Διάφορες Αναρτήσεις

  • Το νέο «αόρατο» μαχητικό της Ρωσίας θα έχει βελτιωμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης
    Το νέο «αόρατο» μαχητικό της Ρωσίας θα έχει βελτιωμένες δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης

  • Οι «δουλειές Χωρίς μεροκάματα έμεινε » της Κακαράντζουλα στις φυλακές – Τι αποκαλύπτει η συγκρατούμενή της, Κλοντιάνα Τσέλο
    Οι «δουλειές Χωρίς μεροκάματα έμεινε » της Κακαράντζουλα στις φυλακές – Τι αποκαλύπτει η συγκρατούμενή της, Κλοντιάνα Τσέλο

  • Πυρκαγιές: Από τα γερασμένα Καναντέρ στο θηριώδες Beriev - Αυτός είναι ο εναέριος στόλος της Ελλάδας  Στις πύρινες μάχες επέστρεψε το Beriev
    Πυρκαγιές: Από τα γερασμένα Καναντέρ στο θηριώδες Beriev - Αυτός είναι ο εναέριος στόλος της Ελλάδας Στις πύρινες μάχες επέστρεψε το Beriev

  • Μετά από πολύωρες ανακρίσεις ...Τέσσερις συλλήψεις για τη συμπλοκή στο νοσοκομείο Ξάνθης
    Μετά από πολύωρες ανακρίσεις ...Τέσσερις συλλήψεις για τη συμπλοκή στο νοσοκομείο Ξάνθης

  • ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .: Συμβουλές εν’ όψει της εορταστικής περιόδου  ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ  να ενημερώσετε αμέσως την Αστυνομία (100).
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ .: Συμβουλές εν’ όψει της εορταστικής περιόδου ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ να ενημερώσετε αμέσως την Αστυνομία (100).

  • Κορωνοϊός: 59 οι νεκροί στην Ελλάδα – 99 νέα κρούσματα και 1.613 συνολικά  ΒΙΝΤΕΟ
    Κορωνοϊός: 59 οι νεκροί στην Ελλάδα – 99 νέα κρούσματα και 1.613 συνολικά ΒΙΝΤΕΟ

  • Έφτασε το 18ο μαχητικό Rafale στην αεροπορική βάση Τανάγρας Από τα συνολικά 24....
    Έφτασε το 18ο μαχητικό Rafale στην αεροπορική βάση Τανάγρας Από τα συνολικά 24....

  • ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ- “ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ” – ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ “ΜΟΙΡΑΣΙΑ”
    ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΥΠΕΞ- “ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ” – ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ Η ΛΕΞΗ “ΜΟΙΡΑΣΙΑ”

  • ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ – ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ- ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ – ΤΟΥΡΚΟΣ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑ- ΣΕ ΕΡΝΤΟΓΑΝ – ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ F-16 ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2015

Τρόμαξαν οι Τουρκαλάδες! Το Ρωσικό Υποβρύχιο «Φάντασμα» περνά μπροστά από την Αγιά Σοφιά!



Police-Voice blog ➤
Το  Ρωσικό Υποβρύχιο ¨φάντασμα «για Τούρκους και Νατοϊκούς περνά αναδυόμενο το Βόσπορο μπροστά από την Αγιά Σοφιά …Το συνοδεύουν Τουρκικά Περιπολικά σκάφη. Το υποβρύχιο Kilo class Νοβοροσίσκ και συνοδεία της το πλοίο διάσωσης και Ελλιμενισμού  Sayany  πέρασαν  από τα Στενά των Δαρδανελίων μπροστά απο την Κωνσταντινούπολη χθες.Το Νοβοροσίσκ είναι ένα υπερσύγχρονο υποβρύχιο και είναι το πρώτο από τα 6 υποβρύχια Ρωσία  θα να  αναπτύξει στο στόλο της Μαύρης Θάλασσας. Επί του παρόντος, μόνο ένα από αυτά τα υποβρύχια επιχειρούν  στο ρωσικό στόλο της Μαύρης Θάλασσας. Αν και το σχεδιασμός του Υποβρυχίου    Νοβοροσίσκ  χρονολογείται  το 2010 ,εγκαινιάστηκε το 2013 και ανέλαβε υπηρεσία στο Ρωσικό Ναυτικό τον Αύγουστο 2014.


υπο4 υπο2 υπο1 υπο3
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου