Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Δευτέρα 10 Αυγούστου 2015

Τολμήστε κ. υπουργέ: Ρύθμιση δανείων των αστυνομικών, κλείσιμο των τμημάτων φαντάσματα - Κείμενο αστυνομικού



Police-Voice blog ➤
Το κείμενο που ακολουθεί, αναρτήθηκε χθες από τον συνδικαλιστή της ΣΚΑΥ, Πασχάλη Ευθυμιάδη στο facebook.
"Κοινή διαπίστωση από την πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών πρόκειται για τον πιο πετυχημένο υπουργό της νέας κυβέρνησης και τώρα ομιλεί ...γιατί άραγε ;
Επιθυμεί
προσωπικό όφελος απο την δημοφιλία του ; Επιθυμεί να στείλει το δικό του μήνυμα στη δοκιμαζομενη κοινωνία; Όλοι εμείς που τον έχουμε πολιτικό προϊστάμενο τον καλούμε να σπάσει την κατάρα των μετριοτητων που έχουμε" φάει με το κουτάλι "στο παρελθον,ν' αδράξει την ευκαιρία και να γράψει την δική του ιστορία.
Αρχικά έχουμε πολλους ένστολους νεκρούς και σοβαρά τραυματίες οπότε θα μπορούσε να τους δώσει το δίκιο τους,να τους αναγνωρίσει οτι δεν είναι ούτε δάσκαλοι, ούτε υπάλληλοι στο δήμο. Έπειτα να συνεχίσει με την πραγματική ρύθμιση των δανείων των ένστολων,μαθαίνουμε οτί επίκειται νέα ανακεφαλαιοποιηση των τραπεζών, ευκαιρία να μπεί μπροστά και να ζητήσει το αυτονόητο,ρυθμίσεις υπο των νέων οικονομικών συνθηκών.
Τέλος τον παρακαλούμε να κλείσει τα τμήματα φαντάσματα,που λειτουργούν για δημόσιες σχέσεις πολιτικών με τοπικές κοινωνίες, που υποβαθμίζουν την εργασιακή και οικογενειακή ζωή μας,να προχωρήσει σε γενναία αναδιάρθρωση υπηρεσιών και αστυνομικών τμημάτων. Η δημιουργία πρότυπων νέων πολυδύναμων αστυνομικών τμημάτων σε ασφαλή και λειτουργικά κτίρια, με την πληθώρα ανθρώπινου δυναμικού και μέσων που θα εξοικονομηθούν, θα δώσουν την κατάλληλη ανάσα στο έμψυχο προσωπικό να λειτουργήσει σε υψηλούς ρυθμούς στην δύσκολη χρονική συγκυρία που διανύουμε. Όμορφες οι φιλοσοφίες και με αγάπη και ενδιαφέρον τις διαβάζουμε αλλά η εποχή απαιτεί, διψα ,επιμένει για πράξεις και δουλειά, με ενότητα και πίστη για το κοινό καλό ."
 Ο Π. Ευθυμιάδης
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου