Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 7 Αυγούστου 2015

Εκνευρισμός και δυσαρέσκεια στην ΕΛ.ΑΣ. για τους χειρισμούς της ΕΥΠ στην υπόθεση Hackersgate



Police-Voice blog ➤
Επιπολαιότητα κι ερασιτεχνισμό αποδίδεται από την ηγεσία της Αστυνομίας στα στελέχη της ΕΥΠ που χειρίστηκαν την υπόθεση ... Hackersgate.
Σύμφωνα με πληροφορίες του bloko.gr, υπό κλίμακα συγκρίνεται η πρωτοβουλία των ενεργειών και κυρίως η διαχείριση του όλου θέματος σε με τον αντίστοιχο που έγινε με
το σκάνδαλο των υποκλοπών και βασίζουν τη λογική ανάπτυξη του σκεπτικού πάνω σε δύο δεδομένα.
Το πρώτο ότι δεν προηγήθηκε ενημέρωση της Αστυνομίας και της εισαγγελίας που έμαθαν τα γεγονότα από τον ... Τύπο και
Το δεύτερο, ότι με την πρόωρη και άκαιρη δημοσιοποίηση, ενδέχεται να "συγκαλυφθούν" ή να αλλοιωθούν οι ηλεκτρονικές διαδρομές των χάκερς.
Όπως σημειώνεται από πηγές της Κατεχάκη, η ενημέρωση της ΕΥΠ για την παρείσδυση έγινε από υπηρεσιακούς παράγοντες των μυστικών υπηρεσιών του Λουξεμβούργου, χωρίς όμως να συγκεκριμενοποιείται από ποια βάση δεδομένων αντλήθηκαν τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν, ώστε να γίνει μια πρώτη εκτίμηση για την κοινή επαγγελματική ή συντεχνιακή ιδιότητα των ατόμων, από τους οποίους έγινε η υπολκλοπή.
Μετά την έκφραση της δυσαρέσκειας πάντως, ο φάκελος της υπόθεσης διαβιβάζεται στην εισαγγελία, προκειμένου το αργότερο μέχρι το βράδυ να ανατεθεί η έρευνα στην αρμόδια αστυνομική αρχή.
Πηγή ➤.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου