά του ήταν στην λίστα Λαγκάρντ.



Police-Voice blog ➤
Στην Αριστοτέλους γινόταν το αδιαχώρητο. Παρασκευή απόγευμα, η ατμόσφαιρα γιορτινή εν αναμονή του δημάρχου που σήμερα θα «ανάψει» το δένδρο της Πλατείας.

Γωνία Τσιμισκή με Αριστοτέλους όμως ο κόσμος παραήταν πολύς για να πιστέψεις ότι περίμεναν το πράσινο για να περάσουν. Μετά ξεχώριζες ανάμεσα στο πλήθος τα άσπρα κράνη των αστυνομικών. Πρέπει να ήταν 6-7, λες δεν μπορεί φονικό θα έχει γίνει.

Η πραγματικότητα ήταν βέβαια σουρεαλιστική όπως αρμόζει σ΄αυτήν την πόλη που δεν παύει να σε εκπλήσσει. Η εν λόγω αστυνομική δύναμη είχε φτάσει επί τόπου μετά από καταγγελία για να συλλάβει τον γνωστό καστανά της γωνίας.
Ο ηλικιωμένος φώναζε πως δεν είναι παράνομος, οι αστυνομικοί έλεγαν πως το καροτσάκι κατάσχεται. Ο ηλικιωμένος ούρλιαζε πως αυτόφωρο δεν πάει και χτυπιόταν ενώ οι αστυνομικοί τραβούσαν το καροτσάκι με τα κάστανα.


Κάστανα σκόρπισαν παντού στο πεζοδρόμιο, ο κόσμος παρακολουθούσε αμήχανος ενώ οι αστυνομικοί φάνηκαν ακόμη πιο αμήχανοι μπροστά στη φασαρία που δεν μπορούσαν να ελέγξουν. Γιατί πώς να σύρουν τον γέρο άνθρωπο μπροστά σε τόσο κόσμο. Εν τω μεταξύ ο γερανός έφτασε και πάρκαρε απέναντι με σκοπό να παραλάβει το καρότσι και τα κάστανα, ενώ και ένα περιπολικό κατέφθασε για να συμπληρώσει το σκηνικό και να παραλάβει τον «εγκληματία».

Και τότε ήταν που ο άνθρωπος λιποθύμησε. Μια γυναίκα προσπαθούσε να του βάλει ένα μπουφάν στο προσκεφάλι ενώ οι αστυνομικοί εξακολουθούσαν να στέκονται αμήχανοι περιμένοντας το ασθενοφόρο που προς τιμήν τους κάλεσαν αμέσως. Θέλετε να μετρήσετε μαζί μου; Επτά Αστυνομικοί με κράνη, δυο περιπολικά με άλλους τέσσερις μέσα και ένας γερανός με άλλους δυο. Και το ασθενοφόρο θα ακολουθούσε.

Όταν στην Ζεύξιδος γινόντουσαν φασαρίες με θύματα, οι ιδιοκτήτες παραπονιόντουσαν πως καλούσαν την αστυνομία και δεν πήγαινε. Τώρα ξαφνικά για έναν καστανά θεώρησαν σωστό να μετακινηθεί ολόκληρο αστυνομικό τμήμα για να τον μαζέψει. Το αν ήταν παράνομος ή όχι στην περίπτωση περνά σε δεύτερη μοίρα. Καθημερινά γίνονται τόσες παρανομίες και δεν καταφτάνει ούτε αστυνομική ρόδα.


Δεν ξέρω αν όλοι αυτοί οι αστυνομικοί έδειξαν στον κόσμο την άριστη λειτουργία της αστυνομίας κατά της παρανομίας. Εγώ πάντως δεν αισθάνθηκα πιο ασφαλής με έναν καστανά λιγότερο στον δρόμο. Μέρες που είναι, αναρωτιέμαι η αφελής αν διαθέτουμε τόσους πολλούς αστυνομικούς ώστε να τους κατευθύνουμε σε τέτοιου είδους στόχους…
Πηγή ➤elas-lyste

5 σχόλια:

  1. Ποιος έδωσε την εντολή να συλληφθεί ο φτωχός αυτός άνθρωπος; Φυσικά κάποιος αξιωματικός της αστυνομίας που και αυτός δέχθηκε κάποιο τηλεφώνημα "καταγγελία". Οι αστυνομικοί εκείνο που δε μαθαίνουνε ποτέ στις σχολές τους είναι το γεγονός, ότι στην φτώχια και στην δυστυχία μπροστά προτιμότερο είναι να παρανομήσουν παρά να ενεργήσουν. Ένας ολόκληρος λαός υποφέρει και οι αστυνομικοί σαν κομμάτι αυτού του λαού αυτόν τον καιρό να δείχνουν μια και μοναδική αρετή την αλληλεγγύη. Να θυμούνται ότι νόμος είναι το δίκαιο και όχι αυτό που γράφεται για να εφαρμόζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝ. ΣΧΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΛΠ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΨΉΦΙΣΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ

      Διαγραφή
  2. Πάνε καλά οι άνθρωποι...αυτό που κάνανε ήταν απάνθρωπο.. Δεν ντράπηκαν???Αλλά βέβαια έχουν τα α....να το κάνουν αυτό στους πολιτικούς μας που μας κλέβουν κάθε μέρα και ευθύνονται για τις χιλιάδες αυτοκτονίες??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΑΘΕΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΑΣΤΥΝ. ΣΧΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΛΠ...ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΨΉΦΙΣΕ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΒΑΡΔΙΑΣ

      Διαγραφή
  3. Για ποιο Σύνταγμα και νόμους λέτε Κύριε....Όταν τους νόμους οι πολιτικοί τους κάνουν σύμφωνα με την τσέπη τους!!!!και ο λαός τους ψηφίζει..ναι...αλλά δεν ξέρει ποιος από αυτούς προεκλογικά τους κοροϊδεύει...άλλα υπόσχονται στον κόσμο και άλλα κάνουν στην πορεία...γιατί γλυκαίνονται από τα χρήματα και την δόξα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή