Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Τα όπλα εστάλησαν για βαλλιστική εξέταση... Κυκλοφορούσαν οπλισμένοι σε Πάτρα και Αμαλιάδα



Police-Voice blog ➤

Και στα δύο περιστατικά ερευνάται αν οι συλληφθέντες είχαν διαπράξει παράνομες ενέργειες ή εμπλέκονται σε ύποπτα κυκλώματα

Και οι δυο επιβάτες ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου που σταμάτησαν τυχαία για έλεγχο οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στην Πάτρα, ήταν οπλισμένοι και συνελήφθησαν, ενώ ερευνάται αν είχαν διαπράξει παράνομες ενέργειες ή εμπλέκονται σε ύποπτα κυκλώματα.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί, βρήκαν στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 38χρονος ένα πιστόλι και ένα στιλέτο τα οποία κατείχε από κοινού με τον 44χρονο συνεπιβάτη. Έτσι, συνελήφθησαν και οι δυο και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών κατηγορούμενοι για παράνομη οπλοκατοχή, ενώ το πιστόλι εστάλη στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ. για βαλλιστική εξέταση.

Με τον ίδιο τρόπο συνελήφθη στην Αμαλιάδα ένας 48χρονος, όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας και στην κατοχή του βρέθηκε ένα πιστόλι με επτά φυσίγγια το οποίο εστάλη για βαλλιστική εξέταση. Μάλιστα, στο σπίτι του δράστη, οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και ένα κυνηγετικό όπλο το οποίο κατείχε παράνομα. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αμαλιάδας άσκησε στον 48χρονο δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου