Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Κυριακή 16 Αυγούστου 2015

Λάρισα Ρουμάνα «έσπρωχνε» κοκαΐνη και χασίς όλων των ειδών



Police-Voice blog ➤

Ποσότητες κοκαΐνης, αλλά και χασίς για όλα τα… γούστα, διακινούσε μία αλλοδαπή που συνελήφθη στη Λάρισα τη στιγμή που προμήθευε έναν 27χρονο Έλληνα

Ποσότητες κοκαΐνης, αλλά και χασίς για όλα τα… γούστα, διακινούσε μία αλλοδαπή που συνελήφθη στη Λάρισα τη στιγμή που προμήθευε έναν 27χρονο Έλληνα με τρεις συσκευασίες που περιείχαν ένα παράγωγο κάνναβης βάρους 0,9 γραμμαρίων αντί ποσού 40 ευρώ.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν και στους δυο χειροπέδες και στη συνέχεια έκαναν έρευνα στο σπίτι της 37χρονης Ρουμάνας, όπου συνέλαβαν έναν ακόμη 27χρονο Έλληνα που την βοηθούσε στην διακίνηση και κατέσχεσαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε, ως μέσο για την μεταφορά των ναρκωτικών! Το σπίτι της 37χρονης ήταν πραγματικό σούπερ μάρκετ για χρήστες ναρκωτικών!

Μέσα, βρέθηκαν τρεις συσκευασίες με κοκαΐνη βάρους 5,8 γραμμαρίων, άλλες εννέα συσκευασίες με το ίδιο παράγωγο κάνναβης βάρους 9,6 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κατεργασμένη κάνναβη τύπου «σοκολάτα» βάρους 144,5 γραμμαρίων, μία συσκευασία με αποξηραμένη κάνναβη βάρους 3,8 γραμμαρίων, μία συσκευασία με 5,7 γραμμάρια μιας σκόνης άγνωστης σύνθεσης, μικροποσότητα μείγματος κάνναβης και καπνού, ένα τσιγάριλίκι, τέσσερα χάπια άγνωστης σύνθεσης, ένας μεταλλικός τρίφτης με υπολείμματα κάνναβης, μέσα για την κατασκευή περιτυλιγμάτων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Η Ρουμάνα έκανε «χρυσές» δουλειές, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν 2.250 ευρώ και 22 λέου Ρουμανίας που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση των ναρκωτικών και πέντε κινητά που εξετάζονται από τους αστυνομικούς. Η 37χρονη και οι δύο 27χρονοι οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας που τους άσκησε δίωξη για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου