Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Τα γράμματα δεν πάνε χαμένα - "Σόδομα και Γόμορα" σε παραλιακή περιοχή του Ν. Πρέβεζας.



Police-Voice blog ➤
Μια υπόθεση που μας παραπέμπει στα Σόδομα και στα Γόμορα και εξελίχθηκε σε παραλιακή περιοχή του Νομού Πρέβεζας, συζητιέται έντονα τις τελευταίες μέρες, αφού όλο και πιο πολύ ακούγεται ότι γινόμαστε Μύκονος…  Εκεί που οι άνθρωποι είναι tutti-fruti  και περνούν όμορφα(με την καλή έννοια του όρου) και τα ήθη είναι απελευθερωμένα.

Πιο συγκεκριμένα, το Σαββατοκύριακο επέλεξαν κάποιοι επιστήμονες να επισκεφτούν το παραλιακό μέρος, όπως έκαναν συχνά και να φιλοξενηθούν σε βίλα που διέθετε φίλος του, στο τουριστικό μέρος της περιοχής μας.

Μόνο που όπως φαίνεται η παρέα είχε περίεργα γούστα (gusto-gustino) και επιδόθηκε σε αυτά.

Η αντροπαρέα(τρόπος του λέγειν) λογάριασε χωρίς την … ξενοδόχο, που εν προκειμένω ήταν η σύζυγος του φιλόξενου συμπατριώτη μας, ο οποίος ήταν και … σταθμάρχης στο εν λόγω ¨τρενάκι» .

Έκπληκτη η σύζυγος που περίμενε ότι ο άντρας της  την απατούσε με άλλη γυναίκα, βρέθηκε μπροστά στην απίστευτη εικόνα μιας πολλαπλής συνουσίας όπου συμμετείχαν μόνο άντρες.

Φυσικά, η συνουσία έπαψε να είναι μυστική, αφού η σύζυγος έπαθε υστερία και άρχισε να φωνάζει,με αποτέλεσμα το θέμα να πάρει διαστάσεις.

Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι ότι όσοι συμμετείχαν, ήταν … πτυχιούχοι Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Απόδειξη ότι… δεν παν χαμένα τα γράμματα! 

Πηγή ➤ prevezaposto 
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου