Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

Εξοντωτικά ωράρια οργής για τις διμοιρίες της Κώ, Φτιάχνουν τρίτη διμοιρία, Καμία διοικητική μέριμνα..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ??? ΗΓΕΣΙΑ ΑΚΟΥΣ ???



Police-Voice blog ➤
Ούτε σε γαλέρα τέτοις συνθήκες, σχολιάζουν  αστυνομικοί των 2 διμοιριών που στάλθηκαν χθες στην Κώ, προκειμενου να αποκαταστήσουν την τάξη και να εγγυηθούν απρόσκοπτες διαδικασίες καταταγραφής των χιλιάδων μεταναστών που
βρίσκονται και εξακολουθούν να αποβιβάζονται καθημερινά. Παρακολουθείστε το χρονικό, όπως ακριβώς το περιγράφουν οι "κωπηλάτες" αστυνομικοί. 
Οι αστυνομικοί των δύο διμοιρίων, έφτασαν με το  C-130 έχοντας πλήρη εξοπλισμό και εξάρτυση στις 4.40 χθες το απόγευμα. Στις 5:15 έπιασαν δουλειά χωρίς προηγουμένως να γίνει καμία αναγνώριση εδάφους και συνθηκών.
Η μία διμοιρία "απαλλάχθηκε" καθηκόντων τα μεσάνυχτα και η δεύτερη "σχόλασε" στις 7 το ... πρωί, όταν και αντικαταστάθηκε από την πρώτη που ... ξεκουράστηκε!
Ο σχεδιασμός που καταρτίστηκε, ήταν για 8ωρη εναλλάξ αποαχόληση, γεγονός που θα γίνει σήμερα, αλλά από αύριο προβλέπεται να συσταθεί πρόχειρα μια τρίτη υποτυπώδης διμοιρία από δυνάμεις του νησιού, προκειμένου να εκτελούν την νυχτερινή βάρδια.
Γεγονός πάντως ειναι πως η τάξη αποκαταστάθηκε, οι μετανάστες μπήκαν στο γήπεδο και η διασικααία εξελίσσεται πλέν ομαλά χωρίς να διαταρράσεται ο κοινωνικός ρυθμός του νησιού.
Στο σκέλος δε της διοικητικής μέριμνας κι εκεί το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. και η ηγεσία της υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης τα έκαναν κυριλεκτικά θάλασσα, καθώς δεν υπήρχε πρόβλεψη σίτισης των ξεσπιτωμένων αστυνομικών!
Χαρακτηριστιλό είναι πως κάτοικοι τροφοδότησαν τους αστυνομικούς με νερό και σάντουιτς, ενώ μετά από παρεμβαση της ΠΟΑΣΥ, όπως σημειώνουν οι ίδιες πηγές ενημέρωσης του bloko.gr, η τοπική ένωση έκανε διανομή έροιμου φαγητού απο σουβλατζίδικο του νησιού.
Κοινώς, η τάξη μπορεί ν' αποκαταστάθηκε το μπάχαλο της ΕΛ.ΑΣ ωστόσο παραμένει.
Πηγή ➤ bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου