Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Παρασκευή 14 Αυγούστου 2015

Στην παραλία Οφρυνίου Καβάλα: Στην αυλή η χασισοφυτεία, στο σπίτι το οπλοστάσιο !



Police-Voice blog ➤

Κατά την έρευνα στο σπίτι του 47χρονου,  εντοπίστηκαν 12 δενδρύλλια κάνναβης,  ακατέργαστο υλικό, ένα περίστροφο και ένα μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών

Στην αυλή έκρυβε την χασισοφυτεία και την παραγωγή της και στο σπίτι το οπλοστάσιό του ένας 47χρονος που συνελήφθη στην παραλία του Οφρυνίου και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων. 

Κατά την έρευνα που από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και του τοπικού αστυνομικού σταθμού, εντοπίστηκαν τα 12 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,5 ως 1,50 μέτρου που καλλιεργούσε ο δράστης, αποσπάσματα δενδρυλλίων στο στάδιο της αποξήρανσης βάρους 168 γραμμαρίων και δυο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 13,1 γραμμαρίων. Στο σπίτι του 47χρονου οι αστυνομικοί κατάσχεσαν ένα περίστροφο και ένα πιστόλι κρότου με επτά φυσίγγια στον γεμιστήρα, ένα σπρέι πιπεριού και ένα μαχαίρι μήκους 27 εκατοστών.

*** Είχε άδεια κατοχής για το πιστόλι που βρέθηκε στην κατοχή του ένας 52χρονος όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. Μεσσαράς σε περιοχή του Δήμου Φαιστού, όχι όμως και για να έχει μαζί του δυο γεμιστήρες με συνολικά 24 φυσίγγια! Έτσι, θεωρήθηκε ότι παραβίαζε τους όρους της άδειας και το πιστόλι κατασχέθηκε για να σταλεί για βαλλιστική εξέταση, ενώ ο 52χρονος συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου