Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΣΟΚ..«Βασάνιζαν με φρικτό τρόπο τον Βαγγέλη», αποκαλύπτει απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής..Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση μνήμης στο Σύνταγμα
    ΣΟΚ..«Βασάνιζαν με φρικτό τρόπο τον Βαγγέλη», αποκαλύπτει απόφοιτος της Γαλακτοκομικής Σχολής..Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση μνήμης στο Σύνταγμα

  • Η ΜΝΗΜΗ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΗ 27 χρόνια από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν – Η… «παράπλευρη απώλεια» της 17Ν
    Η ΜΝΗΜΗ ΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΤΑΝΗ 27 χρόνια από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν – Η… «παράπλευρη απώλεια» της 17Ν

  • Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ σε όλη την Ελλάδα από την Παρασκευή – Ποιες είναι οι εξαιρέσεις 2.752 νέα κρούσματα 43  θανάτους
    Απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 το βράδυ σε όλη την Ελλάδα από την Παρασκευή – Ποιες είναι οι εξαιρέσεις 2.752 νέα κρούσματα 43 θανάτους

  • Άρθρο στους ΝΥΤ Κρούγκμαν: Αληθινή τρέλα η λίστα του Eurogroup - Πηγαίνει πέρα από την εκδικητικότητα..
    Άρθρο στους ΝΥΤ Κρούγκμαν: Αληθινή τρέλα η λίστα του Eurogroup - Πηγαίνει πέρα από την εκδικητικότητα..

  • «MΥΣΤΙΚΗ» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ «ΚΡΥΦΑ» – ΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ «ΜΕΝΟΥ» ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ !
    «MΥΣΤΙΚΗ» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗ ΡΗΓΙΛΛΗΣ-ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΑ «ΚΡΥΦΑ» – ΓΕΥΜΑ ΣΤΗ ΛΕΣΧΗ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΜΕ «ΜΕΝΟΥ» ΤΗ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΥΡΩΠΟΥΛΑ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ !

  • Χαμός στον μεθοριακό σταθμό Κήπων – Επιστρέφουν όπως-όπως λόγω κορωνοϊού από την Τουρκία!
    Χαμός στον μεθοριακό σταθμό Κήπων – Επιστρέφουν όπως-όπως λόγω κορωνοϊού από την Τουρκία!

  • ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ !! Οι Τούρκοι είναι .. «φίλοι» μας.??  Ο 19χρονος εθνοφρουρός που μπήκε στη Νεκρή Ζώνη φωνάζοντας «καρντάς» στον Τούρκο φρουρό για να ανταλλάξουν τζόκεϊ. Τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ!!
    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ !! Οι Τούρκοι είναι .. «φίλοι» μας.?? Ο 19χρονος εθνοφρουρός που μπήκε στη Νεκρή Ζώνη φωνάζοντας «καρντάς» στον Τούρκο φρουρό για να ανταλλάξουν τζόκεϊ. Τον δολοφόνησαν εν ψυχρώ!!

  • ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ Δεν έχει τέλος, το μαρτύριο των πολιτών ! ! Τρομοκρατεί η εισπρακτική εταιρεία «ΜΕΛΛΟΝ» ότι θα μας πάρει και τα σπίτια!
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ Δεν έχει τέλος, το μαρτύριο των πολιτών ! ! Τρομοκρατεί η εισπρακτική εταιρεία «ΜΕΛΛΟΝ» ότι θα μας πάρει και τα σπίτια!

  • Τι κάνουν οι ΚΗΦΗΝΕΣ του Μαξίμου;; Δικηγόροι για τους Έλληνες ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ: Έχουν ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ κατάφωρα διεθνείς αρχές
    Τι κάνουν οι ΚΗΦΗΝΕΣ του Μαξίμου;; Δικηγόροι για τους Έλληνες ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ: Έχουν ΠΑΡΑΒΙΑΣΤΕΙ κατάφωρα διεθνείς αρχές

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΟΚ! Πέθανε φτωχός, μόνος και…σε μια ΚΑΛΥΒΑ, ο αστυνομικός που έπιασε τον Στράτο Γιδόπουλο και αρνήθηκε στον Υπουργό να τον αφήσει… P.V ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ !



Police-Voice blog ➤
Ήταν δεν ήταν πάνω κάτω 60 χρόνων. Πέθανε μόνος και φτωχός μέσα σε μια καλύβα… στην Άρτα, με το ασθενοφόρο να καθυστερεί περίπου 3 ωρες να τον παραλάβει από την ώρα της ενημέρωσης, στερώντας του ίσως κάποια επιπλέον χρονια ζωής.
Το έναυσμα για να ψάξουμε το ιστορικό παρελθόν του συγκεκριμένου πρώην αστυνομικού που “έφυγε” από το μάταιο κόσμο  τις προηγούμενες ώρες, το πήραμε από το Νίκο Καραδήμα, που με πρωινή ανάρτηση του στο facebook οικτίρει.
“Που…να ζωή….
Εκεί που ξυπνάς και κάνεις όνειρα για την μέρα, το γαμημένο το τηλέφωνο σου ταράσσει τις σκέψεις…..
Έφυγε ο Κώστας!
Μεγάλος Άνθρωπος, μεγάλη καρδιά.
Αιωνία σου η μνημη φίλε, ψυχούλα, συνάδελφε μου Κώστα Τσώλη!!!!! ”
Ρωτήσαμε τον γνωστό αστυνομικό και συνδικαλιστή ποιος ήταν αυτός ο άνθρωπος και μας αποκάλυψε πως ήταν αυτός που είχε πιάσει τον Στράτο Γιδόπουλο την εποχή της παντοδυναμίας του ως πρόεδρος της ΑΕΚ. Σε βάρος του Γιδόπουλου εκκρεμούσαν μας αφηγείται, σωρεία καταδικαστικών αποφάσεων. Ο Κώστας Τσώλης υπηρετούσε στην Ασφάλεια της Νέας Σμύρνης και είδε σε πλάνο της τηλεόρασης τον Γιδόπουλο να βρίσκεται στο γήπεδο του Πανιώνιου και πήγε και τον έπιασε. Δεν υπέκυψε ούτε στα επίμονα τηλεφωνημα του αείμνηστου Βαγγέλη Γιαννόπουλου, που του ζητούσε να τον αφήσει ελεύθερο για να τακτοποιήσει τις εκκρεμότητες του. Αυτός ήταν ο Κώστας Τσώλης, καταλήγει ο κ. Καραδήμας.
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σκεπάσει αυτόν τον άνθρωπο που αποτέλεσε με την παρουσία του ένα μικρό μέρος στη μεγάλη ιστορία της Ελληνικής Αστυνομίας.
Πηγή ➤

5 σχόλια:

  1. Αθανατος, αλλα γιατι πεθανε μονος σε μια καλυβα ? οι συναδελφοι γιατι το επιτρεψαν ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ..ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ? ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ? ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΣΚΕΛΕΤΩΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΤΟ ΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πέθανε εν τιμή και μόνος επειδή δεν ήταν λαμόγιο όπως οι άλλοι δύο καραγκιόζηδες στην ιστορία αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή