Διάφορες Αναρτήσεις

  • ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ «Προλάβαμε» Το σχέδιο της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»: Θα ανατίναζαν «ασθενοφόρο» με στόχο αστυνομικούς
    ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΡΕΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ «Προλάβαμε» Το σχέδιο της «Επαναστατικής Αυτοάμυνας»: Θα ανατίναζαν «ασθενοφόρο» με στόχο αστυνομικούς

  • ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Μετέτρεψαν το Ελληνικό σε ΓΚΕΤΟ – Αλκοόλ, ναρκωτικά και αιματηρές συμπλοκές – Ανυποψίαστοι πολίτες πηγαίνουν τρόφιμα στους λαθρομετανάστες και πέφτουν θύματα κλοπής!! (φωτο)
    ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ! Μετέτρεψαν το Ελληνικό σε ΓΚΕΤΟ – Αλκοόλ, ναρκωτικά και αιματηρές συμπλοκές – Ανυποψίαστοι πολίτες πηγαίνουν τρόφιμα στους λαθρομετανάστες και πέφτουν θύματα κλοπής!! (φωτο)

  • Μυστήριο με 62χρονο που βρέθηκε νεκρός δίπλα σε στάση λεωφορείου......
    Μυστήριο με 62χρονο που βρέθηκε νεκρός δίπλα σε στάση λεωφορείου......

  • ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! ΣΠΟΥΔΑΙΑ κίνηση από τον ΠΑΟΚ – Οι παίκτες της ομάδας δίπλα στη Μυρτώ που κακοποιήθηκε από Πακιστανο λαθρομετανάστη στην Πάρο (ΦΩΤΟ)
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ! ΣΠΟΥΔΑΙΑ κίνηση από τον ΠΑΟΚ – Οι παίκτες της ομάδας δίπλα στη Μυρτώ που κακοποιήθηκε από Πακιστανο λαθρομετανάστη στην Πάρο (ΦΩΤΟ)

  • EKTAKTO: Γενική επίθεση ξεκίνησε ο τουρκικός στρατός Ανατολικά του Ευφράτη – Στα όπλα οι Κούρδοι, «θα γίνει ο τάφος σας Τούρκοι»
    EKTAKTO: Γενική επίθεση ξεκίνησε ο τουρκικός στρατός Ανατολικά του Ευφράτη – Στα όπλα οι Κούρδοι, «θα γίνει ο τάφος σας Τούρκοι»

  • Επιτυχία των Ισραηλινών Μυστικών Υπηρεσιών – Ανάκαλυψαν και εκτέλεσαν στο Ιράν τον υπαρχηγό
    Επιτυχία των Ισραηλινών Μυστικών Υπηρεσιών – Ανάκαλυψαν και εκτέλεσαν στο Ιράν τον υπαρχηγό

  • Καταδίωξη με τον δράστη να προκαλεί τροχαίο και να τρέχει πανικόβλητος για να μην συλληφθεί....τελικά  Συνελήφθη....
    Καταδίωξη με τον δράστη να προκαλεί τροχαίο και να τρέχει πανικόβλητος για να μην συλληφθεί....τελικά Συνελήφθη....

  • Γιατι οι ηρωες πολεμουν σαν τους Ελληνες ! ! 28η Οκτωβρίου 1940: Ο Ελληνο-ιταλικός πόλεμος μέσα απο φωτογραφίες - Ντοκουμέντο
    Γιατι οι ηρωες πολεμουν σαν τους Ελληνες ! ! 28η Οκτωβρίου 1940: Ο Ελληνο-ιταλικός πόλεμος μέσα απο φωτογραφίες - Ντοκουμέντο

  •  51χρονος Χτύπησε την 90χρονη μάνα του στο κεφάλι… «για να του γράψει το σπίτι».... συνελήφθη και κρατείται για ....
    51χρονος Χτύπησε την 90χρονη μάνα του στο κεφάλι… «για να του γράψει το σπίτι».... συνελήφθη και κρατείται για ....

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

Τα βίντεο αποκάλυψαν τον ληστή των 3 τραπεζών



Police-Voice blog ➤Ενας 37χρονος άεργος, διαζευγμένος με ένα παιδί, από χωριό του Μονοφατσίου είναι σύμφωνα με την Αστυνομία ο δράστης ένοπλων ληστειών που σημειώθηκαν σε τράπεζες από τον Μάιο έως και τον περασμένο Αύγουστο στον Νομό Ηρακλείου.
Στον 37χρονο αποδίδονται με απόλυτη βεβαιότητα τρεις ένοπλες ληστείες σε τραπεζικά καταστήματα στη λεωφόρο Κνωσού, στην λεωφόρο Δημοκρατίας και στην Ενωση Πεζών, ενώ φέρεται ύποπτος για την διάπραξη μίας ακόμα ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στη λεωφόρο Κνωσού πριν από περίπου έναν χρόνο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέχρι πρότινος ζούσε στον Πειραιά. Πριν από περίπου έναν χρόνο εγκαταστάθηκε μόνιμα στο χωριό του. Αστυνομικοί της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας Ηρακλείου ήταν απολύτως σίγουροι ότι και οι τρεις ένοπλες ληστείες είχαν διαπραχθεί από τον ίδιο άνδρα. Το βιντεοληπτικό υλικό από τα τρία καταστήματα αλλά και οι μαρτυρικές καταθέσεις δεν άφηναν κανένα περιθώριο αμφιβολίας: ίδιος σωματότυπος, ίδιο όπλο, ίδια τακτική, «καρμπόν» κινήσεις και συμπεριφορά. Ο 37χρονος άνδρας, φορώντας συνήθως γυαλιά ηλίου και καπέλο τζόκεϊ, έμπαινε στα τραπεζικά καταστήματα, παριστάνοντας τον πελάτη. Περίμενε κανονικά τη σειρά του και όταν έφθανε η στιγμή να εξυπηρετηθεί, επιδείκνυε στον υπάλληλο του ταμείου την κοντόκαννη καραμπίνα που έκρυβε είτε σε τσάντα είτε κάτω από το πουκάμισό του. Επαιρνε τα χρήματα και στη συνέχεια απαιτούσε από κάποιον υπάλληλο να τον συνοδεύσει μέχρι την έξοδο από την πόρτα ασφαλείας ώστε να είναι σίγουρος για τη διαφυγή του.
Μία μικρή παραλλαγή καμουφλαρίσματος επιχείρησε να κάνει στην τελευταία ένοπλη ληστεία, στα Πεζά, όπου εμφανίστηκε με μουστάκι, ενώ έδωσε... ρεσιτάλ, καθώς πήγε και έφυγε από την τράπεζα με μισθωμένο ταξί, χωρίς ο οδηγός του επαγγελματικού οχήματος να αντιληφθεί το παραμικρό. Πίστευε ότι ο πελάτης ήθελε να κάνει κάποια συναλλαγή και μάλιστα στη διαδρομή είχαν ψιλοκουβέντα για την οικονομική κρίση και τα τεκταινόμενα στην Ελλάδα.
Ο 37χρονος ληστής, με βάση τις καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων, συμπεριφερόταν με ευγένεια, ενώ στην πρώτη χρονολογικά από τις τρεις ένοπλες ληστείες φέρεται να ζήτησε συγνώμη, υποστηρίζοντας ότι «αντιμετωπίζει πρόβλημα».
Ο 37χρονος, στην προσπάθεια του να αποσπάσει περισσότερα χρήματα, έπαιρνε όλο και μεγαλύτερο ρίσκο, αφήνοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου του σχεδόν ακάλυπτα. Αστυνομικοί της Ασφάλειας Ηρακλείου επεξεργάστηκαν ατελείωτες ώρες το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας των τριών τραπεζών.

Πηγή ➤ethnos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου