Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 12 Αυγούστου 2015

"Ευθύνη της πολιτείας δεν είναι και η έκθεση αστυνομικών σε κίνδυνο χωρίς σφαίρες και με σάπια περιπολικά;"



Police-Voice blog ➤
Μετά από πολύ περίσκεψη, δημοσιεύουμε την άποψη αστυνομικού που διατυπώθηκε στο facebook για την δικαστική απόφαση αποζημίωσης της οικογένειας του Γιώργου Βασιλάκη. Επιλέξαμε τελικά τη δημοσίευση, καθώς όπως η ζωή και ο θάνατος, έτσι και η αλήθεια είναι σκληρή. Είναι μια άποψη που οφείλουμε αν μη τί άλλο να
την αποτιμήσουμε. 
ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΔΙΚΑΣΑΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ 580.000,00 EYRO ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟΥ ΑΣΤ/ΚΟΥ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ κ. ΒΑΣΙΛΑΚΗ, ΥΠΑΣΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ κ.ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ.
ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΜΕΤΡΑ, ΟΠΩΣ ΟΦΕΙΛΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΕΙ!
ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ή ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ "ΒΑΣΤΑΖΟΣ" ΚΑΠΟΙΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΣΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΜΕ ΣΑΡΑΒΑΛΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ, ΧΩΡΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΛΟΓΟ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΣΦΑΙΡΩΝ ΚΤΛ, ΒΓΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΟΛΙΑ ( ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ), ΕΔΩ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ?
ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝ ΩΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ! ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ¨" ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΕΛΙΚΑ Η κ. ΜΕΡΚΕΛ?"!!!!!!!!!! "

Η φωτογραφία από το περιπολικό της ΟΠΚΕ του Βόλου μέσα στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας 37χρονος αστυνομικός και πατέρας δύο παιδιών, ενώ τραυματίστηκε ένας 38χρονος συνάδελφός του.
Πηγή ➤.bloko.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου