Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

ΣΟΚ :ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ! ! To Γυράδικο του Ινδού με κρέας σκύλων στην Θεσσαλονίκη!



Police-Voice blog ➤
Το άρθρο δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα press-news. Τα συμπεράσματα δικά σας:
Μια μη συνηθισμένη αγορά, Tomohon, έχει αναπτυχθεί στην Ινδονησία, η οποία βγάζει κέρδη ψήνοντας σκυλιά και γατιά.Τα άμοιρα ζώα στριμώχνονται σε μικροσκοπικά κλουβιά περιμένοντας τη σειρά τους. Τα κιβώτια και τα κλουβιά φορτώνονται με ζώα ζωντανά και μη.
Τους βάζουνε φωτιά, τα σφάζουν και τα ετοιμάζουν για να σερβιριστούν.Tο χειρότερο είναι οτι Ινδος που έχει μεταναστεύσει στην Θεσσαλονίκη σκέφτεται να ανοίξει γυράδικο! Ναι γυράδικο, καλά ακούσατε και μάλιστα στην Παπαναστασίου (κοντά στο γήπεδο του Αρη, Περιοχή Χαριλάου) και να ψήνει σκύλους! Ο Θεός να βάλει το χέρι του, αλλιώς θα το βάλω εγώ! KOINOΠΟΗΣΤΕ ΤΟ….
ΠΗΓΗ: tv69.gr
Πηγή ➤

8 σχόλια:

  1. Ας κάνει το λάθος να το ανοίξει η να πειράξει κανένα τετράποδο. Γαμω την Ινδία σας και όλα τα μαλακισμενα που υπάρχουν από εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν φυλακες των νομων στην πατριδα μας θα πρεπει να γνωριζεται πως απαγορευεται αυστηρα απο την εθνικη νομοθεσια...και την ευρωπαικη..αλλωστε η δικη μας η κουλτουρα ειναι τελειως διαφορετικη σε θεματα διατροφης...και γενικα οτι δεν αρεσει εμας αυτοματως δεν σημαινει και πως δεν αρεσει σε αλλους λαους - αλλα ηθη και εθιμα των ασιατικων λαων αλλα τα δικα μας...οιος θα εδινε αδεια να λειτουγησει κατι τετοιο στην ελλαδα?ΜΟΝΟ ΕΣΕΙΣ..κι'αν ο κανετε ποιος θα φταιει?ΕΣΕΙΣ! - ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΣΥΝΑΦΕΡΔΟΙ ΣΑς ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ λιγο εξω απο την θεσσαλονικη καποια Ταβερνα το 80 ταισε ολοκληρο τον νομο με σκυλους και γατες και η ανακαλυψη εγινε τυχαια - στην ινδια απαγορευεται αυστηρα η βρωση αγελαδινου κρεατος θεωρειται ιερο ζωο και προστατευεται απο την νομοθεσια..με τα σχολια που ειδα τι θα πρεπει να κανουν οι ινδοι να ερθουν εδω και σ'οποιο αλλο κρατος τρωνε αγελαδες να μας σκοτωσουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι απίστευτο το πόσο απλυτοι είστε..θα ερθει η ωρα σας ............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν πάει να ανοίξει τέτοιο πράγμα τότε το κρέας θα είναι των ιδιοκτητών του!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://ellinikahoaxes.gr/2015/08/28/dog-gyros/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μήπως είναι λίγο γελοίο να πιστεύετε ότι θα γίνει κάτι τέτοιο και μάλιστα στη Θεσσαλονίκη; Μια απλή ερώτηση: Που θα βρίσκει τόσα πολλά σκυλιά σε καθημερινή βάση για να εφοδιάζει το γυράδικό του; Στην Ελλάδα δε νομίζω ότι έχουμε εκτροφεία σκύλων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τρολλιά είναι παίδες...καταρρίπτεται, διαβάστε την σχετική διάψευση http://ellinikahoaxes.gr/2015/08/28/dog-gyros/

    ΑπάντησηΔιαγραφή