Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 18 Αυγούστου 2015

Ο τρομοκράτης-φονιάς Laith Al Saleh,στο Χαλέπι «θέριζε» ανθρώπους και στην Κω...δήλωσε «πρόσφυγας»



Police-Voice blog ➤
Σύμφωνα με καταγγελίες που δημοσιεύουν ΜΜΕ κι ιστοσελίδες της Συρίας -με την οποία η Ελλάδα κι ειδικότερα η κυβέρνηση , διέκοψε κάθε σχέση...


 κι απέλασε την πρέσβειρα της Συρίας από την Ελλάδα, ευχόμενη να φύγει ο δικτάτορας Άσαντ και να παραδοθεί η χώρα στους "εξεγερμένους" Σύρους, δηλαδή τους μισθοφόρους φονιάδες του "ισλαμικού κράτους"¨

_Πολιτική που συνεχίζει η κυβέρνηση Τσίπρα, υπακούοντας στα κελεύσματα της ΕΕ (ακόμη και η ιμπεριαλιστική επέμβαση στη Συρία κι η υποστήριξη των τζιχαντιστών αποτελεί μέρος του Μνημονίου Τσίπρα)-, βρίσκεται στην Κω, με κατεύθυνση την Ολλανδία, ο φονιάς του ισλαμικού κράτους και διοικητής ομάδας αποκεφαλιστών, ο 30χρονος Laith Al Saleh.


Στην φωτογραφία ποζάρει με το όπλο του κοντά στο Χαλέπι και ενώ αναμένει να επιβιβαστεί σε πλοίο από την Κω (το Σάββατο).

Το θέμα έχει αποκαλυφθεί από το sibilla-gr
Πηγή ➤elas-lyste

3 σχόλια:

  1. ωραίοι και τον φέρατε και στην Αθηνά άντε να τον βρεις τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη έγινε με αυτό το θέμα κύριε υπουργέ τον ΛΟΥΛΟΥΔΙΏΝ μήπως θα τους δώσετε και τα όπλα που θα μας σκοτώνουν μετέπειτα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το γεγονός πώς το μπλοκ Σιβίλλα είναι φουλ φίλο Ασαντικό, φυσικά, για αυτούς που αναπαράγουν την είδηση δεν έχει καμία σημασία.
    Ο υποφαινόμενος δήθεν εξτρεμιστής φανατικός μουσουλμάνος του Ισλαμικού κράτους, τελικά αποδεικνύεται πώς ήταν ένας από αυτούς που το πολέμησαν στα ίσια.
    Ένας από τους εκατοντάδες χιλιάδες μετριοπαθών μουσουλμάνων που ξεσηκώθηκαν ενάντια στο βάρβαρο καθεστώς του αιμοσταγή δικτάτορα - σίριαλ κίλερ Άσαντ, όταν το daesh (isis) δεν ήταν ούτε ιδέα, συγκροτώντας τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό (FSA).
    Σε συμμαχία με τα καντονια της Rojava, και τα Κούρδικα αριστερό YPG και YPJ, ήταν αυτοί που έδιωξαν τους ισλαμοφασίστες του isis από την περιοχή.

    Κοινώς. Ο άνθρωπος που κατηγορείται σαν μέλος των ισλαμοφασιστών, είναι ένας από τους πολλούς που αντιστάθηκαν στον σκοταδισμό τους ένοπλα.
    Λίγη προσοχή δεν βλάπτει. Ιδιαίτερα σε μία σελίδα που αναζητά πραγματικούς ενόχους...

    http://ellinikahoaxes.gr/2015/08/18/vomva-tzihadistis-kos-peiraias-karabi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή