Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Βόρεια Ελλάδα: Άλλες πέντε κλοπές από τον διαρρήκτη των σούπερ μάρκετ..



Police-Voice blog ➤

Ο δράστης είχε συλληφθεί στις 28 Απριλίου, όταν διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι του και σε ένα διπλανό οικόπεδο της ιδιοκτησίας του έκρυβε πλήθος κλοπιμαία

Δεν προλαβαίνουν να εξιχνιάζουν κλοπές που έκανε σε εταιρείες και επιχειρήσεις της Ημαθίας και της Θεσσαλονίκης ο διαρρήκτης που έκλεβε… τα πάντα, ο οποίος είχε συλληφθεί πριν από τέσσερις μήνες! Οι άνδρες της Ασφάλειας Γιαννιτσών εξιχνίασαν άλλες πέντε που διέπραξε την τελευταία τριετία.

Μετά από έρευνες, βρέθηκαν στην κατοχή του 41χρονου Έλληνα μερικά από τα χρήματα, τους υπολογιστές, τα εργαλεία και διάφορα προϊόντα που έκλεψε μαζί με συνεργούς του οι οποίοι παραμένουν άγνωστοι, από τέσσερις επιχειρήσεις σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης και από ένα κατάστημα σε περιοχή της Ημαθίας. Τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους νόμιμους ιδιοκτήτες τους και σε βάρος του 41χρονου σχηματίστηκε νέα δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές.

Ο δράστης είχε συλληφθεί στις 28 Απριλίου, όταν διαπιστώθηκε ότι στο σπίτι του και σε ένα διπλανό οικόπεδο της ιδιοκτησίας του έκρυβε πλήθος κλοπιμαία. Μεταξύ αυτών που κατασχέθηκαν, ήταν τηλεοράσεις, DVD, ένας προτζέκτορας, μια φωτογραφική μηχανή, δυο μηχανήματα καθαρισμού, υδραυλικά είδη, αλλά και 13.800… λίμες περιποίησης (!), 599 συσκευασίες με λάδι για οχήματα, 1.200 σαμπουάν και άλλα είδη οικιακής χρήσης, 84 αδασμολόγητα πακέτα τσιγάρων, 59 φιάλες αλκοολούχων ποτών, 44 φυσίγγια των 12 χιλιοστών, 329 δολάρια και διάφορα άλλα αντικείμενα, που ακόμη δεν έχει εξακριβωθεί από πού προέρχονται!
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου