Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ ! ΚΥΡΙΕ ΑΡΧΗΓΕ ! ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΩΡΕΣ ...ΜΙΚΡΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ! !



Police-Voice blog ➤
ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ....???? ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ! ! ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ! 
ΣΤΗΝ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΝ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ???
ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΑΚΙ ΤΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ...
ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΑΥΤΑ ????
ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΣΚΙΖΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΤΊΘΕΝΤΑΙ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ! ! 
ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ! 
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ! ! ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΤΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΧΑΜΕΝΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ !
Πηγή ➤

2 σχόλια:

  1. ΕΥΓΕ....ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΝΑ ΜΠΩΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΜΕ ΧΩΡΕΙΣ ΝΑ ΦΟΒΩΜΑΣΤΕ ....ΕΙΜΟΥΝ ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΜΕΝΟΣ ΑΝΟΙΓΜΕΝΟΣ ΟΛΟΣ.ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΕΠΕΙΤΕΘΥΚΑΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΩΝΙΑ ΜΟΥ....ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα για τους ΔΗΘΕΝ αντιρατσιστες οι πατριωτες μας δεν θεωρούνται ανθρωποι αρα δεν εγινε και κατι - οι μετανάστες είναι ετσι το βλεπουν - αν ηταν κορη καποιοιυ ΔΗΘΕΝ η μικρη μυρτω που βιαστηκε θα ελεγε τωρα τα ιδια? Η θα εβγαζε τον σκασμο?δεν εχουμε σαν λαος αντιρηση να βοηθισουμε συνανθρωπους οτι χρωμα δερματος κι'αν εχουν ότι κιαν πιστευουν..αλλα όταν πας να φιλοξενηθεκαπου πας με τις συνθηκες που επικρατουν εκει και δεν σικωνεις μπαιρακι..σεβεσαι για να σε σεβασθουν - δεν θα κρινω λοιπον τον συναδερφο σας γιατι εδωσε το χαστουκι καλως η κακως εγινε δεν είμασταν απροντες να ξερουμε τα γεγονοτα...μα αν σου ερθουν 100 τι θα κανεις την παπια? Οι προισταμενοι μας λενε αυτοπροστασια κι'αν την εφαρμωσουμε στο πυρ το εξωτερο? - ας πανε αυτοι οι μαγκες στην γερμανια να τα κανουν αυτά..οχι σφαλιαρες πολλα αλλα θα πεσουν - όχι κυριε υπουργε τις αστυνομιας δεν θα εις το μερος των αλλων να προασπισεις τους υφισταμενους σου κι'οχι τους ΔΗΘΕΝ και τς δημοσιογράφους της οκας που εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή