Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

Ληστεία λόγω... βεντέτας μεταξύ τσιγγάνων!..Στο Λούρο της Πρέβεζας



Police-Voice blog ➤

Οι τσιγγάνοι της Πρέβεζας και του Λούρου έχουν γίνει πολλές φορές πρωταγωνιστές επιθέσεων εναντίον αλλήλων, που συχνά είχαν και τραυματίες

Ένας ανήλικος τσιγγάνος και ένας λίγο μεγαλύτερος του συνελήφθησαν στο Λούρο της Πρέβεζας και κατηγορούνται για τη ληστεία σε βάρος μιας οικογένειας ομοφύλων τους που έγινε μέρα- μεσημέρι στην εθνική οδό Πρέβεζας- Ιωαννίνων, με κίνητρο την... βεντέτα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δυο διαφορετικές φατρίες!

Οι τσιγγάνοι της Πρέβεζας και του Λούρου έχουν γίνει πολλές φορές πρωταγωνιστές επιθέσεων εναντίον αλλήλων, που συχνά είχαν και τραυματίες. Στο πλαίσιο της «κόντρας» που έχουν, χρεώνεται και η ένοπλη ληστεία που έγινε από τους δυο νεαρούς ηλικίας 21 και 16 χρόνων. Οι δράστες ακινητοποίησαν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 28χρονος, η σύζυγος και τα παιδιά του και τους απείλησαν με κυνηγετικό όπλο, ενώ χτύπησαν τον οδηγό με ένα κλομπ.

Οι δυο νεαροί άρπαξαν 400 ευρώ και μία χρυσή αλυσίδα λαιμού από τα θύματα και έσπευσαν να εξαφανιστούν. Όμως, μετά από αναζητήσεις εντοπίστηκαν από άνδρες της Ασφάλειας Πρέβεζας στο ύψος του Λούρου, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας στο πλαίσιο του αυτοφώρου με κατηγορίες για ληστεία κατά συναυτουργία και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Πηγή ➤.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου