Διάφορες Αναρτήσεις

  • Εύβοια: 35χρονος ιερέας «έσβησε» από το δριμύ ψύχος!
    Εύβοια: 35χρονος ιερέας «έσβησε» από το δριμύ ψύχος!

  • Στο Τwitter Μελανσόν: Η Γερμανία καταστρέφει για τρίτη φορά την Ευρώπη...
    Στο Τwitter Μελανσόν: Η Γερμανία καταστρέφει για τρίτη φορά την Ευρώπη...

  • Θεσσαλονίκη – Δυναμική μοτοπορεία διανομέων: «Όχι άλλοι νεκροί»(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
    Θεσσαλονίκη – Δυναμική μοτοπορεία διανομέων: «Όχι άλλοι νεκροί»(ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)

  • Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ένας ηλικιωμένος 81 ετών, ο οποίος καταζητούνταν για υπόθεση σωματεμπορίας.
    Συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη ένας ηλικιωμένος 81 ετών, ο οποίος καταζητούνταν για υπόθεση σωματεμπορίας.

  • Εννέα μήνες μετά βρήκαν τους ληστές.... δράστες δυο τσιγγάνοι
    Εννέα μήνες μετά βρήκαν τους ληστές.... δράστες δυο τσιγγάνοι

  • ΠΗΡΕ «ΦΩΤΙΑ» Η ΣΑΜΟΣ! Του έδωσε και κατάλαβε επί τέσσερις μέρες με βαρέα όπλα το πεζικό (ΦΩΤΟ)
    ΠΗΡΕ «ΦΩΤΙΑ» Η ΣΑΜΟΣ! Του έδωσε και κατάλαβε επί τέσσερις μέρες με βαρέα όπλα το πεζικό (ΦΩΤΟ)

  • Χιώτες αστυνομικοί καθαρίζουν εθελοντικά τον καταυλισμό προσφύγων του Μερσινιδίου [video]
    Χιώτες αστυνομικοί καθαρίζουν εθελοντικά τον καταυλισμό προσφύγων του Μερσινιδίου [video]

  • Μπαράζ επιθέσεων σε καταστήματα «My Market»  13 καταστήματα της γνωστής αλυσίδας δέχθηκαν επίθεση.
    Μπαράζ επιθέσεων σε καταστήματα «My Market» 13 καταστήματα της γνωστής αλυσίδας δέχθηκαν επίθεση.

  • ΤΩΡΑ ΣΚΛΗPO ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ»
    ΤΩΡΑ ΣΚΛΗPO ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ: «ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΝΑ ΕΚΔΙΩΧΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ»

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ! ΟΥΓΓΑΡΙΑ !ΒΙΝΤΕΟ.. Απολύθηκε η οπερατέρ που έβαλε τρικλοποδιά σε πρόσφυγες ! !



Police-Voice blog ➤
Την πόρτα της εξόδου από το κανάλι N1TV είδε μια οπερατέρ από την Ουγγαρία που απαθανατίστηκε να βάζει τρικλοποδιά σε πρόσφυγα την ώρα που αυτός, κρατώντας στην αγκαλιά το παιδί του, 
προσπαθεί να περάσει τα σύνορα μαζί με άλλους πρόσφυγες.

H ίδια γυναίκα είχε καταγραφεί να βάζει τρικλοποδιά την ίδια ημέρα και σε άλλους πρόσφυγες, ανάμεσα στους οποίους και ένα μικρό κορίτσι.

Η απάνθρωπη συμπεριφορά της Πέτρα Λάζλο, όπως είναι το όνομά της, διαδώθηκε ταχύτατα μέσω Twitter προκαλώντας παγκόσμια οργή και αναγκάζοντας το διαδικτυακό τηλεοπτικό κανάλι N1TV, το οποίο πρόσκειται στο ακροδεξιό κόμμα της Ουγγαρίας, να την απολύσει με συνοπτικές διαδικασίες.

«Μια συνάδελφος του N1TV συμπεριφέρθηκε σήμερα με τρόπο απαράδεκτο» έλεγε ο σταθμός σε δήλωση, μέσω του αρχισυντάκτη Ζάμπολς Κίσμπερκ, ο οποίος τη δημοσίευσε στην επίσημη σελίδα του καναλιού.

«Η σύμβαση εργασίας της οπερατέρ τερματίστηκε με άμεση ισχύ και θεωρούμε το συμβάν λήξαν», έλεγε στη συνέχεια.

Οι σκηνές χάους εκτυλίχθηκαν ενώ οι πρόσφυγες έσπασαν τη γραμμή της αστυνομίας κοντά στα σύνορα Ουγγαρίας-Σερβίας, όπου εκατοντάδες πρόσφυγες περνούν καθημερινά.

Σύμφωνα με τις πρώτες αναφορές πρόκειται για κανάλι που ανήκει σε ακροδεξιό επιχειρηματία.
Όπως φαίνεται η συγκεκριμένη γυναίκα πρέπει να είναι αδιόρθωτη και σιχαίνεται τους μετανάστες καθώς σε άλλο βίντεο κλωτσάει διαδοχικά έναν έφηβο και ένα μικρό κορίτσι ενώ προσπαθούν να ξεφύγουν από την αστυνομία.





Πηγή ➤bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου