Διάφορες Αναρτήσεις

Translate Police-Voice

Police

Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

Συνέλαβαν το δράστη «χρυσής» κλοπής από τη Χαλκιδική ! !



Police-Voice blog ➤

Ωστόσο, η άγνωστη συνεργός του πιθανότατα έχει στα χέρια της τα 60.000 ευρώ

Βρήκαν τον δράστη της κλοπής ενός θησαυρού που είχε γίνει πριν από δυο μήνες σε περιοχή της Χαλκιδικής οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου, όχι όμως και την άγνωστη συνεργό του που πιθανότατα έχει στα χέρια της 60.000 ευρώ!

Η κλοπή του μεγάλου χρηματικού ποσού είχε γίνει τον περασμένο Ιούνιο, όταν οι δράστες διέρρηξαν το σταθμευμένο αυτοκίνητο ενός 52χρονου και το άρπαξαν μαζί με ένα φορητό υπολογιστή, μία φωτογραφική μηχανή και άλλα αντικείμενα και προσωπικά έγγραφα. Η κλοπή εξιχνιάστηκε και σε βάρος του 45χρονου είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, βάσει του οποίου οι αστυνομικοί τον εντόπισαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και τον συνέλαβαν. Μάλιστα, βρήκαν κρυμμένο σε αγροτική περιοχή της Χαλκιδικής μέρος των κλοπιμαίων.

Πριν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκιδικής με τις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές, ο 45χρονος που είναι σεσημασμένος για παρόμοια αδικήματα είχε ομολογήσει ότι τον Ιούνιο στην ίδια περιοχή είχε διαρρήξει και ένα φορτηγό από το οποίο είχε αρπάξει διάφορα αντικείμενα και ατομικά έγγραφα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της συνεργού του συνεχίζονται.
Πηγή ➤

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου